Anca Neacsu, fosta componenta ASIA, se marita. Blonda rastoarna zicala potrivit careia ciorba reincalzita nu mai e buna. Din contra, se pare ca pentru Anca e chiar mai gustoasa.
Miercuri, 07.03.2012, 17:08Vladutz gateste "Ciorba de varza Ardeleneasca"
Joi, 26.01.2012, 09:34Pentru fanii ciorbei, le-am pregatit astazi o surpriza: ciorba de burta.
Joi, 26.01.2012, 00:00Vladutz a gatit astazi, la Neatza, un preparat delicios: ciorba de varza ardeleneasca.
Joi, 26.01.2012, 00:00Invitata lui Cristi Brancu la "Agentul VIP" de la Antena 2, Mihaela Tatu a spus pe ce barbati din showbiz si-ar da ea banii si pentru ce.
Miercuri, 23.11.2011, 00:00Daca te-ai saturat de ciorba clasica de pui si doresti sa mai schimbi putin meniul, iata o reteta de ciorba delicioasa care se prepara simplu si rapid!
Miercuri, 12.10.2011, 00:00Mircea Badea comenteaza subiectul din ziar cu modelul de culoare Laurette Atindehou care a fost pradata de hoti
Marti, 06.09.2011, 10:15Cea mai buna ciorba de peste s-a gatit la malul Dunarii! Cum era de asteptat, de altfel. Dar de data asta 14 bucatari priceputi s-au luptat pentru titlu, in Moldova Noua, la cea de-a patra editie a concursului. „Caldarea pierduta"!
Marti, 16.08.2011, 13:42Cea mai buna ciorba de peste s-a gatit la malul Dunarii! Cum era de asteptat, de altfel. Dar de data aceasta, 14 bucatari priceputi s-au luptat pentru titlu, in Moldova Noua, la cea de-a patra editie a concursului „Caldarea pierduta"!
Marti, 16.08.2011, 00:00Bucurestiul a devenit capitala "fast-food-ului", potrivit unui studiu privind obiceiurile alimentare ale romanilor. Astfel, in mediul urban, un roman din trei ia masa in oras cel putin o data la 2-3 luni. Locuitorii Capitalei aleg in special shaormele sau pizza, iar provincialii aleg sa manance la un restaurant care le ofera mai multe posibilitati.
Vineri, 10.06.2011, 00:00Vladut gateste: "Ciorba de fasole".fasole alba Ingrediente: porumb ceapa caise parguite ciolan afumat carnaciori rosii mprcovi leustean marar
Miercuri, 08.06.2011, 08:31Reteta de post a acestei zile de miercuri este o ciorba delicioasa din fasole cu bobul foarte mic si dulce.
Miercuri, 08.06.2011, 00:00Borsurile de primavara, cu ierburi fragede si miros aromat de leustean, sunt preparate simple, proaspete si sanatoase. Afla in partea a doua a seriei dedicata borsurilor doua retete inedite: cu macris si cu stevie. Pofta buna!
Luni, 23.05.2011, 00:00Vladutz gateste: "Ciorba de curcan". Ingrediente: piept de curcan ceapa morcovi leustean rosii sare mere verzi caise verzi leustean ulei de masline
Joi, 19.05.2011, 08:38Vladutz gateste: "Ciorba de casa cu perisoare din vitel" Ingrediente: carne tocata de vitel morcovi telina patrunjel radacina smantana oua leustean marar ceapa lamai orez Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Miercuri, 04.05.2011, 08:08Sexy si dezinvolta, Andreea Tonciu declara ca mananca zilnic ceapa, indiferent in ce combinatie: slanina cu ceapa, branza cu ceapa si aproape orice mancare cu ceapa.
Luni, 07.02.2011, 19:13Ciorba, felul doi si un desert. Poate si un aperitiv? Este necesara atata mancare la o masa daca vrem sa ne pastram sanatatea. Colegii mei de la Felicia au cercetat si ne spun acum cate feluri de mancare ar trebui sa mancam la o masa.
