Antena Căutare

O fetiță s-a născut, în sfârșit, după 138 de ani. Tatăl micuței și-a anunțat soția că nu va avea niciodată o fiică

Un cuplu din Michigan, SUA, a avut parte de o surpriză neașteptată.  

cuplu care a nascut o fetita dupa 138 de ani
O fetiță s-a născut, în sfârșit, după 138 de ani. Tatăl micuței și-a anunțat soția că nu va avea niciodată o fiică | Facebook

Femeia a născut o fetiță, căreia i-a pus numele Audrey. Pentru prima dată, s-a pus capătul unor generații de băieți, care a durat 138 de ani.

Citește și: O femeie a ajuns la urgențe după ce sub pielea sa părea că se mișcă ceva. Ce a descoperit a dat fiori până și specialiștilor

O fetiță s-a născut, în sfârșit, după 138 de ani. Femeia a crezut că e o glumă când soțul ei i-a dezvăluit un secret de familie

Când Carolyn și Andrew Clark din Michigan și-au organizat petrecerea pentru a afla sexul bebelușului, nu aveau așteptări.

Andrew Clark și-a informat soția înainte de a se căsători, cu 10 ani în urmă, că nu vor avea o fată. Motivul era că exista un lung șir de generații de băieți în familia lui.

„Nu l-am crezut pentru că este o șansă de 50/50 de a avea un băiat sau o fată. Când mi-a povestit treaba cu generațiile, eu am crezut că glumește”, a declarat Carolyn Clark, în vârstă de 36 de ani, pentru Fox News Digital.

Lui Carolyn i-a fost confirmat acest lucru și de către socrii ei: „Socrul meu mi-a arătat arborele genealogic”. Se pare că ultima fată se născuse în anul 1885.

„I-am și spus că nu mi se pare în regulă. Nu am auzit niciodată de asta până acum”, și-a amintit Carolyn. Dar mai erau dovezi.

„Bunicul meu a fost foarte important în genealogia noastră”, a declarat Andrew Clark, în vârstă de 34 de ani, pentru Fox News Digital. Până la urmă, au căutat și găsit toate certificatele de naștere, de căsătorie și deces.

Când cuplul l-a avut pe fiul lor, Cameron, în vârstă de 4 ani, părea că istoria se repetă, a spus Carolyn: „Trebuie să fie adevărat”.

Citește și: O familie a plecat într-o vacanță pe plajă, dar valurile mării i-au adus un telefon nou. Ce a urmat când l-au deschis

Totuși, de fiecare dată când cineva din familie anunța că va aduce pe lume un copil, exista întotdeauna o mică speranță că va fi și o fetiță. inclusiv la petrecerea celor doi, ambii soți când au mușcat din prăjitură s-au așteptat să fie un interior albastru.

Atât familia Clark, cât și cei prezenți la eveniment au rămas de-a dreptul uluiți de descoperire. În sfârșit, și-au dat seama că șirul generațiilor de băieți a fost rupt și că vor avea o fiică.

„Cumnata mea și cu mine ne spuneam mereu că trebuie să fie o fată la un moment dat, fie că suntem noi sau poate că băieții noștri vor avea o fiică la un moment dat. Așa că, atunci când am mușcat din prăjitură, m-am uitat la ea: „Este roz? Și ea s-a speriat!”, a povestit femeia.

Carolyn Clark a spus că se întreabă dacă nașterea lui Audrey ar putea deschide un nou capitol în ceea ce privește arborele genealogic și că vor mai exista fiice de-a lungul timpului.

„Ne-am dorit doar un copil sănătos și cireașa de pe tort a fost o fată. Fratele lui Andrew și soția lui își doresc mai mulți copii”, a mai continuat ea.

Înainte de a se naște micuța Audrey, soția suferise un avort spontan, motiv pentru care cuplul și-a considerat fiica drept un „copil curcubeu”.

Un copil curcubeu este un copil născut după un avort spontan, deces al sugarului, moarte fetală sau deces neonatal, conform Asociației Americane de Sarcină.

„Copiii curcubeu sunt considerați bebeluși „miracol” datorită impactului puternic pe care îl pot avea asupra părinților care se vindecă după o pierdere dureroasă”, a scris organizația pe site-ul său.

Carolyn Clark fusese programată să o aducă pe lume pe 16 martie, dar Audrey s-a născut în dimineața zilei de 17, chiar de Ziua Sf. Patrick.

Secretul femeii care se apropie de vârsta de 102 ani. Un lucru pe care îl face mereu îi prelungește viața... Iluzia optică virală care spune multe despre personalitatea ta. Ce vezi în imagine?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x