Antena Căutare

Coronavirus. Metrorex introduce plata cu cardul la metrou, pentru a preveni răspândirea COVID-19

Metrorex anunță noi schimbări, pentru a ajuta la prevenirea răspândirii noului coronavirus - COVID-19.

Coronavirus. Metrorex introduce plata cu cardul la metrou, pentru a preveni răspândirea COVID-19
Schimbari la metrou, din cauza coronavirus

Bucureștenii care circulă cu metroul vor putea plăti de acum cu cardul direct la porțile de acces, în 43 de stații

Compania a anunțat că a terminat de implementat noul sistem de plată în 43 de stații de metrou, in care accesul a fost modernizat prin introducerea portilor batante de acces. Sistemul permite plata și deschiderea porților de acces prin simpla apropiere a cardului bancar contactless.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cei care circulă zilnic cu metroul în Capitală, supuși riscului de coronavirus. Ce spune Raed Arafat

Cum se transmite coronavirusul în metrou, autobuz sau tramvai! Lovește la 4,5 metri, trăiește 30 de minute și rezistă patru zile!

Modul de utilizare este foarte simplu: calatorii trebuie sa apropie de semnul contactless existent la nivelul portii de acces orice card bancar sau dispozitiv electronic (card fizic, telefon sau ceas inteligent) contactless de tip Mastercard sau VISA, indiferent de banca emitenta, dupa care vor primi mesajul de “Acces liber”.

Citește și: Aglomerația de la metrou, problema pentru care autoritățile caută soluții pentru prevenirea răspândiri noului coronavirus. ”Sunt aspecte pe care nu putem să le controlăm"

Metrorex, măsuri de urgență din cauza coronavirus

Costul unei calatorii ramâne acelasi, 2,5 lei si nu exista comisioane bancare. in cazul in care un calator doreste sa achite mai multe intrari cu acelasi card trebuie sa apese, incepând cu a doua tranzactie consecutiva, tasta „+” de pe ecranul turnichetului si apoi sa apropie cardul de semnul contactless.

Citește și: A tușit intenționat în metrou pentru a testa reacția oamenilor, care nu a întârziat să apară. Ce au făcut cei prezenți

A1.ro vă ține la curent cu cele mai importante informații despre răspândirea noului coronavirus în România și despre măsurile pe care le iau autoritățile române în aceste momente. Sinteza celor mai importante informații o găsiți aici.

„Știm sigur că vom avea TVA zero și impozite zero”. Român din China, despre efectele epidemiei de coronavirus: „Am mai s... Ghid de supraviețuire: Doctor Oz și recomandările pentru prevenirea infecției cu coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x