Căutare Live

Ce restricții a pus platforma Instagram și ce obligații au, acum, utilizatorii rețelei de socializare

Platforma de socializare Instagram vine cu noi reguli de utilizare ce vizează siguranța în mediul online. Cei vizați sunt, în special, tinerii cu vârsta până în 13 ani.

Instagram vine cu noi reguli ce vizează persoanele sub 13 ani

Shutterstock

Noile reguli ce presupun restricții și obligații vin la 8 luni după ce mai marii platformei au anunțat că se lucrează la anumite schimbări privind securitatea în mediul online, în speță, pe Instagram.

Instagram restricționează accesul persoanelor sub 13 ani pe rețeaua de socializare și obligă introducerea datei de naștere

Inițial, ei au anunțat că vor face obligatorie verificarea vârstei celor prezenți pe platformă, iar ulterior au început să le solicite utilizatorilor să-și completeze detaliile personale cu data de naștere.

Citește și:Cum vrea Instagram să câștige bani din buzunarul utilizatorilor, prin conținutul exclusiv al influencerilor

Scopul principal al actualizării este acela de a restricționa accesul copiilor sub 13 ani, potrivit Click.

Înainte de a putea continua să utilizați Instagram, trebuie să vă furnizați ziua de naștere, chiar dacă acest cont este pentru o afacere sau un animal de companie, este mesajul afișat, potrivit aceleiași surse.

Citește și:Ce platformă de socializare a depăsit Instagramul în România. Peste 4.000.000 de oameni folosesc această aplicație

Acest lucru ne ajută să protejăm tinerii din comunitatea noastră. De asemenea, vom folosi ziua ta de naștere pentru a-ți personaliza experiența, inclusiv reclamele. Nu va face parte din profilul tău public, dau asigurări cei de la Instagram.

Vestea nu a fost primită cu prea mare entuziasm de către utilizatori, se mai menționează în sursa citată.

Femeia nu dorea să aibă oglinzi în casă pentru că nu voia să își vadă mereu silueta. Cum arată acum, după ce a slăbit... Marilyn Monroe, într-un triunghi amoros cu fraţii Kennedy. După “Happy Birthday, Mr. President” a urmat drumul sigur spr...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x