Vulpița și Viorel organizează un concurs pe Instagram. Ce premii oferă soții Stegaru celor care îi urmăresc

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești și-au uimit fanii atunci când au anunțat pe pagina lor de Instagram faptul că organizează un concurs cu premii speciale!

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești

Nu mai este o surpriză faptul că Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au ajuns celebri după numeroasele lor apariții în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1.

Inițial, aceștia au venit la București pentru a pune capăt numeroaselor zvonuri legate de infidelitatea tinerei și pentru a rezolva anumite probleme din cuplu.

Vulpita Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au organizat un concurs pentru fani

Ulterior însă, problemele s-au înmulțit și cei doi au ajuns să fie invitați permanenți în emisiunea „Acces Direct”, moderată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Cei doi au trecut prin numeroase peripeții și au descoperit în detaliu cum e traiul la București. Viorel Stegaru a luat lecții de condus, a încercat să se angajeze și chiar a și lucrat. Vulpița Veronica a făcut lecții de limba română, a lucrat în atelierul Soniei Trifan și a descoperit cât de îndrăgită este de public.

citește și: Filmare neașteptată cu Vulpița Veronica, în Blăgești! Imaginile au apărut imediat pe internet

Mai mult decât atât, soții Stegaru au lansat melodii cu mare priză la public, iar videoclipurile au devenit instant virale și au adunat milioane de vizualizări.

La un moment dat, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au fost confirmați cu noul coronavirus. Se pare că cei doi au reușit să se îmbolnăvească atunci când au fost, preț de câteva zile, într-o vizită la ei acasă.

Au stat în izolare, s-au făcut bine și apoi au anunțat că renunță la aparițiile în emisiunea „Acces Direct”, fiindcă au decis să se întoarcă în Blăgești, pentru a avea grijă de fetița lor, în vârstă de câțiva ani.

citește și: Ce vârstă și câte clase are Vulpița Veronica din Blăgești! Detalii neștiute despre soția lui Viorel Stegaru

Totuși, nu a trecut mult timp și Vulpița Veronica a dat marea veste că este însărcinată și că urmează să devină mamă pentru a doua oară. Așa cum era de așteptat, fanii emisiunii „Acces Direct” au dorit să afle detalii despre sexul copilului, despre cum decurge sarcina.

Aparițiile lor s-au rărit la emisiunea „Acces Direct”, dar Vulpița Veronica și Viorel Stegaru nu au uitat să își țină aproape fanii. Recent, aceștia au organizat un concurs cu premii speciale pe pagina lor de Instagram.

Ultimele știri