Antena Căutare

Imagini cu Regele Charles şi prinţul William salutând mulţimea care stă la rând pentru a-i aduce omagii Reginei Elisabeta a II-a

Regele Charles al III-lea şi fiul său William au dat mâna cu oameni care au stat multe ore la rând, în centrul Londrei, pentru a-i aduce omagiu reginei Elisabeta a II-a. Cei doi au vorbit cu oamenii în apropiere de Lambeth Bridge.

Prințul William Galerie
Regele Charles și Prințul William au dat mâna cu oamenii care au venit să-i aducă omagii Reginei | Profimedia

Regele Charles și fiul său cel mare au salutat mulțimea și au vorbit cu oamenii. Cei doi i-au întrebat pe cei prezenți de cât timp așteaptă la coadă și dacă nu le e frig. Mai Mult, Prințul William i-a spus unui că Reginei nu i-ar fi venit să creadă câți oameni vin să-i aducă omagii, potrivit Reuters.

Citește și: Cei 8 nepoți ai Reginei Elisabeta a II-a, priveghi la sicriul bunicii. Imaginile care vor rămâne în istorie

Ce le-au spus Regele Charles și Prințul William oamenilor care așteptau la coadă pentru a aduce omagii Reginei Elisabeta

“Nu i-ar fi venit să creadă ce se întâmplă acum, chiar nu i-ar fi venit. Este extraordinar”, s-a auzit Prințul William spunând.

Prințului William i-a atras atenția o femeie car eținea în brațe un urs Paddington. Fiul Regelui a fost fotografiat aringând ursulețul.

De asemenea, Regele Charles al III-lea i-a întrebat pe oameni de cât timp așteaptă la coadă, iar o femeie i-a răspuns că a meritat așteptare.

“Sper că nu aţi îngheţat prea tare”, a fost auzit spuând Regele Charles al III-lea în fața oamenilor care așteptau în centrul Londrei.

Citește și: Cum a reacționat Regele Charles când a fost apostrofat de un britanic: „Ne chinuim să ne încălzim locuințele”

Regina Elisabeta a II-a a murit pe data de 8 septembrie 2022

Regina Elisabeta a II-a a murit la Castelul Balmoral pe data de 8 septembrie 2022. Suverana Marii Britanii avea 96 de ani și din octombrie 2021 a început să aibă probleme grave de sănătate. Moartea Prințului Philip, bărbatul pe care l-a iubit enorm, a slăbit-o pe Majestatea Sa.

Astfel, după ce a fost internată în secret în luna octombrie, Regina Elisabeta a II-a a decis să se odihnească la scurt timp după ce a fost infectată cu coronavirus. Boala COVID-19 a slăbit și mai tare trupul deja în suferință al mamei Regelui Charles al III-a.

Din cauză că nu putea să participe la toate angajamentele regale, fiul său i-a ținut locul în mai multe rânduri.

A venit timpul ca Prințul Charles să fie încoronat Regele Charles al III-a, după un moment de profundă suferință provocat de moartea mamei sale. În doar un an și câteva luni, acesta și-a pierdut ambii părinți. Iată ce a transmis la scurt timp după ce a fost anunțat decesul Reginei Elisabeta, cea pe care o înlocuiește pe tronul Angliei.

Majestatea Sa a domnit 70 de ani și a fost reprezentată de 15 prim-miniştri. În timpul domniei sale au existat 14 preşedinţi americani, pe care i-a cunoscut, cu excepţia lui Lyndon Johnson.

Regina Elisabeta a II-a a fost fiica lui Elisabeth Bowes-Lyon (Regina Mamă Elisabeta) și a lui George al VI-lea al Regatului Unit. Elizabeth Alexandra Mary, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, s-a născut pe 21 aprilie 1926, fiind primul copil al celui care urma să fie regele George al VI-lea.

Regina Elisabeta a II-a a devenit moştenitoare a tronului Marii Britanii când unchiul ei, Edward al VIII-lea, a abdicat pe 11 decembrie 1936, iar tatăl ei a devenit regele George al VI-lea. Ea avea 10 ani.

Cum a reacționat Regele Charles când a fost apostrofat de un britanic: „Ne chinuim să ne încălzim locuințele”... Portretul cu Regina Elisabeta a II-a pe care Casa Regală britanică l-a publicat în ziua funerariilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x