În ediția din 7 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, una dintre cele trei rețete gătite de chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, a fost o delicioasă rețetă de chiftele în sos de roșii cu harissa și multe condimente.
În ediția din 7 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul îndrăgit al emisiunii, a preparat mai multe rețete, una dintre acestea fiind o rețetă de ciuperci în sos de bere cu muștar.
În ediția din 30 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat, printre altele și o rețetă de lasagna cu vinete și dovlecei.
Prima rețetă preparată de chef Nicolai Tand în ediția din 26 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a fost o rețetă de cartofi copți și umpluți cu cârnați și brânzeturi.
În ediția din 25 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă delicioasă de paste cremoase cu sos de legume și parmezan. ”Sunt paste cu vinete, măsline, capere, roșii uscate, ceapă, usturoi, puțin mai acrișoare și fără carne.
În ediția din 25 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat ”Paste cu legume”. ”Paste cu vinete, măsline, capere, roșii uscate, ceapă, usturoi. După ce fierb pastele în...
Cartofi dulci la cuptor cu sos tahini. Rețeta lui Chef Radu Darie la Super Neatza, 24 ianuarie 2022
În ediția din 24 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, a preparat mai multe rețete culinare printre care și rețeta de cârnăciori armenești cu brânză feta și sos de roșii la cuptor.
În ediția din 17 ianuarie 2022 a emisiunii Super Neatza, chef Radu Darie, a preparat mai multe rețete delicioase, printre care o rețetă de supă cremă de dovleac copt cu creveți, o rețetă de ruladă de pui cu salsa grecească și pancetta și un chec cu afine și glazură de ciocolată albă cu limoncello.
În ediția din 12 ianuarie 2022 de la Super Neatza, chef Nicolai Tand a gătit nu una, ci trei rețete delicioase cu care i-a răsfățat pe matinali. Printre acestea se numără și rețeta de pui asiatic, foarte gustoasă și consistentă, perfectă pentru felul principal al unei mese.
În ediția din 12 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o delicioasă rețetă de desert, un mousse de ciocolată albă.
În ediția din 11 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mai multe rețete cu caracatiță, una dintre acestea fiind preferata lui Florin Ristei: Salată de cartofi cu caracatiță și sos de brânzeturi.
În ediția din 11 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat ”Caracatița cu cartofi”. ”Caracatița o voi fierbe în sfeclă roșie și o să aibă o culoare foarte frumoasă. O...
În ediția din 10 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat o interesantă rețetă de șnițele din cotlet de porc și mere umplute cu cremă de brânzeturi și nuci, inspirată din bucătăria germană, pe care a denumit-o ”Cotlet magic”.
În ediția din 10 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat ”Cotlet magic”. ”Ca ingrediente aveți nevoie de cotlet de porc cu os și dacă este posibil să aibă o crustă de grăsime,...
În ediția din 16 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Vlăduț, bucătarul emisiunii a a fost invitat și influencerul Leoo Dumitru care a preparat o rețetă de cotlet de porc cu sos de brânzeturi și cartofi striviți.
În ediția din 12 decembrie 2021 de la Neatza de Weekend, Cătălin Rizea, ajutorul lui Chef Nicolai Tand în bucătărie a preparat o delicioasă rețetă de mușchiuleț împletit și mușchiuleț în crustă cu sos gorgonzola.
În ediția din 12 decembrie 2021 de la Neatza de weekend, una dintre rețetele zilei preparată de chef Nicolai Tand a fost o delicioasă rețetă de aripioare în sos de soia și barbeque.
În ediția din 8 decembrie 2021, de la Super Neatza, chef Nicolai Tand ne propune două rețete de tarte: tartă cu praz și smântână și tartă cu bacon și suc de roșii. Pe lângă aceste delicioase tarte, Nicolai a mai preparat și o negresă de post.
În ediția din 25 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de salată bavareză de post, dar și o rețetă delicioasă de tartă sărată cu brânzeturi, șuncă presată și pere.
În ediția din 21 noiembrie 2021 a îndrăgitului matinalul Neatza de Weekend, Chef Nicolai Tand a preparat o delicioasă ciorbă de pește cu multe legume, rețetă specială pentru o zi de post cu dezlegare la pește, dar și o rețetă de mâncare de cartofi și pachețele de iarnă cu cartofi.
