Poftiți la circ 2020, ediția 5. What's UP a fugit de Nea Marin și s-a ascuns într-un wc. Ce a pățit când a fost descoperit

În ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ”, What's Up a încercat să fugă de Nea Marin și să se ascundă într-un wc. Cum a reacționat acesta, atunci când l-a descoperit pe cântăreț?

În ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ”, What's Up, Shift, Ana Baniciu și Raluka au acceptat provocarea lui Nea Marin și au decis să muncească și să facă tot ce le stă în putință pentru a-i ajuta pe cei de la circul Bellucci să își desfășoare activitatea.

După ce au terminat de muncit pentru a face rost de scânduri pentru a ridica platforma circului Bellucci și după ce au spălat mașini pentru a face rost de detergenți și alte materiale trebuincioase pentru curățatul camioanelor de la circ, vedetele au primit alte sarcini din partea lui Nea Marin!

Vedetele au muncit din greu în ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1

Ana Baniciu, Sony Medini (directorul circului Bellucci) și Ana Baniciu au mers la un aventura park pentru a împărți fluturași cu reclamă la circ. Pentru a beneficia de acest lucru, vedetele au fost puse la munca de vopsit!

Între timp, Nea Marin s-a suit în mașină cu What's Up, Shift și Raluka și a mers la Pecineaga, acasă la doamna Florica, o doamnă pe care a cunoscut-o în urmă cu ceva timp.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 5. Liviu Vârciu l-a mușcat pe Nea Marin, în văzul tuturor! Ce a urmat

„Când ne-a văzut s-a bucurat tare mult, ne-a primit cu inima deschisă”, a dezvăluit Shift.

De data aceasta, vedetele au nevoie de niște legume, dar cum nimic nu vine fără muncă la emisiunea „Poftiți la circ”, doamna Florica a anunțat ce sarcini are.

„Sunt niște lădițe în partea asta, trebuie date peste gard și aranjate acolo, unde sunt merii”, a dezvăluit doamna care i-a impresionat pe toți cu tonusul său, deși are venerabila vârstă de 70 de ani!

What's Up s-a ascuns de Nea Marin în wc, dar a fost găsit imediat

What's Up a decis să se ascundă cât mai bine, pentru a scăpa de Nea Marin. Nu a trecut mult și acesta a ieșit parcă din pământ și cântârețul a fugit, ascunzându-se într-un wc.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 5. Raluka și Ana Baniciu au făcut spectacol la o spălătorie auto

„Nu poți să mă bați în wc”, a fost replica lui What's Up.

Doar că Nea Marin a avut o metodă și mai bună de a-l „pedepsi” pe artist: l-a închis înăuntru!

După numeroase rugăminți, Nea Marin l-a eliberat pe What's Up, dar i-a aplicat și o corecție greu de uitat, ca să-l învețe minte ca, data viitoare, să nu mai încerce să scape de muncă.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 5. Nea Marin l-a îngrijit pe Liviu Vârciu. Ce gest neașteptat a făcut vedeta, după ajutorul primit

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ” ca să vezi prin ce coșmar a trecut What's Up, din cauză că l-a supărat pe Nea Marin.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri