Antena Căutare

Interviu Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia. Jurații Chefi la cuțite se întrec în deserturi

Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia vorbesc în exclusivitate pentru a1.ro despre surprizele noului sezon Chefi la cuțite și deserturi preferate. Iată ce dezvăluiri fac jurații.

Galerie
Jurații Chefi la cuțite se întrec în deserturi | Antena 1

Mai este foarte puțin până la premiera noului sezon Chefi la cuțite, cel cu numărul 16. Bătălia pentru amulete, pentru concureți și cele mai delicioase preparate este una la fel de aprigă precum întotdeauna.

Citește și: Interviu Chef Richard Abou Zaki. Juratul Chefi la cuțite își dezvăluie secretele din bucătărie: „Nu e numai despre farfurie”

Ce dezvăluiri fac jurații Chefi la cuțite din culisele sezonului 16

Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia vorbesc în exclusivitate pentru a1.ro despre regulile noului sezon, despre amulete, deserturi preferate și multe alte lucruri.

Articolul continuă după reclamă

Începe un nou sezon Chefi la cuțite, cel cu numărul 16. Ce credeți că îi va surprinde pe telespectatori

„Tot”, răspunde rapid Chef Ștefan Popescu.

„În primul rând, ce-i va surprinde cel mai tare că vor fi patru echipe”, precizează Chef Alexandru Sautner. „Asta este, este asta. Dar surpriza cea mai mare vine că nu toate echipele vor avea aceeași componență. Nu vor avea același număr de concurenți.”

„Îi vom surprinde și noi. Îi vor surprinde și locurile unde filmăm. Chiar va fi un sezon cu totul nou. Parcă s-a luat o coală albă de hârtie și s-au așternut noi direcții pentru Chefi la cuțite”, menționează și Chef Orlando Zaharia.

Citește și: Interviu Chef Orlando Zaharia și Chef Richard Abou Zaki. Ce părere au jurații Chefi la cuțite despre Chef Alexandru Sautner

Deși emoțiile au rămas și s-au produs o mulțime de schimbări, nu mai este totuși primul lor sezon

„Nu mai e ca la primul sezon. Adică, cel puțin din punctul meu de vedere, nu mai este ca la un prim sezon. Din punct de vedere al emoțiilor, da, pentru că emoții ai de fiecare dată și exact cum începe un an nou școlar. Ai văzut, să te duci prima dată la școală în clasa I, în clasa a III-a, ai emoții, dar nu mai sunt ca atunci, ca în primul an, când nu știi ce se întâmplă în platou, cum este, cum suntem noi, nu ne cunoșteam. Dar emoții sunt tot timpul”, explică Chef Alexandru Sautner.

„Și fiecare sezon pentru noi este un nou sezon care aduce noi emoții, noi simțiri”, adaugă Chef Orlando Zaharia.

„Noi surprize”, completează Chef Ștefan Popescu. „Noi surprize, noi concurenți. Totdeauna avem surprize în fiecare sezon... cu reguli noi. Acum avem patru echipe. Asta e o surpriză plăcută. În primul rând, asta e cea mai plăcută surpriză că nu mai împart echipa. Cu Alex, nu, a fost bine. Dar asta e cel mai plăcut pentru că avem patru echipe. Surpriza un pic și neplăcută, că nu avem toți același număr de concurenți”

Citește și: Chef Richard Abou Zaki, alături de Chef Orlando Zaharia, la Zmoke. Ce a dezvăluit juratul despre noul sezon Chefi la cuțite

În acest sezon, fiecare are echipa lui. Cât de aprigă a fost lupta pentru concurenți

„Vorbești de amulete? Noi am făcut o petiție ca să nu mai facem amulete pentru că acolo se face departajarea” glumește Chef Orlando Zaharia.

„Sau să nu mai vină tigăi. Zilele trecute am fost cu Orlando undeva și mi s-au dat niște tigăi. Și când am văzut tigăițele am vrut să plec. Am luat-o, am aruncat-o și eu plec”, relatează Chef Ștefan Popescu.

„Dar cred că aceste amulete sunt adevărata savoare, îi zic eu, a show-ului. Cum începe cu aceste amulete. Acolo e bătălia noastră, bătălia orgoliilor”, intervine Chef Alexandru Sautner.

