Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Liviu Vârciu, cadou ”furat” de ziua Danielei Crudu. Ce surpriză i-a făcut, chiar pe scena circului

În ediția 7 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, la sfârșitul unei zile istovitoare de muncă, echipa i-a făcut o supriză extrem de frumoasă Danielei Crudu, care a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani.

După o zi obositoare în care s-a muncit din greu, toată echipa a avut parte de o pauză bine-meritată. Spre seară, toți s-au relaxat alături de o mulțime de oameni, urmărind spectacolul făcut de Circo Bellucci.

Pe lânga întcântătoarele prestații din cadrul circului, invitații au pregătit un moment cu totul special pentru sărbătorita zilei, Daniela Crudu. Chiar pe scena circului, întreaga echipă s-a strâns pentru a-i cânta "La mulți ani" iubitei lor coechipiere, căreia i-au oferit un tort imens.

Liviu Vârciu a întârziat să apară pentru că a fost ocupat să fure un buchet de flori pentru a nu apărea cu mâna goală în fața Cruduței. Dar înainte de asta, Liviu a găsit tortul pregătit pentru Daniela și a zis să guste puțin din el.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. Daniela Crudu, Kim Kardashian de România? Cu ce costum de baie golaș ”a băgat în boală” bâlciul

Surpriză de ziua Daniele Crudu, la „Poftiți la circ”

Zeci de oameni i-au cântat în cor Danielei Crudu și au felicitat-o pentru parcursul său, dar și pentru minunata vârstă de 30 de ani.

Invitata a fost emoționată de gestul pe care colegii săi l-au făcut și a filmat fiecare moment. În scenă a apărut și Liviu Vârciu care a urat-o și i-a oferit buchetul de flori: "Să-ți dea Dumnezeu minte!", i-a spus acesta.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. Fobia neștiută a Danielei Crudu. De ce a urlat ”ca nebuna” când s-a apropiat Romică Țociu de ea

Profund impresionată de felul în care s-a desfășurat seara, Cruduța a ținut să mărturisească emoțiile prin care a trecut: "Foarte frumos! Să-ți cânte așa tot circul "La mulți ani!", pentru mine a fost emoționant! Am făcut vârsta de 30 de ani, o vârstă rotundă și nu-mi vine să cred că tot la Nea Marin mi-am serbat ziua ca și acum cinci ani de zile și tot așa mi-a adus un tort. Ce tort serios mi-a adus! Adică ditamai tortul cu poze cu noi, cu amintiri. Deci superb! Ce poate să fie mai frumos de atât? Cu amintirile astea rămâi!", spune Daniela Crudu.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. Daniela Crudu, ce a zis când a aflat că trebuie să golească singură WC-ul

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. Apariția Cruduței i-a uimit pe toți. În ce ținută incendiară a avut curaj să apară

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.