Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a adus primăvara în platoul emisiunii, pregătind o delicioasă și aspectuoasă Rețetă de Ruladă aperitiv cu spanac și mozzarella.
Luni, 03.02.2020, 13:55Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de ruladă cu spanac şi capere.
Luni, 03.02.2020, 08:35Un preparat complex cu o combinație delicioasă de ingrediente, ce poate fi servit la orice masă festivă: Crayfish cu macrou afumat, pink peppercorn, capere, crispy bread și cocktail souce, caviar cu alge murate și andive!
Marti, 24.09.2019, 22:55Atunci când ne este foame și suntem în criză de timp, cel mai la îndemână de preparat sunt pastele, iar rețeta de paste penne cu sos de roșii, vinete și capere, este una cu adevărat delicioasă.
Marti, 09.01.2018, 14:21Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ton, fistic, capere, arpagic, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pappardelle tunate".
Luni, 11.12.2017, 08:22O rețetă italienească de friptură din carne de vițel fraged, scăldată într-un sos cremos de ton, anșoa,capere și alte ingrediente gustoase. Ingrediente 1 kg file de vițel 1 morcov 1 apio 3 - 4 foi de...
Vineri, 06.10.2017, 08:21Se amesteca intr-un bol 50 ml ulei de masline cu zeama de la jumatate de lamaie, sare, piper rosu si verde(macinat in mojar) si turmeric.
Luni, 14.03.2016, 22:49Vlăduţ găteşte: "Pui cu sos de capere".
Marti, 04.03.2014, 08:14Caperele sunt mugurii arbustului Capparis, care creste in zona mediteraneeana. Deoarece sunt culesi manual, sunt destul de scumpi, insa reprezinta unul dintre ingredientele care n-are trebui sa-ti lipseasca din camara. Aduce preparatelor o aroma distincta de acru-sarat.
Vineri, 11.11.2011, 00:00Daca vrei o reteta mai altfel de paste, incearca una cu tenta mediteraneana. Branza delicata aduce un echilibru perfect acestei retete cu gust intens de capere si somon.
Marti, 23.08.2011, 00:00Reteta zilei de marti vine din Italia, se cheama panzanella si este una din cele mai cunoscute salate reci din aceasta tara. Plus: este o modalitatea practica de a face ceva din painea veche. Pofta buna!
Marti, 12.07.2011, 00:00Reteta de astazi aduce in prim-plan codul, un peste nu foarte gustos insa consumat des, fiindca poate fi combinat usor cu o multime de alte ingrediente. Iar astazi un astfel de ingredient este rosia. Pofta buna!
Joi, 02.06.2011, 00:00Cartofii sunt un ingredient la indemana, mai ales in perioada postului. Daca iti plac, insa te-ai plictisit de retetele clasice pe care le stii, incearca sa faci mici schimbari, care vor face ca o reteta banala sa fie noua si interesanta.
Marti, 22.03.2011, 00:00Nicolai a pregatit la Euforia TV o reteta speciala, o gustare potrivita pentru o masa fina cu prietenii: somon afumat marinat in vodca.
Miercuri, 23.02.2011, 00:00Chef Cezar a pregatit la Euforia Cuisine, pe canalul Euforia TV, o reteta de salau cu legume si sos de capere, dar si cu o gramada de alte legume.
Miercuri, 22.12.2010, 00:00Laura Calder a pregatit la Euforia TV un cotlet de porc cu arome mediteraneene aduse de influenta caperelor si a lamaii, special pentru emisiunea "Sa gatim frantuzeste".
Miercuri, 22.12.2010, 00:00Preparare: se taie jumatate de dovlecel in felii subtiri, apoi se taie rondele o jumatate de praz. Acelasi lucru se face si cu o vanata, dar si cu un ardei gras rosu. Se pun apoi feliile de vinete la prajit, in ulei de masline incins. In alta tigaie se...
Marti, 21.12.2010, 14:37Preparare: se taie in doua un file mare de somon si se pune cate o ramurica de oregano proaspat pe fiecare. Cele doua bucati se asaza apoi intr-o tava unsa cu ulei de masline care va merge la cuptor, 5 minute la 200 de grade, nu inainte de a se presara...
Joi, 16.12.2010, 11:38Ingrediente: paste penne bacon masline capere rosii cherry sos de rosii cu busuioc salvie parmesan sare piper pepperoncino ulei de masline Mod de preparare: - baconul se caleste in ulei de masline, apoi se adauga sosul de rosii -...
Miercuri, 21.07.2010, 17:46Marti dimineata, Vladut a ales sa prepare o reteta usor de facut si care nu ingrasa: salata de ton.
Marti, 22.06.2010, 00:00Intr-o vestimentatie de vara, Vladut a pregatit un pui "gradinar", pregatit la cuptor, cu cartofi noi.
Joi, 13.05.2010, 00:00