Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 5. Ana Baniciu și-a văzut visul devenit realitate, la circ! Ce spectacol a oferit tuturor

După o zi întreagă de muncă și de sarcini dificile, Ana Baniciu a trăit o bucurie de zile mari, atunci când și-a putut vedea visul devenit realitate, în ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

În fiecare săptămână, câteva vedete acceptă provocarea lansată de Nea Marin și descoperă cât de grea este viața, atunci când trebnuie să muncești pentru fiecare lucru de care ai nevoie sau pe care ți-l dorești.

De data aceasta, în ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ”, Shift, What's Up, Ana Baniciu și Raluka și-au unit forțele cu Sony Medini (directorul artistic al circului Bellucci) și cu Liviu Vârciu pentru a ajuta familia de circari să își continue cu bine activitatea.

Vedetele au pregătit numere speciale pentru circul Bellucci, în emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1

Viața la circ nu e însă una ușoară și munca parcă nu se mai termină vreodată. Puțini sunt cei care știu că, în spatele unui spectacol de succes, se află zile-n șir de treburi ce trebuie făcute, pentru ca totul să iasă ca la carte.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 5. What's UP a fugit de Nea Marin și s-a ascuns într-un wc. Ce a pățit când a fost descoperit

Prieten bun cu familia care se ocupă de circul Bellucci de mai multe generații, Nea Marin a decis să nu rămână indiferent, așa că a chemat vedetele și le-a dat de îndată sarcini!

În ediția anterioară, Shift și What's Up s-au luptat cu ridicatul și curățatul unui imens tobogan pentru a putea promova circul prin intermediul unui fluturași distribuți pe o plajă, în timp ce Ana Baniciu și Raluka au lucrat la un parc acvatic de distracții. În ediția 5 din emisiunea „Poftiți la circ”, sarcinile date de Nea Marin au fost ceva mai dificile și nu au lipsit certurile, discuțiile aprinse sau bătăile cu apă!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 5. Raluka și Ana Baniciu au făcut spectacol la o spălătorie auto

Shift și What's Up au trudit din greu pentru a obține materialele de construcție necesare ridicării platformei circului Bellucci, în timp ce Ana Baniciu și Raluka au muncit la o spălătorie auto, sub privirile atente ale lui Liviu Vârciu, totul pentru a putea obține în schimb detergenți, bureți și alte lucruri necesare la spălarea camioanelor de circ.

Apoi, Nea Marin i-a trimis pe Sony Medini, Liviu Vârciu și Ana Baniciu să facă treabă al un aventura parc, în timp ce el s-a dus cu Shift, cu Raluka și cu What's Up acasă la doamna Florica, o veche amică, s-o ajute la treabă în schimbul unor legume.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 5. Nea Marin l-a îngrijit pe Liviu Vârciu. Ce gest neașteptat a făcut vedeta, după ajutorul primit

Așadar, vedetele din ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ” au trudit din greu, dar surpriza a fost mare, spre sfârșitul zilei, atunci când Nea Marin a venit cu o veste uriașă: vedetele trebuie să se pregătească pentru a oferi publicului un număr spectaculos, în cadrul spectacolului pus la cale de cei de la circul Bellucci!

Ana Baniciu și Raluka au zburat deasupra scenei circului Bellucci, în emisiunea „Poftiți la circ”

Bucuria a fost mare pentru Ana Baniciu, fiindcă artista a dezvăluit și în ediția trecută faptul că un vis neîmplinit al său este să ajungă pe scena unui circ, dar mai ales la înălțime.

Iată că visul său a devenit realitate în ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ”. Ajutată de Raluka, cântăreața a reușit să zboare la înălțime, pe deasupra scenei circului Bellucci! Extrem de fericită că și-a văzut visul devenit realitate, Ana Baniciu a făcut senzație!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 5. What's UP a fugit de Nea Marin și s-a ascuns într-un wc. Ce a pățit când a fost descoper... Poftiți la circ 2020, ediția 5. Raluka și Ana Baniciu, moment emoționant pe scena circului Bellucci!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x