„Da, ne distrug tigăițele. Eu am zis așa: <<De ce nu se dau amulete și să se dea amuleta și atât?>>” întreabă Chef Ștefan Popescu.

„Pentru co oamenii o să înțeleagă de ce se dau acele tigăițe, imediat când începe, când o să înceapă sezonul, o să înțelegeți de ce se dau acele tigăițe. Și cred că și fără acele tigăițe intrăm într-o zonă de confort și cred că nici asta nu e bine”, menționează Chef Alexandru Sautner.

Citește și: Chef Orlando Zaharia și fiul lui, Andreas, "la cuțite" în bucătăria restaurantului familiei, Zmoke. Cum lucrează împreună

„Este nebunie curată ce e acolo, pentru că acolo sunt orgoliile noastre de bucătari, orgoliile noastre de chefi, orgoliile noastre, că vrem să câștigăm, vrem să demonstrăm ceea ce putem și ce știm. Și nici temele nu sunt atât de ușoare și de fiecare dată ne surprind. Pe mine, cel puțin când mă uit la televizor după aia, mă surprind farfuriile pe care le-am făcut în timpul ăla foarte scurt, așa repede”, explică Chef Alexandru Sautner.

„Și cu tematici surprinzătoare”, adaugă Chef Ștefan Popescu.

„Pe mine, eu mă surprind. Dacă mă mai pun să mai fac încă o dată, nu știu dacă mai fac sau dacă îmi vine atunci așa de repede aceeași idee. Dar sunt mișto, pentru că este și lupta asta pe care o am contra a trei colegi care sunt toți senzațional de buni. Sunt niște bucătari... Eu le zic bucătari, toată lumea zice chefi. Eu zic când gătim că suntem bucătari. Nu știu dacă greșesc sau nu greșesc, dar eu atunci când sunt la tigaie sunt bucătar”, continuă Chef Alexandru Sautner.

Citește și: Interviu Chef Richard Abou Zaki. Juratul Chefi la cuțite aduce experiența Retroscena în România. Cum îl susțin partenera și fiica

„Bucătar. Bucătar”, sunt de acord și ceilalți jurați ai emisiunii culinare.

„Suntem trei bucătari de excepție. Suntem...” continuă Chef Alexandru Sautner.

„Asta e meseria care ne-a consacrat. Suntem toți bucătari”, punctează Chef Orlando Zaharia.

„Eu zic cu ceilalți. Patru. Cei cu care mă lupt eu. Mai am încă trei concurenți, toți niște bucătari desăvârșiți, fiecare cu stilul lui, ceea ce este foarte mișto. Ne deosebește stilul. Dar de fiecare dată gusturile nu se discută și cel mai mult ne aprindem la jurizare, pentru că niciodată, dar niciodată nu suntem de acord cu jurizarea”, adaug Chef Alexandru Sautner.

„Nu suntem, doar câștigăm atât”, spune și Chef Ștefan Popescu.

„Niciodată nu suntem de acord. Ăla care câștigă e liniștit. Ăla se bucură, nu zice nimic, chiar dacă a câștigat cu noroc sau fără noroc. Nu mai contează. A câștigat, nu zice...” râde Chef Alexandru Sautner.

„Am încercat noi să zicem că nu e jurizare, că e așa...” spune și Chef Orlando Zaharia.

Citește și: Interviu cu Andrei Flutur. Concurentul Chefi la cuțite vorbește despre revenirea în emisiune și chimia cu Diana: „Mi-a fost dor”

Avem un mic joc. Dacă ați forma o trupă, cum s-ar numi și ce gen de muzică ați cânta. Ați avea și mișcări de dans

„Rock dance”, răspunde Chef Ștefan Popescu.

„Da, eu sunt pe rock. Rockăreală, rock-ul ăla foarte profund așa și cu mesaj care dă piele de găină. Eu cred că am face o trupă foarte mișto, mai ales că îl avem pe Richard, care dansează foarte bine”, spune Chef Orlando Zaharia.

„Și cântă”, adaugă Chef Ștefan Popescu.

„Richard nu o să cânte, el o să danseze. Richard o să danseze”, împarte Chef Orlando Zaharia lucrurile în cadrul trupei.