În ediția din 21 noiembrie 2021 a îndrăgitului matinalul Neatza de Weekend, Chef Nicolai Tand a preparat o delicioasă mâncare de cartofi și pachețele de iarnă cu cartofi, dar și o ciorbă de pește cu multe legume, pentru o zi de post cu dezlegare la pește.
Pentru una dintre mesele principale ale zilei, puteți încerca rețeta de pui umplut la cuptor și piure de cartofi cu ceapă verde, preparată de chef Nicolai Tand la Super Neatza, 19 octombrie 2021.
Pentru că sosul bechamel este unul dintre sosurile delicioase care se poate combina cu multe alte preparate culinare, Chef Nicolai Tand, îndrăgitul bucătar de la Super Neatza, ne-a dezvăluit în ediția din 19 octombrie 2021, secretul celui mai cremos sos bechamel.
În ediția din 12 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă hispanică de frigărui de vită cu cașcaval și varză de Bruxelles cu gnocchi.
În ediția din 22 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Chef nicolai Tand, a preparat mai multe rețete culinare printre care și o rețetă de ștrudel cu dovleac, mult îndrăgită de toți iubitorii de desert.
În ediția din 22 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit o delicioasă rețetă de tocană coreeană de porc cu multe legume, dar și o rețetă de plăcintă cu dovleac copt, spre deliciul matinalilor.
În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a pregătit o un cheese burger delicios, pe bază de ciuperci, pătrunjel, sare, usturoi, antricot de vită, brânză, ceapă, salată, roșii, ceapă verde, castraveți murați, maioneză, lipii, iaurt, avocado, gulie, ardei verde, carne de rată, ardei roșu, aripioare de pui, dar și alte ingrediente delicioase.
În ediția din 21 iulie 2021 a îndrăgitului matinal Super Neatza, chef Nicolai Tand a preparat o rețetă de colțunași cu carne și legume, foarte gustoasă și consistentă.
În ediția din 19 iulie 2012 a matinalului Super Neatza, Chef Nicolai Tand a preparat două rețete pe bază de pui și curry, în combinație cu multe legume proaspete, de sezon.
Chef Nicolai Tand și Cătălin Rizea au pregătit la Neatza de Weekend mai multe preparate super delicioase: Pui cu paste, risotto cu piept de rață și banane caramelizate.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ouă, morcovi, zahăr, făină, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tort de morcov".
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă de spaghete în sos de roșii cu fructe de mare, foarte simplă și ușor de preparat.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține spaghete, fructe de mare, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Spaghete a la Nicolai”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține cartofi, suc de portocale, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Gnocchi cu osso buco”.
Pentru că este vineri, zi destinată desertului în bucătăria de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlădutz a pregătit o super rețetă de Tort Pavlova cu frișcă și fructe de iarnă, pe care a denumit-o ”Super Pavlova”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține aripioare de blat de bezea, fructul pasiunii, mandarine, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Super Pavlova".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit, spre deliciul matinalilor, o minunată rețetă de aripioare picante cu garnitură de cartofi și mere și sos delicios.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține aripioare de pui, mere, cartofi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Aripioare jucăușe".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține piept de curcan, pastârnac, scorțișoară, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată suedeză".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit în cadrul îndrăgitulu matinal, o delicioasă și interesantă rețetă de tort ecler cu cremă de vanilie și caramel.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține sare, făină, zahăr, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tort de ecler".
Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de prăjitură festivă, care se prepară în preajma sărbătorilor de iarnă și anume: "Prăjitura Esterhazy".
Rețeta Zilei: Prăjitura Esterhazy
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de antricot de vițel cu ceapă și sos de rodie, pe care a denumit-o "Antricot îmbujorat".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține roșie, ceapă, antricot de vițel, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Antricot îmbujorat".
Chef Nicolai Tand a pregătit trei rețete la Neatza cu Răzvan și Dani printre care și rețeta de bruschete cu picioci pârgăliți și ceapă crocantă.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin legume, linte, somon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite bruschete cu picioci pârgăluiți și slănină & somon cu linte.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani, unul fiind această delicioasă rețetă de paste în sos de roșii cu spanac și brânză de capră.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin paste, spanac, pere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite pește cu spanac și tartă cu pere.