Antena Căutare

Elwira Petre a dezvăluit rețeta de salată poloneză pe care a gătit-o la Chefi la cuțite. Ce ingrediente a folosit: „Poftă bună!”

La cererea fanilor, Elwira Petre a arătat cum se prepară salata poloneză pe care a gătit-o în ediția specială de Chefi la cuțite.

Colaj cu Elwira Petre, la Chefi la cuțite Galerie
Elwira Petre a dezvăluit rețeta salatei poloneze | Antena 1

Soția lui Mihai Petre a primit o mulțime de mesaje din partea fanilor, după ce a participat la ediția specială de Chefi la cuțite, de la Antena 1. Elwira Petre s-a remarcat prin talentul său culinar și chef Florin Dumitrescu s-a bucurat de rețeta de salată poloneză a dansatoarei.

După ce mai multe persoane au întrebat-o dacă poate oferi rețeteta de salată, Elwira Petre a decis să publice pe contul său de Instagram un videoclip în care prepară salata.

Citește și: Salată de pui cu ciuperci și maioneză

Cum se prepară salata poloneză pregătită de Elwira Petre la Chefi la cuțite

Astfel, Elwira a amestecat într-un bol următoarele ingrediente: piept de pui fiert, ouă fierte, orez fiert, ceapă alba, castraveți murați, porumb, mazăre, ridichi roșii, mărar, pastă de hrean, muștar, maioneză, sare și piper.

„Am rămas datoare cu rețeta de salată. Poftă bună!”, a scris Elwira Petre în dreptul videoclipului în care se vede cum sunt adăugat eși amestecate într-un bol ingredientele menționate mai sus.

Citește și: Mihai Petre și Elwira, câștigătorii sezonului 4 din Asia Express, au vorbit despre Marea Finală

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elwira Petre a propus acestă salată festivă, asemănătoare cu salta boeuf în cadrul ediției de la Chefi la cuțite, iar cei care au degustat au fost membrii familiei lui nea Marin. Soția dansatorului a spus că va încerca și ea această rețetă de salată de sărbători.

„Eu trebuia să fac salată boeuf, dar am zis să nu fac rețeta tradițională. Știam eu o rețetă pe care o fac de fiecare dată de Crăciun. Știu rețeta de când eram copil, o făceau mama și mătușa. Nici nu știu, de fapt, de unde este rețeta aceasta”, a explicat Elwira Petre în ediția specială de la Chefi la cuțite.

Pe 29 noiembrie-1 decembrie la Antena 1 foștii concurenți de la Asia Express s-au întrecut în rețete culinare în cadrul ediției speciale de Chfi la cuțite. Elwira Petre s-a remarcat prin prisma talentului său gastronomic și a rețetelor indeite pe care le-a adus în prim-plan.

Citește și: Elwira Petre și Catinca, apariție rară la TV. Reacția micuței când Mihai i-a făcut o declarație de dragoste soției în direct

Elwira Petre, prestație formidabilă la Chefi la cuțite, dar și la Asia Express

Elwira Petre este dansatoare, originară din Polonia, iar la 18 ani, la un concurs de dans l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț și să-i dăruiască două fete superbe.

Mihai Petre și Elwira Petre, alături de fiicele lor formează o famile superbă. Soții Petre sunt câștigătorii sezonului 4 de Asia Express, competiție unde cei doi s-au remarcat prin disciplina, competivitatea și ambiția de care au dat dovadă.

Citește și: De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”

În ceea ce privește gătitul, Elwira Petre este foarte pricepută în bucătărie. Când a fost la Chefi la cuțite ca invitată specială, blonda poloneză a gătit o ciorbă de cârnați, iar chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au golit numaidecât farfuriile.

Sorin Bontea, dezvăluiri despre copilărie, viață și carieră, într-un interviu de senzație. Unde a lucrat atunci când ave... Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță cu o persoană misterioasă: „Cine a pus mâna pe Scărlătescu?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x