Poftiți la circ 2020, ediția 5. Liviu Vârciu l-a mușcat pe Nea Marin, în văzul tuturor! Ce a urmat

În ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ”, Liviu Vârciu l-a mușcat pe Nea Marin, iar reacția acestuia a fost una pe măsură!

Nu mai este o noutate faptul că Nea Marin și Liviu Vârciu au o relație specială și sunt extrem de apropiați unul de celălalt, dar dragostea lor este una cu năbădăi și nu de puține ori cei doi ajung să se certe, să se urmărească, să își facă farse sau chiar să se bată.

Prieten bun cu familia care se ocupă, de mai multe generații, de celebrul circ Bellucci, Nea Marin a decis să ofere o mână de ajutor pentru ca sezonul spectacolelor să se desfășoare fără probleme.

Liviu Vârciu și Nea Marin, ceartă de zile mari în ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Nu s-a apucat singur de treabă, ci a lansat provocarea și unor vedete din showbizul românesc. În ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ”, Shift, What's UP, Ana Baniciu și Raluka, ajutați de Liviu Vârciu și de Sony Medini (directorul teatrului Belluci), muncesc din greu pentru a face rost de cele trebuincioase pentru a spăla camioanele de circ și pentru a ridica platforma necesară celor de la Bellucci.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 5. What's UP a fugit de Nea Marin și s-a ascuns într-un wc. Ce a pățit când a fost descoperit

La spălătorie, pentru a obține detergenți și alte materiale pentru curățenie, Ana Baniciu, Raluka și Liviu Vârciu au pus mâna la treabă. În timp ce li se explica ce treabă mai există, Liviu Vârciu a făcut o glumă și i-a sugerat lui Nea Marin să muncească și el, dar acesta a fost momentul când lucrurile au luat-o razna!

„Fă tu, arată-le că poți”, l-a îndemnat Liviu Vârciu pe Nea Marin, care a fost surprins de replica acestuia și, fără să mai stea pe gânduri, a reacționat pe măsură.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 5. Nea Marin l-a îngrijit pe Liviu Vârciu. Ce gest neașteptat a făcut vedeta, după ajutorul primit

„Nu mă supăra, nu mă enerva”, l-a avertizat acesta pe „fiul” său mergeu pus pe șotii, în ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

„Are el aia cu strânsul. Strânge el cu mâna lui, să vadă el că are forță în mână. Dacă a cules toată viața lui porumb și a dat noroc cu toți securiștii, normal! Că ăia se strâng între ei să vadă care e mai puternic”, a fost dezvăluirea ironică făcută de Liviu Vârciu despre Nea Marin.

„La un moment dat l-am luat așa în spate și am vrut să dau cu el, dar bine că m-am uitat, că erau pe un pervaz niște sârme așa, dacă îl aruncam acolo, praf îl făceam. M-am oprit la timp”, a recunoscut gazda emisiunii, după încăierarea cu „fiul” său.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 5. Ana Baniciu și-a văzut visul devenit realitate, la circ! Ce spectacol a oferit tuturor

Liviu Vârciu l-a mușcat pe Nea Marin în ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Totuși, la un moment dat, lucrurile parcă au scăpat de sub control atunci când Liviu Vârciu l-a mușcat pe Nea Marin, ca să scpa de sub strânsoarea acestuia.

„Cum, mă, să mă muști așa pe mine?! De ce faci asa?!”, a exclamat acesta uimit, văzând cât de urât face adversarul său.

Apoi, lucrurile s-au mai „răcorit” puțin și confruntarea s-a oprit, cel puțin pentru moment.

„Ce organe are ăsta în el?! Are clar două inimi, doi ficați, opt rinichi…N-ai cum!”, a glumit la final Liviu Vârciu.

Surpriza a fost mare atunci când Nea Marin a pus mâna pe un furtun cu apă de la spălătoria auto și i-a făcut „fiului” său un duș pe cinste!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri