Poftiți la circ 2020, ediția 5. Nea Marin l-a îngrijit pe Liviu Vârciu. Ce gest neașteptat a făcut vedeta, după ajutorul primit

După o zi istovitoare de muncă, vedetele se odihnesc și încearcă să își refacă forțele, dar neobositul Nea Marin are planuri mari și dă trezirea tuturor, încă de la primele ore ale dimineții. Totuși, acesta devine să aibă grijă de „fiul” său, Liviu Vârciu, în ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ”!

În ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ”, Liviu Vârciu s-a rănit la picior și încă are o rană dureroasă la degetul mare. Atunci când muncești toată ziua sau când vrei să te distrezi nu este exclus să suferi și mici accidentări. A fost și cazul vedetei, care s-a julit la unul dintre degetele de la picior, dar rana nu a fost una care să ridice probleme. Totuși, ceea ce a urmat este cu adevărat savuros!

Extrem de atent și grijuliu. ca un adevărată „tată”, Nea Marin l-a luat în primire încă de la primele ore ale dimineții și, înarmat cu pansament și rivanol, acesta a venit să „doftoricească” rana.

Liviu Vârciu s-a rănit în emisiunea „Poftiți la circ”, de la Antena 1

„M-a pus pe un scăunel, că îmi dă el cu betadină, cu nu știu ce, ca să îmi dezinfecteze rana”, a explicat Liviu Vârciu, oarecum surprins de gestul făcut de gazda emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 5. Raluka și Ana Baniciu au făcut spectacol la o spălătorie auto

„Așa e când ai copiii mici după tine, trebuie să ai grijă de ei”. Să vadă toată lumea cum îl îngrijesc. Nu mi-am îngrijit copiii cum îl îngrijesc pe el”, a fost dezvăluirea complet neașteptată făcută de Nea Marin.

Chiar dacă s-a purtat cu grijă și a încercat să nu îi atingă rana, Liviu Vârciu tot a țipat de durere și l-a acuzat pe „tatăl” său de tot felul de lucruri: ba că nu e atent și toarnă rivanol cum nu trebuie, ba că est3e zgârcit și nu dă niciodată nimic de la el.

Ce a dezvăluit Liviu Vârciu despre Nea Marin în ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ”

„Îl doare fix în cot de mine, pe el îl interesează să poată prostul să muncească”, a mai adăugat Liviu Vârciu, convins fiind de faptul că Nea Marin nu îl îngrijește dintr-o imensă grijă, ci mai degrabă din dorința de a-l trimite mai repede la muncă.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 5. What's UP a fugit de Nea Marin și s-a ascuns într-un wc. Ce a pățit când a fost descoperit

Se pare că indiferent ce s-ar întâmpla, relația dintre Nea Marin și Liviu Vârciu nu are cum să fie una lipsită de certuri, de discuții aprinse, de reproșuri sau de mici bătăi savuroase.

Ce a urmat și ce alte detalii au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 5. Ana Baniciu și-a văzut visul devenit realitate, la circ! Ce spectacol a oferit tuturor

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri