Antena Căutare

Cine e ispita Matei Negrescu de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce părere are despre cuplurile care vin în Thailanda. Cu ce se ocupă

Ispita Matei Negrescu de la Insula Iubirii sezonul 7 se numără printre cele mai mari surprizele din Thailanda. Cu o experiență de două sezoane în cadrul celui mai fierbinte reality show, acesta este mai pregătit ca niciodată pentru a destrăma cupluri de pe insulă.

Colaj cu ispita Matei Negrescu de la Insula Iubirii sezonul 7 în trei ipostaze diferite Galerie
Ispita Matei Negrescu de la Insula Iubirii sezonul 7 se numără printre cele mai mari surprizele din Thailanda | Antena 1

Ispita Matei Negrescu de la Insula Iubirii sezonul 7 s-a reîntors pe micile ecrane ale telespectatorilor în cel mai seducător rol de până acum. Încă de la prima apariție în Thailanda, bărbatul a fost o adevărată tentație pentru fetele din cuplu.

Mai mult decât atât, ispita masculină a reușit să cucerească participantele reality show-ului, fapt care a dus la destrămarea relațiilor. Adesea, acesta a fost asociat cu bărbatul bun, inteligent și sexy.

Ispita Matei Negrescu de la Insula Iubirii sezonul 7 a lăsat întotdeauna loc de interpretări și a fost catalogat ca fiind partenerul ideal. Astfel, orice femeia și-ar fi dorit o relație cu el, chiar și una pasageră.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii. Hamude Kilani, mesaj complet neașteptat pentru Loredana la 7 ani de la trădarea dureroasă | EXCLUSIV

Deși a stat o perioadă lungă departe de provocările Thailandei, bărbatul s-a decis să retrăiască experiența pe care a întâlnit-o în cele două sezoane ale reality show-ului. Așadar, acesta a venit mai pregătit ca oricând să demonstreze cuplurilor că nimic nu este pentru totdeauna.

Cine e ispita Matei Negrescu de la Insula Iubirii sezonul 7

La cei 34 de ani, ispita Matei Negrescu de la Insula Iubirii sezonul 7 spune că are o modalitate inexplicabilă prin care își alege mereu relații imposibile. Chiar dacă pare la prima vedere un bărbat puternic și dur, acesta urăște de fiecare dată când se îndrăgostește de persoana nepotrivită și pune suflet într-o relație.

Ispita masculină a stat cât mai departe de ochii curioșilor în ultimii ani pentru a evolua din punct de vedere profesional. Matei Negrescu a trăit ca artist, încercându-și norocul în industria filmului, ca actor.

Citește și: Cine este ispita Oana Monea de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce a făcut-o să revină în cel mai fierbinte show de la Antena 1

În cele din urmă, acesta și-a dat seama că o astfel de profesie nu este potrivită pentru el. Astfel, s-a decis să devină regizor și scenarist ca să nu renunțe la industria ce l-a inspirat de-a lungul timpului.

Ce părere are Matei Negrescu de la Insula Iubirii sezonul 7 despre cuplurile care vin în Thailanda

Matei Negrescu de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a propus să despartă câteva cupluri în Thailanda. Ca în fiecare sezon, cinci perechi vor păși în reality show pentru a-și testa fidelitate, fără să se gândească la adevăratele tentații de pe insulă.

Bărbatul s-a simțit atras întotdeauna de formatul emisiunii, motiv pentru care a revenit în rolul de ispită. În viziunea lui, cuplurile care ajung într-un astfel de context sunt fragile și ușor de destrămat.

Dacă până acum a pozat în băiatul bun din Thailanda, Matei Negrescu de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a propus să arate cum este el, de fapt. Acesta este hotărât să își bage „coada” în câteva relații, semn că are mare încredere în abilitățile sale de cuceritor.

Insula Iubirii sezonul 7 va avea premiera pe 22 și 23 iunie pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Află mai multe și despre celelalte ispite masculine de la Insula Iubirii sezonul 7: Daniel Mihai, Romeo Vasiloni, Bogdan Dan Stăruială, Andrei Ifrim, Vlad Ghermănescu, Dan Chiş, Tudor Vicovan, Ahmad Daas, Alin Simoiu.

Insula iubirii, 22 iunie 2023. Ispitele supreme și-au făcut apariția. Schimb de replici între concurente și ispitele fem... Insula Iubirii, 22 iunie 2023. Claudia Florescu și ispita Roxana Rapailă, schimb de replici, de față cu toți. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x