Adina Buzatu, surprinsă goală, înconjurată de 5 bărbați. Cum s-a lăsat fotografiată vedeta: „Nu am avut niciun moment de jenă”

Adina Buzatu a lansat un proiect în materie d emodă și cu această ocazie a realizat o ședință foto cel puțin spus îndrzneață.

Adina Buzatu s-a lăsat fotografiată într-o ipostază provocatoare

Hepta & Instagram

La cei 44 de ani ai săi, Adina Buzatu s-a lăsat fotografiată purtând doar o pereche de sandale cu toc. Restul trupului artistei a fost complet dezgolit, în timp ce aceasta se afla înconjurată de 5 bărbați, îmbrăcați elegant, cu sacouri și papioane.

Cu un coc softicat și o atitudine provocatoare, Adina Buzatu s-a dezbrăcat de haine și de inhibiții și a pozat alături de cei 5 bărbați, despre care a precizat că 2 sunt actori și 3 sunt modele.

Mâinile stilistei și brațul stâng al unui sintre bărbați, au acoperit zonele intime ale Adinei Buzatu, oferind astfel o notă de mister imaginii.

Citește și: Adina Buzatu s-a lăsat fotografiată în costum de baie. Cum arată și ce reacție au avut prietenii virtuali

Ce a mărturisit Adina Buzatu despre ședința foto îndrăzneață la care a luat parte

Adina Buzatu a specificat că a realizat această ședință foto cu ocazia lansării masterclass pentru domni, da rși pentru doamnele care vor să vină în ajutorul bărbatului, în ceea c eprivește alegerea vestimentației. De asemenea, stilista a precizat că nu s-a simțit jenată de postura ei, în timpul ședinței foto, atât ea, cât și bărbații alături de care a pozat, fiind profesioniști:

„Nu am avut niciun moment de jenă sau senzație neplăcută să pozez dezbrăcată. Suntem cu toții profesioniști și pozam pentru un proiect important. După 25 de ani de activitate, mă dezbrac de secrete și le ofer bărbaților, dar și femeilor, cele care vor să își îmbrace soții bine, un masterclass vestimentar, un ghid complet și complex de stil masculin.

CItește și: Prima reacție a Adinei Buzatu după ce a apărut la Chefi la cuțite împreună cu fiica sa: "Credeți-mă, este o muncă șocantă!"

Doi dintre băieții care au participat în acest proiect sunt actori profesioniști, iar 3 dintre ei, modele. Suntem obișnuiți să lucrăm în tot felul de contexte și nu este nimic nelalocul lui dacă unul dintre noi este dezbrăcat”, a declarat Adina Buzatu, potrivit VIVA.

Adina Buzatu este unul dintre cei mai cunoscuți stiliști vestimentari de la noi din tară. Aceasta a devenit rapid apreciată pentru talentul său și pentru faptul că a lansat primul magazin dedicat în exclusivitate bărbaților. De asemenea, stilista a lansat în 2009 primul parfum masculin românesc, care a avut un succes răsunător.

Stilista are o viață foarte activă și își dedică o mare parte a timpului familie, cât și business-ului său renumit. Aceasta preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor și luminile reflectoarelor, însă este o prezență foarte nelipsită de pe rețelele sociale, locul în care își ține prietenii virtuali la curent cu cele mai frumoase și speciale momente din viață, printre care și aceste proiecte.

Ultimele știri