Căutare Live

Femeia care a născut 44 de copii până la vârsta de 36 ani. Cum arată și care este povestea ei

Mariam Nabatanzi, mama care a adus 44 de copii pe lume, a avut parte de o copilărie dificilă, motiv pentru care luptă ca micuții ei să nu aibă parte de aceleași greutăți. Tot ce-și dorește cea mai fertilă femeie din lume este ca ai săi copii să aibă acces la educație.

Mariam Nabatanzi, mama care a adus 44 de copii pe lume, a avut parte de o copilărie dificilă, motiv pentru care luptă ca micuții ei să nu aibă parte de aceleași greutăți

Shutterstock.com

Nu există nimic mai important decât familia, căreia Mariam, acum în vârstă de 46 de ani, i-a dedicat viața. Potrivit 7 News, Mariam Nabatanzi a născut patru seturi de gemeni, cinci de tripleți și cinci seturi de cvadrupleti până la 36 de ani. De atunci, medicii i-au interzis să mai rămână însărcinată pentru a evita o tragedie.

Conform publicației Newshub, Nabatanzi a declarat presei locale că specialiștii au supus-o unei intervenții chirurgicale pe uter pentru a o împiedica să aibă alți copii.

Citește și: Jessica susține că a devenit tânăra cu cel mai mare bust din lume. Cum arăta înainte să ajungă o „păpușă de plastic”

Se pare că ”interdicția” medicilor a apărut când aceștia au aflat că tatăl lui Mariam avea 45 de copii și moștenise o afecțiune care o făcea foarte fertilă.

Povestea lui Mariam Nabatanzi

Supranumită ”cea mai fertilă femeie din lume”, Mariam Nabatanzi a fost vândută, în vederea căsătoriei, de către familia sa pe când avea o vârstă fragedă. Mireasă la 12 ani, femeia a născut primul său copil un an mai târziu.

Din nefericire, soțul ei - care avea 40 de ani când s-a căsătorit cu ea - a părăsit căminul conjugal și implicit pe toți cei 38 de copii. Atunci, Mariam s-a văzut nevoită să-și crească singură toți pruncii. Se întâmpla la puțin timp după ce unul dintre copiii săi s-a stins în timpul travaliului.

Citește și: Soțul și soția care împart o iubită. Cum s-a format cuplul controversat

După primele nașteri ale femeii, experții au descoperit că suferă de o afecțiune genetică rară, care duce la producerea unei cantități neobișnuite de ouă.

Un medic local, conform sursei citate, a avertizat-o că administrarea de pilule contraceptive ar putea provoca probleme grave pentru ovarele sale neobișnuit de mari. Așadar, ea a fost supusă unei operații menite să împiedice formarea unei alte sarcini.

Problemele medicale i-au afectat și sarcinile căci Mariam a adus pe lume și șase copiii care nu au supraviețuit.

Cum își întreține Mariam Nabatanzi copiii

Citește și
colaj de imagini cu elena andreianu si crbl, langa oase si crbl la asia express
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
fotografie cu eclipsa de soare vazuta de aproape
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
colaj de imagini cu ioana tiriac imbracata in alb si negru
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Mai multe articole

Mariam muncește cât este ziua de lungă pentru a își putea întreține copiii. Femeia nu refuză nicio slujbă ciudată care apare în satul de lângă capitala ugandeză, Kampala.

Nabatanzi vinde medicamente pe bază de plante, fier vechi, lucrează la un coafor și chiar ajută la decorarea locațiilor pentru evenimentele locale.

Citește și: Surorile căsătorite cu același bărbat, care trăiește și cu verișoara lor. Care e povestea cuplului controversat

Femeia locuiește cu cei 38 de copii ai săi în patru căsuțe mici, din cărămidă, care sunt acoperite cu fier ondulat.

Connie Culp, prima femeie din SUA care și-a făcut transplant de față. Cum arăta înainte ca soțul său să o împuște... Un bărbat a cheltuit o avere ca să arate ca un filtru de pe Instagram. La ce rezultat a ajuns Aneece Malik...
Ultimele știri