„Eu, eu mă văd la trompetă ca Louis Armstrong. Că mie îmi place muzica aia pe care o făcea, așa, în jazz, jazzul ăla, blues-ul”, spune și Chef Alexandru Sautner.

„Eu la chitară”, spune Chef Ștefan Popescu.

„Rock, jazz, blues”, concluzionează Chef Orlando Zaharia.

Citește și: Interviu cu Olivia Cucoș. Concurenta Chefi la cuțite dă cărțile pe față. Care este, de fapt, relația cu Dragoș Andrei Dudu

„The Great Four”, propune Chef Sautner să se numească trupa.

„The Chef Four”, propune și Chef Zaharia.

„Four Chefs”, spune și Chef Popescu.

„Cei patru magnifici”, râde Chef Orlando Zaharia.

„Nu, ăla a fost. Este deja”, îi spune Chef Alexandru Sautner.

„Da, nu știu. Ne gândim... Numele, mai bine găsim pe cineva care se pricepe”, concluzionează Chef Orlando Zaharia.

Zacuscă sau murături

„Depinde cu ce”, spune Chef Alexandru Sautner.

„Eu aleg murăturile, pentru că alea în saramură îmi plac foarte mult. Și merg cu o friptură”, răspunde Chef Ștefan Popescu.

„Me too. Poți să le combini cu orice. Zacusca e bună și zacusca, dar nu mă înnebunește. Nu”, spune Chef Alexandru Sautner.

„Hai să fie murături”, e de acord și Chef Orlando Zaharia. „Cu toate că, și zacusca e bună.”

„Ne plac amândouă. Dar dacă trebuie să alegem...” precizează Chef Alexandru Sautner.

„O salată de varză...” își îmbie Chef Ștefan Popescu colegii.

„La câtă muncă e la zacusca aia?! Hai să fie doi la unu. Hai, zacuscă!” s răzgândește Chef Orlando Zaharia.

Citește și: Dragoș Andrei Dudu știe să învețe din greșeli. Ce meniu special ar face pentru fiecare dintre jurații Chefi la cuțite | Exclusiv

Desertul preferat de Crăciun

„De Crăciun. E greu, e foarte... Cozonacul, cozonacul, cozonacul”, spun doi dintre jurații Chefi la cuțite: Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu.

„Panettone cu înghețată”, răspunde Chef Alexandru Sautner.

„Du-te de aici!” râd colegii săi.

Nu putea să lipsească înghețata

„Noi avem un... facem noi un panettone pe care îl umplem cu înghețată. Panettonele ăla, înainte să îl să-l pui pe masă, îl bagi la cuptor la 180 de grade pentru 5 minute. Se încălzește toată partea aia și e fierbinte. Înghețata... deja mie mi se face poftă, uite. Când îl tai, dar nu se topește înghețata, înghețata doar se înmoaie puțin și când îl tai, așa, e partea aia fierbinte și partea rece”, explică Chef Alexandru Sautner.

„Îl ții în congelator?” îl întreabă Chef Ștefan Popescu.

Citește și: Rețeta de tocăniță de miel a lui Chef Orlando Zaharia.Cum îi dai un strop de savoare pentru un rezultat de top de Paște | Exclusiv

„Da, îl țin în congelator”, răspunde Chef Alexandru Sautner. „Nu ți-am dat? Hai să-ți dau unul anul ăsta de Crăciun. Și, fii atent, să-l bagi exact când îl faci. Și atunci când îl tai înghețata e moale așa, dar nu e moale rău, e cremoasă și îl tai, ăsta e fierbinte...”

„Uite, mâine fac cozonac”, îi spune Chef Ștefan Popescu.

„Ăsta e fierbinte și trebuie să-ți dau un panettone din ăsta de Crăciun”, îi promite colegul său. „Știu ce vă fac cadou de Crăciun!”

„Eu am zis cozonac cu nucă. Cozonac cu multă nucă, fără cacao, fără stafide, fără... Simplu, bun”, menționează și Chef Ștefan Popescu.

Clientul ideal în restaurant

„Ăla care plătește mult și care ia șampanie, care lasă cei mai mulți bani”, glumește Chef Alexandru Sautner.

