Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 2. Margherita de la Clejani explică simbolurile de pe rochiile pe care le creează

În a doua ediție Poftiți la circ 2020 vedetele care au acceptat provocarea lui nea Marin au primit misiunea de a-și monta o copertină la rulotă. Totuși, Margherita de la Clejani a găsit alte activități în locul sarcinii.

Vedetele care au deschis sezonul Poftiți la circ 2020 sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova și Edi Stancu. Alături de aceștia, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin.

Nea Marin le-a dat vedetelor sarcina de a-și monta o copertină la rulotă, însă Margherita a încercat să tragă chiulul de la misiune.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Reacția lui Jean de la Craiova când a aflat cum curge apa într-o rulotă

Margherita de la Clejani, deranjată de „energia plină de acțiune” a lui Nea Marin, de la Poftiți la circ 2020

Margherita de la Clejani a venit în noul sezon de Poftiți la circ cu un comportament nemaiafișat până acum. Margherita a vorbit despre importanța liniștii, a purificării și a binecuvântării. În acest context, felul fâșneț de a fi al lui nea Marin nu i s-a potrivit.

Marga a explicat că nu poate funcționa în „energia lui nea Marin plină de acțiune”.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Cum a trezit-o nea Marin pe Margherita de la Clejani în a doua zi petrecută la Circul Bellucci

„Eu nu pot funcționa într-un mod foarte rapid. Eu sunt așa mai lentă, așa cum este energia apei, curgătoare, dar cu o profunizme maximă. Nea Marin nu înțelege că eu nu pot funcționa în energia lui plină de acțiune”, a explicat Margherita de la Clejani.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 2. Reacția surprinzătoare a Margheritei de la Clejani, când a fost stropită cu apă și pusă la muncă

Margherita d ela Clejani a explicat la Poftiți la circ ce simbilizează rochiile pe care le creează

În cele din urmă, nea Marin a lăsat-o pe Marga la rulotă să-și asambelze copertina. Totuși, Margherita a fost izbită de „un val de inspirație” și și-a scos din poșetă o rochie creată de ea, pentru a-i explica simbolurile. De asemenea, Margăi i-a venit o idee cu privire la tematica următoarei rochii pe care o va crea.

Citeșt eși: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Povestea Circului Bellucci, locul unde se desfășoară Poftiți la circ cu nea Marin Barbu

„Această minunată rochie pe care eu o ador este prima rochiță creată de mine. Reprezintă timpul, frumusețea și jocul vieții. Toate se încadrează perfect. A doua idee pentru a doua rochie va fi... vai îmi vine să plâng. Ce frumos! Sensul vieții”, a explicat Margherita de la Clejani, în timp ce și-a notat tema viitoarei sale rochii.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Apariția neobișnuită a Margheritei de la Clejani. Cum îi stă cu ruj verde: „M-a lăsat perplex”

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii, Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 2. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, pedepsiți de nea Marin cu un nou "instrument&quo... Poftiți la circ 2020, ediția 2. Cum a reacționat nea Marin după ce a fost închis în rulotă de Liviu Vârciu și Andrei Ște...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x