Chiar dacă eşti un chef de top, tot aroma copilăriei o îndrăgeşti mai tare, nicidecum pe cea a preparatelor de fine dining.
Joi, 17.11.2016, 20:05
Giovanni Piselli, simpaticul italian care i-a convins pe juraţii concursului culinar de la Antena1 să îi dea marele premiu, organizează acum cursuri de gătit. Şi nu sunt puţini amatorii care vor să guste din tainele bucătăriei sale.
Sambata, 22.03.2014, 16:39Câștigătorul primei ediții Top Chef povestește câteva secrete din viața sa de după obținerea trofeului
Miercuri, 13.11.2013, 12:04
A castigat prima editie a Top Chef Romania si marele premiu de 50.000 de euro. Vine din Italia, are 27 ani, este chef si actionar la un restaurant din Brasov. Giovanni Piselli, caci despre el este vorba, a mostenit pasiunea tatalui sau. S-a specializat in bucatarie italiana, mediteraneana si gourmet.
Vineri, 13.09.2013, 14:20
A castigat prima editie a Top Chef Romania si marele premiu de 50.000 de euro. Vine din Italia, are 28 ani, este chef si actionar la un restaurant din Brasov. Giovanni Piselli, caci despre el este vorba, a mostenit pasiunea tatalui sau. S-a specializat in bucatarie italiana, mediteraneana si gourmet.
Vineri, 13.09.2013, 13:48
Razvan i-a imitat la Neatza pe cei trei jurati de la Top Chef, Nicolai Tand, Josep Hadad si Tudor Constantinescu. A fost spectaculos, spumos, faimos!
Vineri, 19.04.2013, 12:56
Giovanni Piselli castigatorul primei editii a concursului "Top Chef", difuzat de Antena 1, a intrat in posesia mareului premiu de 50.000 de euro, chiar in platoul de la Neatza.
Mancarea este un subiect delicat despre care lumea vorbeste in fiecare zi cu placere. Schimburile de retete si gatitul sunt lucruri obisnuite, dar sa stai de vorba cu un bucatar italian autentic este ceva special.
Marti, 05.02.2013, 17:49Mancarea este un subiect delicat despre care lumea vorbeste in fiecare zi cu placere. Schimburile de retete si gatitul sunt lucruri obisnuite, dar sa stai de vorba cu un bucatar italian autentic este ceva special.
Marti, 05.02.2013, 17:31
Daca vrei sa mananci ca lumea, du-te la un restaurant italian! Oricine stie regula asta. Noi am avut norocul sa invatam cate ceva de la un bucatar italian autentic. Este vorba despre Giovanni Piselli. Nu stiu cat a fost de amuzat pentru el sa treaca...
Marti, 05.02.2013, 16:55
Cel mai taios show culinar de televiziune isi va desemna, in aceasta seara, castigatorul. Giovanni Piselli si Nico Lontras vor lupta, de la 20.30, la Antena 1, pentru primul titlu de TOP CHEF al Romaniei!
Joi, 31.01.2013, 17:09
Vedeta probei este zaharul. Concurentii trebuie sa faca un desert care sa se asorteze cu vinul trecut pe cutitul fiecaruia.
Luni, 07.01.2013, 00:30Editia IX aduce trei eliminari dupa cinci probe care au ca tema principala bucataria franceza. Giovanni Piselli e singurul care scapa din duelul la care au ajuns si Dan Bogatu, Aura Moscu si Mihai Zamfira.
Duminica, 06.01.2013, 01:00
Prajitura cu ajutorul careia Giovanni Piselli a invins 3 concurenti este la indemana oricui. Invingatorul in duelul din episodul IX al concursului ne-a spus secretul
Sambata, 05.01.2013, 21:08
Giovanni Piselli a primit PassCardul in Proba de Foc a episodului III al Top Chef. Preparatul sau l-a impresionat atat de mult pe Chef Hadad, incat acesta l-a imbratisat si l-a felicitat.
Luni, 19.11.2012, 23:00
In urma Probei de Foc, Ionut Lupu si Giovanni Piselli au fost desemnati conducatori de echipa. Provocarea pentru cei doi a fost sa gateasca 60 de portii de mancare si 60 de deserturi pentru o unitate de elita a Jandermeriei Romane.
Luni, 05.11.2012, 22:00
Daca toti cei 24 de concurenti au reusit sa treaca de proba de indemanare, cea de-a doua proba sigur pune in pericol cel putin un bucatar trimitandu-l la duel.
Luni, 05.11.2012, 21:15
Concurentii au fost luati prin surprindere inca de la prima proba iar o parte din ei au crezut ca drumul lor se termina curand chiar daca, inainte de a afla unde vor merge, pareau increzatori in fortele lor si gata sa spintece orice piedica.
Luni, 05.11.2012, 20:45
La proba pe echipe, trupa lui Giovanni Piselli a optat sa impresioneze juriul cu o trilogie pe post de desert: biscuit, placinta, cosulet cu fructe.
Luni, 05.11.2012, 13:58
Reteta chefului Giovanni, rissotto cu gorgonzola si cub de vita pane cu fructe uscate, bacon crispy si sifonat de praz, a fost laudata de juratul Nicolai Tand, cand acesta a marturisit ca este un mare fan al preparatului rissotto.
Luni, 05.11.2012, 13:47Giovanni Piselli a surprins placut juratii Top Chef, in prima editie a emisiunii de luni. Reteta sa,medalion din antricot de vita cu caponata de legume si zabaglione de parmezan, a fost considerata una dintre cele mai bune trei farfurii.
Luni, 05.11.2012, 12:40
I se spune Gianni, este necasatorit, locuieste singur, ii place sa citeasca si sa se uite la filme.
Vineri, 19.10.2012, 13:29