„Clientul preferat este cel care revine de fiecare dată cu drag și vine pentru ceea ce facem noi în restaurant. Prima intrare a unui client este cea care punctează o barieră, așa, o punte de prietenie între ceea ce face și cred că acela este clientul ideal clientul care se lasă dus de povestea noastră din farfurie. Despre asta e vorba”, spune Chef Orlando Zaharia.

„Clientul care apreciază meniul nostru, care apreciază mâncarea noastră, care apreciază service-ul, deci tot ce facem noi acolo. Ne apreciază serviciile”, completează Chef Alexandru Sautner.

„Că ce crezi? Tot ce facem noi noi facem pentru client”, conchide Chef Orlando Zaharia.

Citește și: Rețeta de ciorbă de bureți de miel a lui Chef Alexandru Sautner. Nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște | Exclusiv

Chefi la cuțite, sezonul 16, premiera pe 16 noiembrie 2025, la Antena 1 și în AntenaPLAY

Show-ul culinar va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Duminica aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, începe sezonul Chefi la cuțite care schimbă jocul! Noutățile din ringul amuletelor duc competiția la un nou nivel, crescând miza.

Astfel, după vestea îmbucurătoare că fiecare jurat va avea propria echipă, Irina Fodor le dezvăluie Chefilor noua regulă care îi aruncă într-o întrecere mai aprigă ca oricând: „În funcție de clasamentul amuletelor veți avea un număr diferit de concurenți în echipă.”

Interviu Dan Alexa. Ce spune câștigătorul Asia Express despre trofeu, dar și despre cele mai recente zvonuri din presă...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Comentarii


