Antena Căutare

Iluzie optivă virală! Poți să găsești dovleacul din poză în cel mult 6 secunde? Doar cei care au o privire ageră reușesc

Un desen de tip doodle s-a transformat într-o iluzie optică virală. Privește atent poza și încearcă să găsești dovleacul din imagine în cel mult 6 secunde.

imagine cu un desen tip doodle ce prezintă diferite obiecte si margini roz Galerie
Privește poza de mai sus și încearcă să descoperi unde se află dovleacul, de fapt. | sursa foto: Profimedia

Un desen de tip doodle s-a transformat peste noapte într-o adevărată senzație. Imaginea ascunde o iluzie optică ce i-a pus pe mulți la încercare. Tu crezi că poți găsi răspunsul corect în cel mult 7 secunde?

Tot ce ai de făcut este să te uiți atent la această poză și să încerci să descoperi unde se află iepurașul, de fapt. Deși nu este deloc ascuns, acesta pare extrem de dificil de găsit.

O imagine cu un desen de tip doodle s-a transformat într-o iluzie virală. Încearcă să găsești dovleacul în cel mult 6 secunde

Deși pare doar un simplu desen de tip doodle, această imagine ascunde și o provocare interesantă. Tot ce ai de făcut este să te uiți atent și să încerci să găsești dovleacul din multitudinea de obiecte. Ține cont de faptul că ai la dispoziție doar 6 secunde.

Folosește-ți simțul de observație și răbdarea pentru a studia atent fiecare detaliu, căci doar așa vei reuși să vezi unde se află dovleacul, de fapt. Dacă ai reușit să găsești răspunsul în cel mult 6 secunde, atunci cu siguranță se poate spune despre tine faptul că ai un simț al observației ieșit din comun.

Citește și: Iluzie optică. Crezi că știi ce se află în imagine? Mulți au fost uimiți când au aflat despre ce este vorba, de fapt

Ca să te ajutăm îți oferim niște sfaturi: ține cont de faptul că dovleacul este portocaliu. De acum poți căuta doar obiectele oranj, ca să găsești mai ușor elementul menționat. În plus, te mai poate ajuta să analizezi desenul pe bucăți, nu privind totul în ansamblu.

Dacă nu mai ai răbdare sau dacă pur și simplu vrei să descoperi mai repede răspunsul corect, atunci urmărește galeria foto de mai sus. Cei care au găsit soluția fără să se uite la imagini au toate motivele de mândrie.

Citește și: Iluzia optică ce i-a păcălit pe mulți! Ce culoare au ochii femeii din imagine, de fapt

O provocare similară este cea în care trebuie să urmărești atent o poză în care se poate observa o creangă și să descoperi unde se află ascunsă insecta, de fapt. Puțini sunt cei care reușesc să o vadă după doar câteva secunde.

Dacă îți plac iluziile optice și ți-am stârnit interesul cu această provocare, atunci iată încă una!

O persoană și-a dat ochelarii jos de la ochi și a decis să îi lase pe masa de la bucătărie. Totuși, când a vrut să îi ia din nou, a realizat faptul că nu mai vede ochelarii. Așa și-a dat seama că are de-a face cu o iluzie optică. A pozat cadrul și a publicat imaginea pe internet, iar aceasta a devenit imediat virală.

Iluzia optică ce i-a păcălit pe mulți! Ce culoare au ochii femeii din imagine, de fapt... Iluzie optică. Crezi că știi ce se află în imagine? Mulți au fost uimiți când au aflat despre ce este vorba, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x