Antena Căutare

Simona Halep, membru de onoare într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi. Doar 500 de oameni, din întreaga lume, au fost acceptați

Simona Halep a fost aplaudată, la scenă deschisă, alături de Djokovic! Vezi câţi bani a câştigat, din ce club exclusivist a ajuns să facă parte şi despre ce o aşteaptă pe campioana noastră.

Simona Halep a fost aplaudată, la scenă deschisă, alături de Djokovic! Vezi câţi bani a câştigat, din ce club exclusivist a ajuns să facă parte şi despre ce o aşteaptă pe campioana noastră.

Simona Halep este marea câștigătoare de la Wimbledon, devenind, astfel, prima româncă ce atinge o astfel de performanță! Halep a „executat-o” pe Serena Williams în doar două seturi, într-un meci istoric, încheiat după 56 de minute.

Simona Halep a câștigat, pe lângă cecul în valoare de aproape trei milioane de dolari, titlul de „cea mai bună jucătoare româncă”. Ea ocupă acum poziția a cincea în ierarhia jucătorilor cu cele mai multe premii din toate timpurile, din tenis.

Românca și-a văzut numele gravat alături de al celorlalte de la „All England Club”, iar apoi a fost condusă către balconul arenei, acolo unde o așteptau spectatorii care nu au putut asista la finala istorică de la Wimbledon, dar și unde a ridicat, din nou, prețiosul trofeu, în ovațiile celor prezenți.

„Tremur toată! Pot face o poză? Este extraordinar”, a spus, emoționată, Simona Halep, când și-a văzut numele gravat pe tabela campionilor.

Sportiva și-a văzut visul împlinit. Are numele gravat alături de cele mai bune jucătoare ale lumii, a fost felicitată de Kate Middleton și, odată cu câștigarea celei de-a 133-a ediție a turneului de la Wimbledon, a intrat în rândul membrilor de onoare ai „All England Lawn Tennis and Croquet Club”, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume!

Cu o vechime de peste 150 de ani, „All England Lawn Tennis and Croquet Club” are 565 de membri. Membrii de onoare, din care face parte, începând de sâmbătă, și Simona Halep, sunt doar 70, majoritatea foști campioni sau persoane care au adus importante servicii tenisului.

Titlul câștigat de Simona Halep este cu atât mai important cu cât, pentru a intra în rândul membrilor, există doar două posibilități: să câștige turneul de la Wimbledon sau să se mărite cu un prinț englez.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus, de la Antena Stars.

Merite recunoscute! Simona Halep a fost decorată de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional ”Steaua României”... Simona Halep revine în România după ce a câştigat turneul de la Wimbledon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x