Citește și
Interviu Irina Fodor. Frumoasa prezentatoare a dat din bucătăria Chefi la cuțite. Ce jurat ridică tonul cel mai mult în sezonul 16
Interviu Irina Fodor. Frumoasa prezentatoare a dat din bucătăria Chefi la cuțite. Ce jurat ridică tonul cel mai...
În ce zile din luna decembrie este bine să împodobești bradul
În ce zile din luna decembrie este bine să împodobești bradul Catine.ro
Victoria Răileanu, dezvăluiri din viața de familie. Cum gestionează timpul petrecut la filmări și cel petrecut cu copiii ei
Victoria Răileanu, dezvăluiri din viața de familie. Cum gestionează timpul petrecut la filmări și cel petrecut...
Hande Erçel apare pe coperta revistei Vogue Arabia la final de an. Actrița este de nerecunoscut
Hande Erçel apare pe coperta revistei Vogue Arabia la final de an. Actrița este de nerecunoscut Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul împlinit
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Tânăra căutată de 11 zile în Italia, găsită la românul care o văzuse ultima dată. Sute de oameni s-au adunat în fața casei lui Dragoș
Tânăra căutată de 11 zile în Italia, găsită la românul care o văzuse ultima dată. Sute de oameni s-au... Libertatea.ro
O țară europeană cunoscută pentru femeile sale frumoase se confruntă cu o penurie de bărbați. La ce soluție recurg
O țară europeană cunoscută pentru femeile sale frumoase se confruntă cu o penurie de bărbați. La ce soluție... Ziare.com
Unica fiică a lui Ion Ţiriac, înconjurată de lux şi opulenţă. Unde s-a putut fotografia Ioana
Unica fiică a lui Ion Ţiriac, înconjurată de lux şi opulenţă. Unde s-a putut fotografia Ioana AntenaSport
Nadia Comăneci, o mamă foarte mândră! Ce a dezvăluit despre fiul ei, Dylan, în vârstă de 19 ani: „Trebuie să își încerce identitatea, să vadă ce dorește…”
Nadia Comăneci, o mamă foarte mândră! Ce a dezvăluit despre fiul ei, Dylan, în vârstă de 19 ani: „Trebuie... Elle
Cum s-a filmat Adrian Corduneanu, la câteva zile după ce s-a predat poliției:
Cum s-a filmat Adrian Corduneanu, la câteva zile după ce s-a predat poliției: "Frățiorul meu..." Spynews.ro
Vedeta a întors toate privirile! Andreea Marin, într-o rochie mulată și decolteul generos! – GALERIE FOTO
Vedeta a întors toate privirile! Andreea Marin, într-o rochie mulată și decolteul generos! – GALERIE FOTO BZI
Simona Halep a aruncat internetul în aer cu oferta de Revelion 2026! Românii nu au iertat-o!
Simona Halep a aruncat internetul în aer cu oferta de Revelion 2026! Românii nu au iertat-o! BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…”
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Brăduți din foietaj cu scorțișoară și cacao. Desert rapid, festiv și spectaculos
Brăduți din foietaj cu scorțișoară și cacao. Desert rapid, festiv și spectaculos HelloTaste.ro
Cea mai tânără miliardară din lume are 29 de ani. A avut o idee care a îmbogățit-o rapid
Cea mai tânără miliardară din lume are 29 de ani. A avut o idee care a îmbogățit-o rapid Antena3.ro
Jocuri PlayStation Plus din decembrie 2025. Ce titluri vor fi disponibile
Jocuri PlayStation Plus din decembrie 2025. Ce titluri vor fi disponibile useit
Horoscopul zilei de 3 decembrie 2025. Taurii sunt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 decembrie 2025. Taurii sunt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Acuzație gravă: comună inundată de Apele Române. Dezastru la Mogoșani, ignorat de autorități
Acuzație gravă: comună inundată de Apele Române. Dezastru la Mogoșani, ignorat de autorități Jurnalul
ASTĂZI se împlinesc 8 ani de la trecerea în neființă a REGELUI MIHAI
ASTĂZI se împlinesc 8 ani de la trecerea în neființă a REGELUI MIHAI Kudika
Cât de departe de centrală trebuie pus termostatul: distanța optimă care îți reduce factura la încălzire
Cât de departe de centrală trebuie pus termostatul: distanța optimă care îți reduce factura la încălzire Playtech
Ce s-a descoperit la autopsia fetiței de doi ani care a murit într-o clinică stomatologică din București
Ce s-a descoperit la autopsia fetiței de doi ani care a murit într-o clinică stomatologică din București Redactia.ro
Imaginile dezastrului după golirea barajelor de pe Argeș. Ferme și adăposturi, înghițite de ape în câteva ore
Imaginile dezastrului după golirea barajelor de pe Argeș. Ferme și adăposturi, înghițite de ape în câteva ore Observator
5 medicamente uzuale care interacționează cu cafeaua. Ce reacții neașteptate pot apărea
5 medicamente uzuale care interacționează cu cafeaua. Ce reacții neașteptate pot apărea MediCOOL
Cele mai bune condimente pentru carnea de vită. Cum să o aromatizezi pentru gust ca la restaurant
Cele mai bune condimente pentru carnea de vită. Cum să o aromatizezi pentru gust ca la restaurant HelloTaste
FOTO. Mădălina Ghenea a pus furtunul cu apă pe ea și imaginile sunt hot
FOTO. Mădălina Ghenea a pus furtunul cu apă pe ea și imaginile sunt hot ProSport
Zodia care își schimbă radical viața în luna noiembrie 2025. Acești nativi vor face o detoxifiere fizică și mentală
Zodia care își schimbă radical viața în luna noiembrie 2025. Acești nativi vor face o detoxifiere fizică și... Gandul
Cornel și Bianca Păsat au ANULAT divorțul! IREAL ce s-a întâmplat, cu câteva ore înainte să ajungă la notar
Cornel și Bianca Păsat au ANULAT divorțul! IREAL ce s-a întâmplat, cu câteva ore înainte să ajungă la notar CanCan
Cum îți dai seama că ai fost crescut de un părinte prea autoritar
Cum îți dai seama că ai fost crescut de un părinte prea autoritar DeParinti
Soțul înstrăinat al Siei a făcut o declarație șocantă despre sobrietatea artistei, în plin scandal privind custodia copilului
Soțul înstrăinat al Siei a făcut o declarație șocantă despre sobrietatea artistei, în plin scandal privind... ZUTV
„Jumătate din Internet a picat” într-o nouă pană Cloudflare. Ultima a avut loc acum doar câteva săptămâni
„Jumătate din Internet a picat” într-o nouă pană Cloudflare. Ultima a avut loc acum doar câteva săptămâni UseIT
Prăjitură cu mac și cremă de vanilie, aromată, catifelată și perfectă pentru sărbători
Prăjitură cu mac și cremă de vanilie, aromată, catifelată și perfectă pentru sărbători Hello Taste
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x