Miriam și Peter Lancewood au locuit 7 ani în sălbăticie. Cum arată cuplul și cum a reușit să supraviețuiască

Pasionați de călătorii, Miriam Lancewood și soțul ei, Peter, au luat decizia să fie nomazi și să de bucure din plin de natură.

Miriam Lancewood și soțul ei, Peter, au luat decizia să fie nomazi și să de bucure din plin de natură

Captura Youtube/ Miriam Lancewood

Au ales să trăiască o viață palpitantă, cu nopți petrecute în cort, peșteri sau chiar sub cerul liber în Alpii Neo Zeelandezi.

Miriam încă își mai amintește momentul în care a realizat că a încălcat cu adevărat normele sociale.

Se întâmpla când, la scurt timp după primele zile în sălbăticie, a dezvoltat o formă dură de mătreață de care a reușit să scape grație unui remediu antic. A aplicat urină pe păr și a stat la soare o jumătate de oră pentru a-și face efectul, lucru de care nu este foarte mândră.

În ciuda tuturor metodelor de supraviețuire pe care au fost nevoiți să le pună în practică, aspectul lui Miriam și Peter nu s-a schimbat mult. Ba din contră, zâmbetul lor este imaculat (își curăță dinții cu cenușă) și părul nu are pic de mătreață.

Citește și: Bryan Ray și-a făcut zeci de operații estetice pentru a semăna cu Britney Spears. Cum arăta bărbatul înainte de toate schimbările

De asemenea, Miriam continuă să se epileze și hainele îi miros acum a foc de tabără, nu a parfum.

Dar și forma lor fizică este de invidiat. Peter spune cu mândrie că soția sa ar putea să învingă majoritatea bărbaților într-o luptă: ”Miriam este vânătorul și eu sunt bucătarul. Este mult mai puternică decât mine. Femeile sunt țintași mai atenți.”

După experiența din Alpii Neo Zeelandezi, cuplul a ales că viziteze zonele neexploatate din Europa. În 2019, ei se aflau în Bulgaria, la trei ore vest de Sofia, în amontele râului unde cuplul se scălda.

Cum își petrec Miriam și Peter zilele în sălbăticie

În primele câteva luni ale vieții lor primitive, Miriam a crezut ca va înnebuni de plictiseală, dar s-a sincronizat rapid cu natura.

Jumătate din ziua lor este destinată colectării de lemne de foc și vânatului. Cum activitățile lor sunt destul de obositoare, aerul proaspăt îi îmbie rapid la somn.

În ciuda faptului că ziua le este plină, lui Miriam îi lipsește interacțiunea umană căci era profesor înainte de a începe aventura vieții sale.

Citește și: Chrissy Teigen își arată bustul după ce a renunțat la silicoane. Cu ce probleme se confruntă acum: "Sunt cam lăsați"

Și, așa cum mărturisește, tânăra ar vrea să vadă mai multe femei în pădurile pe care le explorează.

Asta pentru că, atunci când au ocazia de a întâlni oameni în sălbăticie, de obicei este vorba despre bărbați.

Cum au reușit Miriam și Peter să supraviețuiască în sălbăticie

Miriam și Peter au renunțat la joburile lor obișnuite pentru a călători. După ce au vizitat mai multe locuri din Noua Zeelandă, în 2010 au vândut tot ce aveau și au renunțat la tehnologie pentru o viață simplă în natură.

Citește și: A investit 50.000 de dolari pentru a avea look-ul unui extraterestru. Cum arăta Vinny Ohh înainte de zecile de operații estetice

Cum era esențial să se pregătească pentru această experiență, cei doi au petrecut luni de zile antrenându-se pentru prima iarnă în South Marlborough. Au făcut excursii lungi și solicitante, cursuri de prim ajutor, au citit cărți de supraviețuire și căutarea de hrană.

De asemenea, au ales să facă multe plimbări pe timp de noapte pentru a își obișnuit privirea.

Iată cum arată Miriam și Peter Lancewood:

Ultimele știri