În sezonul 8 Chefi la cuțite, ediția 39, Gina Pistol aduce în fața chefilor roata norocului. Cele trei echipe trebuie să pregătească un preparat care conține kiwi, frișcă, caviar, iar juriul este Brigada 30 Gardă ”Mihai Viteazul”.
Miercuri, 02.12.2020, 16:24În procend de 90 la suta din camerele din Vama Veche au fost deja rezervate pentru weekendul prelungit de Întâi Mai. Iar jumătate din pachetele oferite de hotelieri au fost cumpărate şi în Delta Dunării. Unele pensiuni sunt ocupate 100 la 100 încă din luna ianuarie, iar turiştii sunt aşteptaţi cu mese de peşte, degustări de vin şi chiar şi de caviar.
Vineri, 06.03.2020, 20:2490 la suta din camerele din Vama Veche au fost deja rezervate pentru weekendul prelungit de Întâi Mai. Iar jumătate din pachetele oferite de hotelieri au fost cumpărate şi în Delta Dunării. Unele pensiuni sunt ocupate 100 la 100 încă din luna...
Vineri, 06.03.2020, 20:02Un preparat complex cu o combinație delicioasă de ingrediente, ce poate fi servit la orice masă festivă: Crayfish cu macrou afumat, pink peppercorn, capere, crispy bread și cocktail souce, caviar cu alge murate și andive!
Marti, 24.09.2019, 22:55Este imposibil să nu iubești clatitele clasice rusești, servite cu caviar roșu. Acest fel de mâncare tradițională, delicioasă, este potrivită nu numai pentru masa de Anul Nou sau pentru Shrovetide, se poate prepara pentru toate sărbătorile din familie. Sunt adevărate delicatese!
Marti, 30.04.2019, 22:11Adriana Trandafir, Carmen Tănase, Nicolai Tand și Cătălin Oprișan formează echipa de vedete a lui Nea Mărin din cea de-a șasea ediție a reality show-ului „Poftiți la Nea Mărin".
Marti, 14.08.2018, 21:18Dacă vrei să-ți impresionezi musafirii cu un preparat pe bază de macrou, această rețetă de „Macrou marinat cu tartar de macrou și caviar”, sigur te va inspira!
Luni, 07.05.2018, 20:02Mihai Dragomir gătește la "Prietenii de la 11" o rețetă absolut delicioasă, "Tartar de vită cu gălbenuș de ou maturat și caviar".
Vineri, 09.03.2018, 11:57Nelipsite de pe mesele bogaţilor, caviarul, trufele, vita japoneză şi jambonul spaniol au fost introduse în topul celor mai scumpe alimente din lume. Le recomandă calităţile deosebite, dar şi costurile ridicate. În top este şi un condiment...
Joi, 01.03.2018, 19:36Pe 12 februarie 1771, Regelui Adolf Frederic al Suediei i se face foame. E după amiază, nici prânz, nici cină, când Majestatea Sa se pune la masă. Se apucă de homar, de caviar, de varză acră, de kippers - celebrele scrumbii afumate, toaste acestea fiind stinse în șampanie. Apoi, pe final, cufundă 14 porții (da, ațși citit bine!) de semla (o chiflă plină de cremă) în lapte fierbinte și se declară sătul! Bubuie înainte de miezul nopții, devenind ”regele care a mâncat până a murit!”
Joi, 15.02.2018, 08:00Dacă vă gândeați că cei mai influenți oameni ai lumii mânâncă tot ce e mai sofisticat, să știți că v-ați înșelat! Asta pentru că obiceiurile lor culinare sunt foarte apropiate de cele ale oamenilor de rând, care nu consumă caviar și...
Luni, 07.11.2016, 16:02Cel mai scump caviar, considerat și cel mai scump dintre alimentele din lume, se numește "Almas", potrivit www.guinnessworldrecords.com, și provine de la un pește iranian numit Beluga.
Miercuri, 06.04.2016, 11:00Mulți brazi de Crăciun vor arăta în acest an ca un raft de delicatese în Germania, țară care ia decorațiunile de Crăciun mai în serios decât orice alt loc, notează DPA.
Miercuri, 16.12.2015, 16:04Merge în turneu cu un bucătar personal, dar niciodată nu a mai mâncat așa ceva. Artistul american 2 Chainz a avut șansa să mănânce cel mai scump hambruger din lume, în valoare de 295 de dolari.
Joi, 25.09.2014, 08:58Peste 400 de poliţiştii au făcut astăzi 48 de percheziţii şi au scos la iveală o reţea care se ocupă cu braconarea sturionilor din apele Dunării
Vineri, 16.05.2014, 20:19Aurul Deltei, caviarul, îi îmbogăţeşte pe braconieri. Peste 400 de poliţiştii au făcut astăzi 48 de percheziţii şi au scos la iveală o reţea care se ocupă cu braconarea sturionilor din apele Dunării şi comercializarea icrelor negre, pe...
Vineri, 16.05.2014, 19:15Da, este noul trend în materie de manichiură și trebuie să-l încerci.
Vineri, 07.02.2014, 16:10Marfa de contrabanda se gaseste pe toate drumurile in Romania. Caviarul si carnea frageda de sturion apar, ilegal, de sub tarabele din piata.
Marti, 18.06.2013, 19:23Toata lumea stie ca icrele negre ale sturionilor, cunoscute si sub numele de caviar, sunt, pe cat de gustoase, pe atat de scumpe. O ferma de familie din Austria s-a specializat, insa, in productia unei varietati si mai pretioase de caviar, care nu este negru, ci alb. Icrele sunt recoltate tot de la sturioni, cu o particularitate genetica extrem de rara.
Duminica, 23.12.2012, 10:26Toata lumea stie ca icrele negre ale sturionilor, cunoscute si sub numele de caviar, sunt, pe cat de gustoase, pe atat de scumpe. O ferma de familie din Austria s-a specializat, insa, in productia unei varietati si mai pretioase de caviar, care nu este...
Duminica, 23.12.2012, 08:54Acum sase ani, Romania a decis sa adopte masuri pentru conservarea sturionilor. Un milion de euro pe an prevedea proiectul. Puii au fost aruncati in apa iarna. Au murit toti. In 2010, programul a fost sistat. Definitiv. In Rusia ori Iran, afacerea prospera. Mai mult, acolo exista "spitale" speciale
Miercuri, 19.09.2012, 12:03Pe vremuri, Romania era unul dintre cei mai mari exportatori de caviar din Europa. Astazi am devenit patria braconajului si a traficului de icre negre. Un business ilegal de milioane de euro se desfasoara de-a lungul Dunarii, dar, desi e la vedere, pare de neoprit.
Vineri, 22.06.2012, 00:00Un restaurant din New York vinde o pizza cu ingrediente speciale care costa 1.000 de dolari, relateaza portalul Oddity Central.
Joi, 21.06.2012, 00:00Restaurantul unui hotel din New York serveste cea mai scumpa omleta din lume care costa 1.000 de dolari si contine ingrediente speciale, relateaza portalul Elite Daily.
Vineri, 25.05.2012, 00:00Restaurantele de lux folosesc cele mai rafinate si rare produse in preparatele lor. Iata un top 10 al celor mai scumpe alimente din lume!
Miercuri, 16.05.2012, 00:00Un restaurant din New York a creat cea mai scumpa inghetata din lume recunoscuta de Cartea Recordurilor.
Vineri, 11.05.2012, 00:00In Moscova a avut loc o competitie in cadrul careia concurentii s-au intrecut sa manance jumatate de kilogram de caviar intr-un timp cat mai scurt, relateaza Huffington Post.
Marti, 24.04.2012, 00:00Cand vine vorba de manichiura, femeile cauta cele mai inedite modele care sa le ofere niste unghii frumoase si la moda.
Vineri, 30.03.2012, 00:00Incalzirea globala va avea efecte foarte mari asupra productiei alimentelor. Potrivit unor studii, culturile de cacao vor fi si ele afectate, iar pretul ciocolatei va exploda!
Joi, 27.10.2011, 00:00La fel ca aurul, caviarul nu-si va pierde, probabil, niciodata valoarea. De acest lucru s-a convins un prosper om de afaceri arab. El a deschis de curand cea mai moderna ferma de sturioni din Emiratele Arabe Unite. Si la cate capete incoronate sunt in...
Joi, 21.07.2011, 09:53Acorda-ti un moment de respiro si incearca o terapie de infrumusetare cu totul deosebita, cu ajutorul algelor marine si a caviarului.
Joi, 28.04.2011, 00:00Categoric, cand vine vorba de propriul rasfat, Jasmine este campioana. Dansatoarea din buric are mereu grija sa arate foarte bine si pentru asta nu se uita niciodata cati bani scoate din buzunar.
Vineri, 18.03.2011, 00:00Se spune ca nimic nu este mai apropiat de o femeie decit un diamant. Doar ca nu e vorba doar despre bijuterii.
Joi, 16.12.2010, 00:00Caviarul este o delicatesa pe care multi si-o doresc pe masa. Dar caviarul face minuni si la frumusete. Colegii mei de la felicia ne-au pregatit o demonstratie.
Miercuri, 17.11.2010, 06:40Caviarul este o delicatesa pe care multi si-o doresc pe masa. Dar caviarul face minuni si la frumusete.
Miercuri, 17.11.2010, 00:00Asociat intotdeauna cu mesele celor cu stare, caviarul a pasit incet dar sigur si spre alte zone; de exemplu spre zona tratamentelor cosmetice, mai exact a manichiurii de lux.
Marti, 20.07.2010, 00:00Ingrediente: scoici, caviar, lamaie verde, ulei de masline, sare, verdeata, lemn de cedru. Preparare: scoicile se curata de muschi si se taie in bucati mici. Se adauga coaja de lamaie verde, dar si putin suc de lamaie verde si ulei de masline cu aroma...
Luni, 12.07.2010, 17:56Asociat intotdeauna cu mesele celor cu stare, caviarul a pasit incet dar sigur si spre alte zone; de exemplu spre zona tratamentelor cosmetice.
Luni, 05.07.2010, 00:00Indraznet si costisitor, visul Ancai Golea a fost sa creeze o gama de produse naturale si organice, care sa “acopere” necesitatile de ingrijire a pielii, cu ingredienti, amestecuri si formule neintalnite pana acum.
Sambata, 29.05.2010, 00:00Cosmeticele premium sunt produse rare si somptuoase, cu o mare calitate a formularii si a ambalajului, cu pret de vanzare ridicat si distribuite de marcile prestigioase. Sunt produsele de lux de pe piata cosmeticelor, "la creme de la creme".
Joi, 13.05.2010, 00:00