Emoțiile devin din ce în ce mai mari pentru cei trei jurați la „Chefi la cuțite”. După ani de zile în care au jurizat, au degustat și au trecut prin foc și pară sute de concurenți, acum a venit rândul lor să tremure de cealaltă parte a baricadei, alături de echipele lor.
Duminica, 17.04.2016, 10:36
Emoțiile devin din ce în ce mai mari pentru cei trei jurați la „Chefi la cuțite”. După ani de zile în care au jurizat, au degustat și au trecut prin foc și pară sute de concurenți, acum a venit rândul lor să tremure de cealaltă parte a baricadei, alături de echipele lor.
Cui nu îi plac chips-urile? Cu sare sau cu aromă de cașcaval, acestea sunt gustarea perfectă în orice situație. Uite cum le poți face chiar la tine acasă!
Vineri, 15.04.2016, 14:41
Cui nu îi plac chips-urile? Cu sare sau cu aromă de cașcaval, acestea sunt gustarea perfectă în orice situație. Uite cum le poți face chiar la tine acasă!
Daniel Ardelean este un tânăr vesel şi plin de optimism. Are 19 ani şi provine dintr-o familie de muzicieni. Cântă la pian la fel de bine precum găteşte.
Gospodinele au mereu această problemă: cum se fac corect găluștele din griș?
Miercuri, 13.04.2016, 15:47
Gospodinele au mereu această problemă: cum se fac corect găluștele din griș?
Odată formate cele trei echipe, lupta de la „Chefi la cuțite” a devenit tot mai palpitantă. Prima confruntare între cei trei chefi le-a adus acestora emoții neașteptate și toți trei au mărturisit că nu credeau că vor trăi astfel de sentimente într-un show în care sunt jurați.
Marti, 12.04.2016, 13:55
Odată formate cele trei echipe, lupta de la „Chefi la cuțite” a devenit tot mai palpitantă. Prima confruntare între cei trei chefi le-a adus acestora emoții neașteptate și toți trei au mărturisit că nu credeau că vor trăi astfel de sentimente într-un show în care sunt jurați.
Ultima confruntare a chefilor a fost una de excepție! S-a lăsat cu lupte între echipe, degustări și eliminări.
Ultima confruntare a chefilor a fost una de excepție! S-a lăsat cu lupte între echipe, degustări și eliminări.
Marti, 12.04.2016, 09:26
Și iată că a venit un alt moment tensionat al serii: a doua degustare și jurizare!
Luni, 11.04.2016, 23:01
Și iată că a venit un alt moment tensionat al serii: a doua degustare și jurizare!
După victorie vine o nouă provocare pentru celelalte echipe învinse!
Și iată că a venit momentul cel mai așteptat al serii! Degustarea!
Luni, 11.04.2016, 21:38
A venit momentul mult așteptat! A început războiul! Cele trei echipe și-au ales preparatul și au început să gătească!
Luni, 11.04.2016, 21:19Și iată că a venit momentul cel mai așteptat al serii! Degustarea!
A venit momentul mult așteptat! A început războiul! Cele trei echipe și-au ales preparatul și au început să gătească!
Prima probă din concurs îi aduce pe cei trei chefi și echipele lor în fața primei provocări: fiecare echipă trebuie să gătească preparate de fine dining. Chefii nu au voie să îi ajute sau să deguste mâncarea lor, ci doar să îi îndrume...
Prima probă din concurs îi aduce pe cei trei chefi și echipele lor în fața primei provocări: fiecare echipă trebuie să gătească preparate de fine dining. Chefii nu au voie să îi ajute sau să deguste mâncarea lor, ci doar să îi îndrume...
Cei trei chefi intră în competiție având o echipă puternică, aleasă pe sprânceană.
Luni, 11.04.2016, 20:43
Cei trei chefi intră în competiție având o echipă puternică, aleasă pe sprânceană.
Chef Florin Dumitrescu se pregăteşte din greu pentru prima seară a confruntărilor echipelor.
Luni, 11.04.2016, 13:32
Chef Florin Dumitrescu se pregăteşte din greu pentru prima seară a confruntărilor echipelor.
Dacă ai poftă de ceva dulce, atunci încearcă cea mai simplă rețetă de lava cake. E gata imediat și este de-a dreptul demențială.
Luni, 11.04.2016, 12:51
Dacă ai poftă de ceva dulce, atunci încearcă cea mai simplă rețetă de lava cake. E gata imediat și este de-a dreptul demențială.
Georgeta Ciocârlan are 40 de ani și spune că viața ei e bucătăria. „Am moștenit pasiunea de gătit de la tatăl meu, care mă încuraja încă de mică. Cred că ar fi tare mândru”, a spus aceasta la prezentări.
Duminica, 10.04.2016, 18:15
Georgeta Ciocârlan are 40 de ani și spune că viața ei e bucătăria. „Am moștenit pasiunea de gătit de la tatăl meu, care mă încuraja încă de mică. Cred că ar fi tare mândru”, a spus aceasta la prezentări.
După îndelungi preselecții, testări și examinări, chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au ales echipele cu care vor intra în lupta culinară de la Antena 1
Duminica, 10.04.2016, 09:54
După îndelungi preselecții, testări și examinări, chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au ales echipele cu care vor intra în lupta culinară de la Antena 1
Mircea Farcaș este puștiul de 22 de ani care a intrat în echipa neagră, condusă de chef Florin Dumitrescu. Acesta i-a impresionat pe toți cu o poveste de viață emoționantă.
Joi, 07.04.2016, 18:20
Mircea Farcaș este puștiul de 22 de ani care a intrat în echipa neagră, condusă de chef Florin Dumitrescu. Acesta i-a impresionat pe toți cu o poveste de viață emoționantă.
Daniel Lixandru are 27 de ani, este inginer constructor și pasionat de bucătărie.
Eusebiu Tuchilus are 21 de ani, dar performanțe greu de egalat! Tânărul a gătit pentru vedete celebre de la Hollywood. Sebi a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra juriului că are tot ce îi trebuie pentru a merge mai departe în concurs.
Miercuri, 06.04.2016, 16:59
Eusebiu Tuchilus are 21 de ani, dar performanțe greu de egalat! Tânărul a gătit pentru vedete celebre de la Hollywood. Sebi a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra juriului că are tot ce îi trebuie pentru a merge mai departe în concurs.
Recent, cei trei chefi de temut și-au ales chipele alături de care vor lupta pentru a câștiga în fața adversarilor!
Marti, 05.04.2016, 16:01
Emisiunea „Chefi la cuțite”, difuzată, luni, 4 aprilie, între 20.29-23.23 a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani cu rating mediu de 9 puncte și 22,7% cotă de piață, în timp ce ProTV s-a situat pe poziția secundă cu 8,3 puncte de rating și 20,8% cotă de piață.
Marti, 05.04.2016, 12:40
Emisiunea „Chefi la cuțite”, difuzată, luni, 4 aprilie, între 20.29-23.23 a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani cu rating mediu de 9 puncte și 22,7% cotă de piață, în timp ce ProTV s-a situat pe poziția secundă cu 8,3 puncte de rating și 20,8% cotă de piață.
Recent, cei trei chefi de temut și-au ales chipele alături de care vor lupta pentru a câștiga în fața adversarilor!
Pasionații de gătit au observat că, în ultima perioadă, sarea obișnuită a fost înlocuită cu cea roz.
Marti, 05.04.2016, 11:19
Pasionații de gătit au observat că, în ultima perioadă, sarea obișnuită a fost înlocuită cu cea roz.
Recent, chef Florin Dumitrescu a postat un mesaj de-a dreptul surprinzător pe pagina sa de Facebook. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut despre ce este vorba.
Marti, 05.04.2016, 09:43
Recent, chef Florin Dumitrescu a postat un mesaj de-a dreptul surprinzător pe pagina sa de Facebook. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut despre ce este vorba.
A treia proba a fost cea a lui chef Dumitrescu, concept foarte drag lui chef Florin, fine dining. Ingredientul vedetă este fasolea boabe.
Luni, 04.04.2016, 23:36
A treia proba a fost cea a lui chef Dumitrescu, concept foarte drag lui chef Florin, fine dining. Ingredientul vedetă este fasolea boabe.
A doua probă a fost prezentată de chef Scărlătescu. Acesta a demonstrat că nu este simplu să deții controlul în bucătărie.
Cei trei chefi de temut au lansat provocări pentru a observa mai atent concurenții și pentru a alege cine merge mai departe în competiție!
Luni, 04.04.2016, 22:55
Florin Dumitrescu a ales o probă dificilă pentru concurenţii rămaşi pe dinafară! Fasolea este ingredientul surpriză!