Vineri, 21.01.2011, 07:46Vladutz gateste: "Ciorba de vacuta cu perisoare" carne de vacuta carne tocata de vita orez ceapa cimbru pastarnac telina morcovi patrunjel lamaie rosii ardei gras smantana Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Joi, 20.01.2011, 08:10Sprotul este un peste mai putin cunoscut si accesibil romanilor, insa varianta lui afumata a ajuns in majoritatea magazinelor mari. Sprotul proaspat este insa foarte potrivit pentru o ciorba de tip pescaresc.
Marti, 16.11.2010, 00:00Emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV a ajuns iar in Romania, iar de aceasta data producatorii s-au oprit asupra prezentarii unei retete traditionale de ciorba de fasole, servita insa in coaja de paine.
Vineri, 12.11.2010, 00:00Vladutz gateste: "Ciorba taraneasca de linte" Ingrediente : 400g linte Expom (conserva) 2 cepe un morcov o radacina de patrunjel jumatate telina 1-2 catei usturoi o lingurita faina 500g smantana grasa 2 cuburi concentrat de gaina 80 g unt...
Vineri, 05.11.2010, 08:05Vladut a pregatit, in ultima zi de gatit a saptamanii la "Neatza cu Razvan si Dani", o ciorba taraneasca gustoasa pe baza de linte.
Vineri, 05.11.2010, 00:00Supele si ciorbele fac parte din alimentatia constanta a familiilor din Romania, si marea majoritate a gospodinelor stiu sa prepare cateva feluri diferite de astfel de preparate.
Miercuri, 03.11.2010, 00:00Vladutz gateste: "Tagliatelle cu sos de samnatana si parmezan" Mod de preparare: Fierbeti pastele putin, in apa cu sare si putin ulei, conform indicatiilor de pe ambalaj. Fiind paste proaspete ele se fierb mai repede, deci atentie la indicatii....
Luni, 11.10.2010, 10:03Vladutz gateste:"Ciorba de fasole verde rapida” Mod de preparare: Legumele se taie in bastonase de 2-3 cm si se pun la fiert. Fasolea verde se curata si se taie in bastonase de 2-3 cm se adauga peste legume. Apoi totul se fierbe la foc scazut...
Marti, 28.09.2010, 09:55Vladutz gateste astazi o "ciorba de fasole verde rapida”.
Marti, 28.09.2010, 00:00Este in inima tarii, o capitala medievala. Auzi de ea mereu si de fiecare data pare ca te atrage cu o forta irezistibila. Nimic nu se compara cu sentimentul pe care-l ai odata aflat fata in fata cu ea.
Sambata, 25.09.2010, 00:00Dupa ce a pierdut in ultimii ani doua sarcini, Daniela Gyorfi pare hotarata sa faca tot posibilul ca sa reuseasca sa isi vada visul cu ochii.
Vineri, 13.08.2010, 00:00Ciupercile sunt bogate in proteine, fier, potasiu, acid folic, vitamina A, B1, B2, C, D si zinc. Dintre toate legumele, ele sunt considerate a fi cel mai bun substitut al carnii. Mai mult, sunt mai usor de digerat de catre organism decat alimentele ce contin proteina animala. Pe timp de vara, poti consuma o ciorba acra de ciperci, hranitoare si cu putine calorii.
Sambata, 26.06.2010, 00:00Fie ca este preparata din carne sau legume, acrita cu bors, cu rosii sau cu corcoduse, sau pur si simplu "dulce", ciorba este nelipsita de pe mesele romanilor. Insa multi spun ciorbei "bors". Pana la urma, care e diferenta dintre cele doua?
Miercuri, 23.06.2010, 00:00Intaia oara, sintagma "bucatarie romaneasca" o intalnim la un autor de carti de bucate din deceniul sapte al veacului al XIX-lea, Christ Ionnin, din Bucuresti. Nu e, la propriu, o carte, ci mai mult o brosurica in care sunt mancaruri pe placul romanilor - nu neaparat al taranilor, al burghezilor ori al mahalagiilor (cu sensul de locuitori ai mahalalelor, fara nici o umbra peiorativa).
Joi, 03.06.2010, 00:00