Antena Căutare

Meteo 1 noiembrie 2019. Avertizare ANM, cod galben de vreme severă

ANM a emis o avertizare meteo de tip cod galben de ceață pentru județul Harghita. Află care sunt zonele afectate și cum va fi vremea în restul țării.

În dimineața zilei de vineri (1 noiembrie), temperaturile minime vor fi preponderent negative cu precădere în jumătatea de nord a țării, precum și în zonele deluroase din restul teritoriului.

ANM- Cod galben de vreme severă:

Avertizare meteo este valabilă în intervalul 01-11-2019 ora 7:00 până la : 01-11-2019 ora 10:00.

Cod galben de ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m, izolat sub 50 m; în județul Harghita, mau exact în zonele: Miercurea Ciuc, Toplița, Gheorgheni, Ditrău, Sândominic, Remetea, Joseni, Suseni, Ciumani, Ciucsângeorgiu, Sărmaș, Frumoasa, Lăzarea, Sânsimion, Plăieșii de Jos, Cârța, Siculeni, Mihăileni, Tomești, Gălăuțaș, Ciceu, Sânmartin, Sâncrăieni, Dănești, Subcetate, Mădăraș, Tușnad, Sântimbru, Voșlăbeni, Cozmeni, Leliceni, Păuleni-Ciuc, Racu.

Citește și: Prognoza meteo. ANM anunță de când se încălzește vremea în România

Vremea 1 noiembrie 2019

Meteo 1 noiembrie 2019. Cerul va fi variabil pe parcursul întregii zile. Precipitațiile mixte apar în zone extinse la munte și sub formă de ploaie în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe litoral și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime, în creștere față de intervalul precedent vor fi cuprinse între 6 și 12 grade, iar cele minime se vor situa între -3 și 5 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Izolat se va semnala ceață.

Citește și: Meteo România. Cum va fi vremea în luna noiembrie. Utimele informații de la meteorologi

Vremea 1 noiembrie 2019. Prognoza meteo pentru vineri: temperaturi de -3 grade, ceață și precipitații... Vremea până în decembrie. ANM: prognoza meteo anunță vreme de vară în următoarea perioadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x