Antena Căutare

Iluzie optică virală. Crezi că găsești teancul de bani din imagine? Iată răspunsul

O iluzie optică a devenit virală și face senzație pe internet. Tot ce ai de făcut este să privești atent imaginea prezentată și să descoperi unde se află teancul de bani. Puțini sunt cei care reușesc să găsească răspunsul în câteva secunde.

imagine cu o iluzie optica in care exista numeroase obiecte ce au legatura cu muzica Galerie
O iluzie optică a ajuns pe internet și a devenit virală | MusicMagpie/manofmany.com

O imagine ce cuprinde numeroase gadgeturi a dat numeroase bătăi de cap internauților. Mulți au încercat să descopere răspunsul la această provocare, însă puțini au fost cei care au reușit să facă asta într-un timp extrem de scurt. Trebuie doar să descoperi unde se află teancul de bani din poză.

O poză cu numeroase gadgeturi face senzație pe internet și s-a transformat într-o iluzie optică virală

Sarcina nu este una grea, însă necesită o atenție sporită. Tot ce ai de făcut în cazul de față este să urmărești cu multă atenție imaginea de mai sus cu numeroase gadgeturi (telefoane, cd-uri, căști, cabluri usb, ipod-uri etc) și să găsești unde se află ascuns teancul de bani.

Chiar dacă nu ai reușit din prima, sfatul nostru este să nu renunți, căci răspunsul ți se va părea atât de evident de îndată ce îl vei descoperi.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că găsești ursul din imagine? Unde este animalul și cât de bine te descurcai dacă erai în pădure

Continuă să privești poza și să cauți banii. Dacă tot nu ai reușit după câteva minute și vrei totuși să afli răspunsul, atunci află că trebuie să te uiți în partea stângă a imaginii, arată cei de la manofmany.com.

Această imagine plină de detalii a fost prezentată de cei de la MusicMagpie și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților. Nu mulți au fost cei care au găsit teancul de bani, în mai puțin de 32 de secunde.

Citește și: Iluzie optică virală. Poți să găsești omida ascunsă din imagine, în doar 23 de secunde? Care e răspunsul

Privește imaginea în zona din stânga și vei vedea că există trei sertare. În dreptul celui din mijloc, chiar în colțul din stânga, lângă mouse și cartea roșie, se află teancul de bani. Dacă ai găsit totuși răspunsul în mai puțin de jumătate de minut, atunci clar se poate spune despre tine că ai o atenție de invidiat.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

O altă iluzie optică la fel de interesantă este cea în care dacă privești atent într-un punct fix vei avea impresia că imaginea exemplificată se mișcă. Pare greu de crezut, dar această iluzie optică te poate „păcăli” că imaginea se mișcă. Efectul este atât de puternic încât numeroase persoane din întreaga lume au fost fascinate și intrigate de respectiva imagine.

Test de inteligență uluitor. Privește poza și descoperă unde se află cele 13 fețe. Iată răspunsul... Iluzie optică virală. Crezi că îți dai seama unde se află calul din poză? Iată răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x