Antena Căutare

Viorica Dăncilă, primele declarații după ce și-a dat demisia: ”Nu e un moment de slăbiciune, ci de demnitate!”

Viorica Dăncilă și-a anunțat demisia de la șefia PSD, imediat după ședința CEx și a susținut că această decizie a fost luată pentru că se dorește o ”resetare a partidului”.

Viorica Dăncilă, primele declarații după ce și-a dat demisia: ”Nu e un moment de slăbiciune, ci de demnitate!” Galerie
Viorica Dăncilă | Inquam Photos / Octav Ganea

"După un CEx destul de îndelungat, în care fiecare coleg și-a spus opinia vizavi de alegerile prezidențiale, dar și despre perioada următoare, am înțeles opinia colegilor mei, că se dorește o resetare a partidului. Nu e un moment de slăbiciune, ci un moment de demnitate. Consider că trebuie să-mi dau demisia din PSD. Consider că am făcut tot ce mi-a stat în putință, dar acum, în urma discuțiilor, am înțeles că se dorește o resetare a partidului", a spus Dăncilă.

BREAKING NEWS! Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea PSD!

Odată cu Dăncilă, Lia Olguța Vasilescu, chiar șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, și-a anunțat demisa din funcția de vicepreședinte. Printre cei care și-au mai dat demisia se numără Marian Oprişan, Dragoş Benea, Roxana Mânzatu, Dan Nica, Gabriel Zetea şi Carmen Dan.

Cum arată casa Vioricăi Dăncilă. Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, primul interviu alături de soțul ei: ”Suntem împreună de 36 de ani. Am luat-o cu căruța de la gară!”

BREAKING NEWS! Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea PSD!... Românii fac închisoare pentru neplata impozitelor şi contribuţiilor. Proiect a fost adoptat tacit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x