Antena Căutare

Keed de la Chefi la cuțite, asaltat cu mesaje după ce a intrat în semifinală. Ce i-au transmis fanii: „Ți-am pus o etichetă”

Keed a intrat în semifinala de la Chefi la cuțite, iat după această veste a primit sute de mesaje de la fanii emisiunii, care i-au mărturisit că nu au avut încredere în el la început.

Colaj cu Keed,în uniforma echipei albastre, la Chefi la cuțite Galerie
Keed a primit sute de mesaje de la fanii emisiunii Chefi la cuțite | Antena 1

Keed a fost extrem de fericit când Irina Fodor l-a anunțat că este semifinalist al show-ului Chefi la cuțite. După această veste, concurentul a primit o mulțime de mesaje de la fani. Keed a publicat unul dintre mesajele primite, în care un telespectator i-a mărturisit că nu i-a prea dat credit la începutul competiției.

„Vă mulțumesc din inimă tuturor pentru mesaje și susținere! Nu m-am trezit cu atâtea sute de mesaje de pe vremea când eram în cele mai mari focuri cu Șatra Benz”, a scris Keed pe contul său de Instagram.

Citește și: Ce mesaj a transmis Victorina Matveev după ce a fost eliminată înainte de semifinala Chefi la cuțite: „Un lucru e sfânt”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Te-am subestimat. Ți-am pus o etichetă fără să te cunosc. Ești un luptător. Felicitări că ai ajuns în semifinală. Îmi cer scuze că am considerat că nu ai ce căuta și că mi-am dat cu părerea cu părerea în necunoștință de cauză. Bravos!”, este unul dintre mesajele pe care le-a primit Keed, după anunțul veștii că este semifinalist Chefi la cuțite.

Ce i-a rugat Keed de la Chefi la cuțite pe fani

Citește și: Keed a lansat piesa „Chefi la cuțite” și versurile i-au surprins pe fani! Ce mesaj ascund

Keed și-a rugat fanii să îi spună dacă și ei au fost de aceeași părere cu domnul care i-a trimis mesajul pe care l-a făcut public.

„Lasă și tu o inimă dacă ai fost de aceeași părere cu domnul care mi-a scris asta. Chiar sunt curios”, și-a rugat Keed fanii.

Citește și: Elena Matei de la Chefi la cuțite, surprinsă alături de iubitul ei. În ce ipostază romantică au fost fotografiați cei doi

Printre cei care au comentat la postarea lui Keed s-a numărat Claudia Radu, concurentă în echipa bulinelor a lui Florin Dumitrescu în sezonul 8 Chefi la cuțite. Fosta semifinalistă a mărturisit că și ea a avut parte de opiniile oamenilor care au subestimat-o la încpeutul competiției. Așa cum a zis de nenumărate ori în cadrul sezonului 8, Claudia Radu și-a depășit „condiția de gospodină” și i-a uimit pe toți.

Claudia Radu l-a felicitat pe Keed și a mărturisit că a avut o satisfacție incredibilă când i-a contrazis pe cei care nu i-au văzut un parcurs prea lung în competiție.

Cum a reacționat Keed când a aflat că este semifinalist Chefi la cuțite

Keed a fost extrem de uimit când a aflat că se numără printre semifinaliștii sezonului 9 Chefi la cuțite.

„Sunt foarte mândru de mine, sunt foarte fericit de faptul că nu s-a irosit amuleta aia pe mine, sunt foarte fericit că am reușit să demonstrez faptul că ziua de ieri a fost totuși o greșeală și o zi neinspirată. Sunt foarte fericit că mă întorc la colegii mei și că suntem toți. Sper ca prin chestia asta, prin ce am realizat eu acum, să inspire oameni să facă chestii, să creadă că pot realiza obiective care par la prima vedere că sunt peste limite”, a fost dezvăluirea emoționantă făcut de Keed, tânărul care i-a surprins pe mulți cu evoluția sa spectaculoasă din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Aseară, când show-ul a stabilit un nou record de audiență, Chefi la cuțite și-a ales semifinaliștii sezonului 9... Ce soție frumoasă are Cătălin Amarandei de la Chefi la cuțite! Cum arată Denisa Amarandei, bruneta care l-a cucerit pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x