Căutare Live

Jador, dezamăgit de cercurile selecte ale societății românești. “Mă întâlnesc cu vedete și simt reticența lor în a mă cunoaște"

Jador a povestit că, deși se învârte și prin cercuri selecte, unde oamenii se presupune că nu judecă prea mult după aparențe, a avut parte de momente în care rasismul și-a spus cuvântul.

Jador, victimă a rasismului

Instagram

Artistul a recunoscut că a simțit atitudini rasiste chiar și în cercuri unde nu și-ar fi închipuit.

Acesta a precizat că el, de fiecare dată când ajunge într-un loc salută pe toată lumea. Însă este dezamăgit să fie catalogat drept manelist, țigan, potrivit Fanatik.

Jador, despre cum e privit de către oameni: "Au prejudecăți pentru că manelist, pentru că țigan"

Jador a precizat că în ciuda faptului că se vorbește despre o acceptare a tuturor oamenilor, există încă foarte multe prejudecăți chiar și rândul oamenilor care nu ar trebui să le aibă.

Totuși, există rasism, boss! Merg pe stradă, mă întâlnesc cu vedete la televizor și simt reticența lor în a mă cunoaște, a spus Jador, potrivit sursei menționată.

Au prejudecăți: pentru că manelist, pentru că țigan. Ceva nu-i bine. Eu mă duc și-i salut pe toți, a continuat acesta.

Cântărețul a vorbit și despre motivele pentru care unele persoane din etnia sa ajung să comită infracțiuni.

Citește și:Mireasa 2022, sezon 5. Jador a făcut show la petrecerea de sâmbătă. Ce fată a remarcat

Jador consideră că rromii nu sunt tratați ca niște oameni acceptați și, chiar dacă li se oferă un loc de muncă, va fi unul de jos.

Dacă nu era muzica, tu îți imaginezi că sunt oameni în vârstă care îmi zic domnul Jador? Mie îmi era foarte rușine. Pentru ce îmi zice mie omul ăsta domnul?, a mai spus Jador.

Jador a abordat și subiectul sensibil de la Timișoara, referitor la faptul că primarul Dominic Fritz a decis ca artistul să nu urce pe scena Filarmonicii.

Citește și:Ce s-a întâmplat după ce Jador n-a fost lăsat să cânte la Filarmonica Banatul Timișoara. Ce a făcut Micutzu în instituție

Artistul a fost revoltat, mai ales din cauza faptului că își plătește toate taxele și totuși nu este acceptat ca om, în primul rând, dar nici ca artist.

Nu poți să îmi numești mie munca într-un anumit fel. E munca mea, boss. Eu nu am venit să îți fur ție. Și eu pot să fiu rasist, cum a fost și el. Pot să zic și eu ce caută un german să conducă într-un oraș străin?

Eu sunt cetățean și plătesc taxe multe, mari rău! Eu nu am dreptul să închiriez o sală, pentru că asta s-a întâmplat. Eu dacă voi călca acolo, putrezește aia sau ce?, a mai spus Jador, potrivit sursei citată.

Ce a făcut Andreea Răducan cu banii câștigați din gimnastică, după ce s-a retras. Sportiva a asigurat viitorul familiei ... Pamela Anderson nu încetează să uimească prin frumusețe chiar și la 55 de ani. Blonda din "Baywatch" are secre...
10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui
Dacă ești atentă de fiecare dată la ce îți transmis astrele, poți afla 10 semne că te...
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022. Scorpionii se simt trădați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de o zi cu multe...
Parteneri
Lasagna cu legume. O rețetă mai simplă și mai sănătoasă
Catine.ro
Ultimele știri
x