Elena este singura nominalizată şi i se cere să predea șorțul. Chiar dacă se opune, chef Florin Dumitrescu o dă afară cu forţa.
Luni, 27.10.2014, 15:15Ingrediente pentru umplutura: • dovleac - 300 gr • usturoi - 1 catel • busuioc - 2-3 frunze • patrunjel - cateva fire • smantana - o lingura • nucsoara - un praf • unt - o lingurita • ulei de masline - o lingura • sare si...
Luni, 27.10.2014, 15:14Vine timpul nominalizărilor, moment în care tensiunea iar începe să apară în echipa roșie. Fetele par că sunt pornite s-o elimine pe Elena.
Luni, 27.10.2014, 15:13Nici echipa roșie nu pare că o duce mai bine. Clienții se plâng de ceea ce au găsit în farfurie. Valentina și Kinga sunt date afară din bucătărie pentru greșelile făcute.
Luni, 27.10.2014, 15:11A greși e omenește, dar nu și la Iadul Bucătarilor. Totul trebuie executat cât mai bine. În plin service, greșelile se țin lanț.
Luni, 27.10.2014, 15:09În timp ce băieții deja onorează prima comandă, fetele par pierdute în bucătărie. Valentina este cea mai dezorientată dintre toate.
Luni, 27.10.2014, 14:24Ingrediente - două ouă - lapte - ierburi aromatice - roșii - mozzarella Mod de preparare "De dimineață facem magie: luăm două ouă, la batem frumos cu puțin lapte, aruncăm ierburi aromatice, sotăm câteva roșii și...
Joi, 23.10.2014, 11:02Orice om este împlinit atunci când are alături de el persoanele dragi lui. Elena se poate considera norocoasă. Concurenta a postat pe o rețea de socializare o imagine cu familia sa, împreună cu o remarcă sentimentală
Joi, 23.10.2014, 08:58Cine nu își amintește cu dor de zilele călduroase ale anotimpului trecut. Elena chiar încearcă să dea timpul înapoi cu un desert delicios, în spiritul verii trecute
Marti, 21.10.2014, 12:28Tensiunea își spune cuvântul în bucătăria Hell's Kitchen, unde concurenții sunt nevoiți să își ascută nu doar cuțitele ci și nervii
Luni, 20.10.2014, 14:58Una dintre cele mai simpatice și mereu vesele concurente din reality-show-ul Iadul Bucătarilor, Elena, ne-a mărturisit pe o rețea de socializare, cât de important este să îți păstrezi copilăria în suflet
Miercuri, 15.10.2014, 14:54Ingrediente • varza proaspata - 1 kg • orez – 200 g • ciuperci proaspete- 300 g • nuci – 100 g • amidon – 1 lingura • sos de rosii – 200 ml • otet - o lingurita • verdeata – o legatura • ciuperci deshidratate -...
Miercuri, 15.10.2014, 13:39Băieții par că au un avantaj în fața fetelor, care stau prost cu organizarea. Spiritul de echipă nu există în echipa roșie. Supărat, chef o prezintă pe Mihaela clienților ca fiind cea din cauza căreia nu vor mânca.
Luni, 13.10.2014, 13:50Elena s-a născut în Republica Moldova, unde a copilărit până la 15 ani când s-a mutat în România. A început să gătească la vârsta de 13 ani, când rămânea singură acasă, părinții fiind plecati la serviciu
Luni, 13.10.2014, 11:02Ingrediente cotlet de miel 200-250 gr Ceapă 2 buc Rozmarin o crenguță Pătrunjel 1/2 legătură Oțet de vin 1 lingură Ulei de floarea soarelui 100 ml Boabe de piper roșu 30 gr Boia o linguriță Cimbru o crenguță Orez basmatic 100...
Joi, 09.10.2014, 11:17După o zi în care unii s-au relaxat și alții au muncit, a venit vremea service-ului. Ambele echipe s-au pregătit spiritual pentru deschiderea restaurantului. Cu sufletul la gură concurenții așteptă să afle pe ce posturi vor lucra
Luni, 06.10.2014, 15:46Ingrediente Ingrediente: 2-3 bucăți dile somon 2-3 linguri sare 1 linguriţă piper 500 ml ulei de măsline ½ legătură pătrunjel- câteva frunze lemongras 2 bucăți lime 2-3 bucăți păstârnac 50 g unt 200 ml lapte 2 bucăți...
Joi, 25.09.2014, 14:04Elena s-a născut în Republica Moldova, unde a copilărit până la 15 ani când s-a mutat în România.
Joi, 25.09.2014, 12:34Elena Pădurariu ne garantează că poate prepara o rețetă perfectă cu carne de somon.
Marti, 23.09.2014, 16:09Elena Pădurariu ne garantează că poate prepara o rețetă perfectă cu carne de somon.
Marti, 23.09.2014, 15:31Viața înseamnă pasiune, iar pasiunea schimbă tot, inclusiv viața. O poveste de viață la fel de interesantă are și Elena Pădurariu.
Marti, 23.09.2014, 10:31Să dăm startul primei probe!
Luni, 22.09.2014, 21:05