Căutare Live

Gilbert Gottfried a murit la 67 de ani. De ce boală cumplită a suferit actorul

Gilbert Gottfried, cunoscut pentru vocea sa remarcabilă, a murit la vârsta de 67 de ani din cauza unei boli îndelungate. Iată care este afecțiunea de care suferea comediantul.

Gilbert Gottfried, cunoscut pentru vocea sa remarcabilă, a murit la vârsta de 67 de ani din cauza unei boli îndelungate.

Getty & Profimedia

Actorul Gilbert Gottfired, celebru pentru una dintre cele mai memorabile voci de la Hollywood, a murit pe 12 aprilie 2022 la vârsta de 64 de ani. Comedianul a luptat până în ultima clipă cu boala cumplită de care suferea.

Anunțul trist a fost făcut de către agentul actorului pe contul de Twitter. Postarea a generat o mulțime de reacții din partea celor care l-au apreciat și cunoscut pe faimosul comediant.

Citește și: Estelle Harris a murit. Actrița din serialul „Seinfeld” s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani

„Cu inima frântă anunţăm moartea iubitului nostru Gilbert Gottfried după o lungă boală. Pe lângă faptul că este cea mai emblematică voce din comedie, Gilbert a fost un soţ, frate, prieten şi tată minunat pentru cei doi copii ai săi. Deşi astăzi este o zi tristă pentru noi toţi, vă rugăm să continuaţi să râdeţi cât mai tare posibil în onoarea lui Gilbert”, a fost mesajul transmis în mediul online de către familia acestuia.

Vestea neașteptată a îndoliat lumea filmului. Printre cei care au transmis un omagiu actorului Gilbert Gottfired se numără comedianţii Jason Alexander și Dane Cook.

„Gilbert Gottfried era un tip drăguţ, mereu prietenos şi i-a făcut pe mulţi oameni fericiţi”, a transmis Dane Cook, conform news.ro.

Care a fost cauza morții lui Gilbert Gottfired

Comedianul s-a stins din viața pe 12 aprilie 2022 în urma unei tahicardii ventriculare, cauzată de distrofia miotonică tip II, relatează sursa citată mai sus. Gilbert Gottfired se lupta de foarte mulți ani cu boala cruntă care i-a afectat inima de-a lungul timpului.

Citește și: Designerul Thierry Mugler a murit la vârsta de 73 ani. Ce avere a lăsat în urmă

Afecțiunea este una foarte cunoscută la adulții cu vârste curprinse între 20 - 30 de ani și nu poate fi vindecată, ci doar tratată. Distrofia miotonică tip II este una dintre cele mai des întâlnite boli de distrofie musculară.

Cine a fost Gilbert Gottfired

Gilbert Gottfired s-a născut pe data de 28 februarie 1955 în Brooklyn, New York, Statele Unite ale Americii. Acesta a fost pasionat de stand-up încă din copilărie, fapt care l-a motivat să urmeze o carieră în acest domeniu.

Actorul a devenit celebru datorită vocii sale stridente care a dat viață mai multor persoaneje din deselene animate, precum papagalul Iago din „Aladdin” de la Disney și pasărea robotică Digit din „Cyberchase” de la PBS Kids.

De asemenea, acest și-a început viața de actor atunci când s-a decis să joace în sezonul 6 din „Saturday Night Live”. Printre filmele în care Gibert Gottfired a impresionat publicul cu talentul său remarcabil se numără Problem Child”, „Highway to Hell” şi „Looks Who’s Talking Too”.

Starul a dublat vocile mai multor persoanje din producții cunoscute: Subprime în „Teenage Mutant Ninja Turtles”, Mr. Mxyzptlk în „Superman: The Animated Series”, Dr. Bender şi fiul său Wendell în „The Fairly OddParents”.

Gibert Gottfired a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături Dara Kravitz, femeia cu care s-a căsătorit în 2007. Actorul avea doi copii, pe Lily Aster Gottfried și Max Aaron Gottfried.

Antonia a împlinit 33 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Alex Velea pe rețelele sociale: „Ești muza mea”... Ioana Voicu, fiica lui Mădălin Voicu, s-a logodit. Vedeta așteaptă primul copil și și-a pozat burtica de gravidă...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x