Poftiți la circ 2020, ediția 5. Raluka și Ana Baniciu au făcut spectacol la o spălătorie auto

Raluka și Ana Baniciu au ajuns la o spălătorie auto, acolo unde au făcut un spectacol sexy, în ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

În ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ”, Nea Marin a dat trezirea vedetelor și le-a pus din nou la treabă. Din spusele sale, ziua se anunță a fi una plină de treburi, așa că nu e timp de pierdut. Adunați cu toții la masa, gazda emisiunii a împărțit sarcinile pentru ziua respectivă.

De data aceasta, Shift și What's Up trebuie să meargă cu Sony Medini (directorul circului Bellucci) și cu Nea Marin să facă rost de scânduri pentru platformă.

Nea Marin a pus vedetele la treabă, în ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Ana Baniciu și Raluka, în schimb, s-au trezit cu Liviu Vârciu șef de echipă și au primit misiunea de-a face rost de materiale necesare pentru curățarea camioanelor de la circ.

„Iar cu Liviu în echipă, iar nu face nimic, iar facem noi tot…Groaznic”, a fost de părere Ana Baniciu.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 5. Nea Marin l-a îngrijit pe Liviu Vârciu. Ce gest neașteptat a făcut vedeta, după ajutorul primit

„Cum să îl pui pe Liviu șef peste noi?!”, a exclamat Raluka, nemulțumită de decizia lui Nea Marin.

Nici Sony Medini nu a fost prea încântat de faptul că trebuie să muncească fără tovarășul său, Liviu Vârciu.

Totuși, treburile sunt multe și nu e timp de pierdut, mai ales că nimeni nu își dorește să fie pedepsit de Nea Marin, în cazul în care ceva nu merge ca la carte!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 5. Raluka și Ana Baniciu au făcut spectacol la o spălătorie auto

Ana Baniciu, Raluka și Liviu Vârciu au mers la o spălătorie auto și au explicat că au nevoie de detergenți, de perii și de alte materiale pentru a curăța imensele camioane ale circului Bellucci.

Pentru a primi cele trebuincioase, vedetele trebuie să spele patru mașini. Liviu Vârciu a luat compresorul, cea mai ușoară dintre sarcinile posibile, așa că fetele n-au avut încotro și au pus mâna pe bureți, pentru a curăța atent fiecare centimetru al mașinilor.

Ana Baniciu și Raluka au făcut spectacol de senzație la o spălătorie auto

Totuși, n-a durat mult și între cei trei concurenți din emisiunea „Poftiți la circ” s-a iscat iar o ceartă de zile mari. Liviu Vârciu a pus furtunul cu apă pe Raluka și pe Ana Baniciu și a ieșit un show de zile mari.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 5. Ana Baniciu și-a văzut visul devenit realitate, la circ! Ce spectacol a oferit tuturor

„Evident că nu am scăpat neudată. În emisiunea asta degeaba te aranjezi, îți faci părul, te trezești de dimineață să ai și tu o față, ne văd oamenii la televizor, să fii drăguț. Deja în primele două ore ești plouat, căzut în apă, ud, murdar”, a zis Ana Baniciu, extrem de supărată de cele împlate.

Nici Raluka nu a scăpat de atacul cu apă al lui Liviu Vârciu! Cum a reacționat celebra cântăreață? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri