Poftiți la circ 2020, ediția 3. Ce poreclă i-au găsit Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu lui nea Marin. Așa nu i-au mai zis înainte

În ediția 3 Poftiți la circ misiunile pe care le-au avut de îndeplinit vedetele nu au fost lipsite de „evenimente”. În timpul unei sarcini a avut loc un nou episod de șicane între nea Marin și ajutoarele sale Liviu și Andrei.

Vedetele care au deschis sezonul Poftiți la circ 2020 sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova și Edi Stancu. Alături de aceștia, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin.

În timp ce Liviu și Andrei zugrăveau copacii în schimbul unor produse necesare la circul Bellucci, cei doi l-au instigat la conflict pe nea Marin.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 2. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, pedepsiți de nea Marin cu un nou "instrument"

Liviu și Andrei l-au numit pe nea Marin „tartor”, iar prezentatorul Poftiți la circ și-a luat praștia pentru a le aplica o „corecție” celor doi. Pentru că a rămas fără corcodușe, nea Marin s-a gândit că și pietrele pot fi o „muniție” eficientă.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 2. Margherita de la Clejani explică simbolurile de pe rochiile pe care le creează

„A început să ia praștia aia să tragă după noi. Și n-a tras cu orice. Cel mai rău lucru să dai cu piatra. Dacă te lovește te face vraiște”, a explicat Andrei Ștefănescu.

Ce poreclă i-au găsit Liviu și Andrei lui nea Marin, în ediția 3 Poftiți la circ 2020

În acel moment, lui Liviu și lui Andrei le-a venit în minte o nouă poreclă pentru nea Marin: „Margherita masculină”.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. De ce au fost "deranjați" Andrei Ștefanescu si Liviu Vârciu că dorm în paturi separate

„Margherita masculină! Liniștiți-vă puțin, doamna Marga!, au strigat Liviu și Andrei la nea Marin.

„I-am zis bre Marga. E la fel de fermecat și de visător ca ea”, a explicat Andrei Ștefănescu semnificația noii porecle date lui nea Marin.

Margherita de la Clejani a venit în noul sezon de Poftiți la circ cu un comportament absolut schimbat față de cel cu care oamenii erau obișnuiți. Margherita a mărturisit că este preocupată de pace, liniște, purificare și binecuvântare, iar sensul vieții sale este bucuria. Acesta este motivul pentru care Liviu și Andrei au spus că nea Marin e la fel de visător ca Mergherita de la Clejani.

Liviu, Andrei și nea Marin continuă seria șicanelor la Poftiți la circ

Liviu Vârciu și nea Marin sunt vestiți pentru episoadele lor de șicane, de farse și de alergături. De ceva vreme, lui Liviu Vârciu i s-a alăturat Andrei Ștefănescu, iar lui nea Marin îi este mai dificil să facă față farselor. Liviu Vârciu este mulțumit că de când i s-a alăturat Andrei Ștefănescu „ia mai puțină bătaie de le nea Marin”.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 2. Cum a reacționat nea Marin după ce a fost închis în rulotă de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri