Antena Căutare

Prețul cel bun, 20 septembrie 2021. Maria a câștigat două premii și i-a uimit pe prezentatori cu povestea sa

Maria a câștigat două premii la Prețul cel bun și i-a uimit pe toți cu povestea sa. Maria este vicecampioană la atletism.

Maria este vicecampioană la atletism și a câștigat două premii la Prețul cel bun

Antena 1

Maria este agent imobiliar, iar pe lângă profesia de bază, practică atletismul, alături de cei doi băieți ai săi. Cel mai mult a alergat 14 kilometri, execută aruncări cu sulița și este vicecampioană la atletism.

Când a auzit de suliță, Andrei Ștefănescu s-a speriat și a făcut o glumă: „Cum sunt îmbrăcat să nu par a zebră?”, a spus Andrei Ștefănescu.

La jocul la care Maria a participat putea câștiga 4 premii, dacă le-ar fi ghicit prețurile: o cabină de hidromasaj, un candelabru, un purificator de aer, o trusă de ustensile de grătar au fost premiile puse în joc.

Citește și: Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au jucat X și 0. Cine a câștigat

Cum s-a descurcat Maria la jocul de la Prețul cel bun

Astfel, Maria a avut 4 prețuri pe care a trebuit să le asocieze cu produsele despre care crede că valorează atât. Concursul s-a desfășurat în 45 de secunde. Din păcate Maria nu a ghicit toate prețurile, însă, din fericire, a câștigat prețurile produselor pe care și le dorea cel mai mult: cabina de duș și setul de ustensile pentru grătar.

Citește și: Prețul cel bun, 16 septembrie 2021. Gabriela i-a uimit pe toți cu tatuajul său deosebit. Cum au reacționat prezentatorii

Liviu Vârciu a îmbrățișat-o zâmbind pe Maria, pe care a numit-o „Vicecampioana noastră”.

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 14 septembrie 2021. Gabriela și Viorel sunt divorțați, dar au concurat împreună. Povestea celor doi

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 20 septembrie 2021. Florin a câștigat un fotoliu de masaj. Cum a reacționat când și-a văzut premiul... Prețul cel bun, 21 septembrie 2021. Liviu Vârciu a sărit în ajutorul Iulianei Luciu: „Ce m-aș face fără tine”...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x