Relaxarea ne infrumuseteaza. „Daca ne simtim bine, nu suntem stresati, suntem multumiti de noi si asta se vede si la exterior. De exemplu, tenul capata o anumita luminozitate”, spune Cristina Bălănescu, medic primar medicina generala, cu competenta in terapii complementare.
Sambata, 05.03.2011, 00:00Vlad Florea, bucatar-sef la restaurantul Soffa din Bacau, a pregatit la Euforia TV o reteta de muschiulet de vita umplut cu ciuperci.
Joi, 10.02.2011, 00:00Nicolai si Marius au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine", la Euforia TV, o reteta de cotlet de berbecut cu rozmarin si migdale.
Vineri, 31.12.2010, 00:00Marian, bucatar-sef la restaurantul Michele din Bacau, a pregatit o reteta de file de pangasius cu parmezan si salata de cartofi, pentru emisiunea "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV.
Luni, 06.12.2010, 00:00Bucatarul Nelu de la Complex Elisa din judetul Calarasi pregateste in cadrul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia tv, o reteta de muschi de vita, scaldat intr-un aromat sos de lamaie.
Joi, 02.12.2010, 00:00In perioada Postului Craciunului, supele si ciorbele isi au locul bine definit, iar reteta vegetariana de astazi aduce in prim-plan nautul, un aliment din ce in ce mai iubit si de catre romani.
Marti, 30.11.2010, 00:00Lasagna vegetariana cu legume si vinete este o reteta originara din Italia. Aceasta reteta este perfecta pentru persoanele vegetariene sau poate constitui o garnitura ideala si pentru cei care consuma carne.
Miercuri, 17.11.2010, 00:00Mustarul poate fi ingredientul care da savoare si rafinament un retete, altminteri banale, precum friptura de porc.
Joi, 11.11.2010, 00:00Rozmarinul pentru carnea de miel este ca motorina pentru un motor diesel: il face sa se simta plin de energie si de chef de viata. Azi vei afla cum poti face, in doar 15 minute, cu tot cu pregatire, miel la cuptor, cu rozmarin.
Joi, 05.08.2010, 00:00Ingrediente: 200g muschi de vaca 3 cartofi 200g unt rozmarin, sare, piper, ulei de masline Mod de prepartare: Muschiul de vita: - muschiul de vaca se curata si se fasoneaza, apoi se preseaza si se bate - carnea se condimenteaza cu rozmarin...
Miercuri, 21.07.2010, 14:51Ingrediente: dorada, morcovi, lamaie, usturoi, rosii, conopida, vin alb, praz, chivas, patrunjel, rozmarin, ulei de msline, supa, sare, piper Preparare: pestele se taie si se fileteaza, iar in apa fiarta s epune conopida. In tigaie se pune pestele la...
Sambata, 17.07.2010, 20:33Ingrediente: somon, quinoa, dovlecel, ceapa rosie, morcovi, rozmarin, spanac, ardei gras, usturoi, ulei de masline Preparare: quinoa se pune un pic la inmuiat, dupa care se pune la fiert la foc mic. Apoi, somonul se pune la cuptor, impreuna cu...
Luni, 12.07.2010, 16:47Ingrediente: pastrav, dovlecel, rosii, ardei kapia, lamaie, rozmarin, dafin,salvie, ulei de masline, vin alb Preparare: pastravul se unge cu ulei de masline, se da cu sare si cu piper, iar apoi se pun ierburile aromate si se pun in interiorul...
Luni, 12.07.2010, 16:45Ingrediente: amigdale de vitel, creveti, mazare, ulei, unt, ceapa, telina, dovlecei, cimbru, rozmarin, cuisoare, nucsoara, toast, supa de vitel, sare, piper Preparare: amigdalele de vitel se fierb, feliile de paine se taie cubulete si se amesteca cu...
Sambata, 10.07.2010, 10:24"Gatesc pentru ca-mi place sa-i vad pe altii zambind. Incerc mereu retete si combinatii noi pentru ca-mi place sa ma surprind zambind. Zambiti in timp ce gatiti, cei ce vor gusta din mancarea voastra vor simti asta! Sa fiti sanatosi"(Adi Hadean)
Vineri, 28.05.2010, 00:00