Antena Căutare

Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Ce echipă a fost eliminată și a pierdut șansa de a lupta pentru Marele Premiu

În ediția 18 din Power Couple România de pe 13 martie 2024 o echipă a părăsit emisiunea chiar înainte de Finală. Un cuplu a pierdut șansa de a lupta pentru Marele Premiu, iar o altă echipă a câștigat bonusul de 7.500 de Euro.

Colaj cu Dani Oțil și cu semifinaliștii Power Couple România Galerie
În ediția 18 din Power Couple România de pe 13 martie 2024 o echipă a părăsit emisiunea chiar înainte de Finală | Antena 1

Dani Oțil a revenit în vila din Malta pentru a da o veste bună și una rea, chiar înainte de Finala Power Couple România. Prezentatorul TV și-a făcut apariția în fața concurenților pentru a spune clasamentul după proba „De la inimă la inimă”.

Un pas îi mai desparte pe participanți de Marele Premiu. Doar trei echipe vor rămâne în lupta pentru miza uriașă a jocului. Așadar, un cuplu pleacă acasă în ediția 18 a emisiunii de pe 13 martie 2024.

Citește și: Power Couple România, 12 martie 2024. Radu Siffredi a ridicat tonul la Oana Matache. De la ce a pornit cearta dintre cei doi

„Nu mai e de joacă! Cineva va pleca acasă probabil cu cei 7.500 de Euro pe care i-am investit eu astăzi în probă. Cei de pe ultimul loc ne părăsesc, din păcate, jocul! Ce pot să vă spun este că sigur în seara asta printre noi se află primul Power Couple de România”, a dezvăluit Dani Oțil.

Ce cuplu a câștigat bonusul de 7.500 de Euro înainte de Finala Power Couple România de pe 13 martie 2024. Cine pleacă acasă și pierde șansa de a lupta pentru Marele Premiu

Concurenții nu au fost ținuți în suspans prea mult de prezentatorul TV. Acesta a oferit imediat informații despre clasamentul din semifinală. Așadar, cuplul care a obținut cel mai bun timp (54 de minute) la misiunea „De la inimă la inimă” este format din Anamaria și Tudor Ionescu.

Astfel, solistul de la Fly Project și soția lui au câștigat bonusul de 7.500 de Euro. Colegii de competiție au rămas cu gurile căscate atunci când Dani Oțil le-a rostit numele. De asemenea, și ei au fost luați prin surprindere.

Anamaria și Tudor Ionescu au pus mâna și pe bonusul de 5.000 de Euro în urmă cu o ediție, iar acum au ieșit victorioși pentru a doua oară chiar înainte de Finala Power Couple România. Aceștia s-au pupat de fericire în fața camerelor de filmat.

„Puteam să pun la Loto sau la ce vreți voi că erau Oana și Radu. Nimeni nu ar fi crezut! Nici măcar noi n-am crezut. Până și noi am fost șocați”, a dezvăluit concurenta, vizibil uimită de vestea prezentatorului TV.

„S-au ținut tare, n-au câștigat probe de cuplu niciodată, dar văd că acum au început să le lege”, a spus Dani Oțil.

Citește și: Power Couple România, 12 martie 2024. Foștii concurenți le-au pus piedici cuplurilor rămase în etapa finală. Cum i-au încurcat

Un lucru este cert, Anamaria și Tudor Ionescu sunt primii care au intrat în Marea Finală de la Power Couple România. Cei doi au fost urmați de Oana Matache și Radu Siffredi, iar pe locul trei s-au situat Daiana Anghel și Sorin Gonțea.

Așadar, echipa care pleacă acasă și a pierdut lupta pentru Marele Premiu în semifinală este formată din Eliza și Cosmin Natanticu. Aceștia au terminat proba „De la inimă la inimă” cu trei minute mai târziu decât Daiana Anghel și Sorin Gonțea.

„A fost o răsturnare de situație absolut neașteptată!”, a spus Cristi Iacob.

Finala Power Couple România poate fi vizionată pe Antena 1 și AntenaPLAY. Urmărește ediția integrală AICI.

Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Clipe de panică pentru Tudor și Anamaria Ionescu la probă. Ce s-a întâmplat... Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Dani Oțil a anunțat ultima probă din concurs. Ce trebuie să facă finaliștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x