Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 7 septembrie 2022. Banii, subiect controversat. Fetele au vorbit despre finanțe, iar băieții au reacționat

Fetele de la Mireasa au discutat despre situația materială, fapt care i-a deranjat pe băieți. În ediția de pe 7 septembrie concurenții au venit cu clarificări legate de părerile despre bani.

Colaj cu concurneții Mireasa Galerie
Fetele de la Mireasa au abordat subiectul situației financiare a partenerilor dintr-un cuplu. | Antena 1

Fetele au vorbit despre bani. Denisa Roxana și Adina au spus că-și doresc ca partenerii lor să aibă o condiție materială bună.

„Sunt materialistă. Vreau bărbat ca mine. Dacă îți iei un bărbat mai sărac, vei întâmpina probleme. Pe mine nu mă atrage fizicul deloc, nu este de ajuns doar să fie frumos”, a spus Denisa.

„E aiurea când tu ai bani, el nu și mergeți la terasă. Degeaba te atrage fizicul. N-ai putea trăi cu unul care are 1.500 de lei””, a spus Roxana. „Nici nu-ți vine să-l respecți”, a spus Adina.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 7 septembrie 2022. Ce a dezvăluit Andrei la cina cu fetele. Cum a decurs întâlnirea și de ce a fost invitat

Băieții de la Mireasa, vizibil deranjați de discuțiile fetelor despe bani

Băieții s-au arătat deranjați de discuțiile despre bani ale fetelor.

„Dacă este atât de importantă partea financiară să nu mai întrebe cum te cheamă, ci cât căștigă”, a spus Valentin.

„Eu cred că nu au venit la emisiunea potrivită. Aici au venit numai oameni normali, nu cu sute de mii se euro în cont. Nu cred că asta e important”, a spus Sebaidin.

În emisia live Denisa a spus că a fost vorba despre o glumă și o exagerare.

„În conversația aceea m-am luat indirect de Viorel care a pus un semn de întrebare când Adina l-a întrebat dacă este stabil financiar. Și am vrut să glumesc pe seama aestui fapt. Am vrut să-i dau o femeie materialistă. Mi se pare o întrebare ok (n.r. dacă ești stabil financiar) și pentru fete și pentru băieți. Cine ia gluma o ia și gata. Cine nu, supărați-vă din punctul meu de vedere”, a spus Denisa.

Citește și: Mireasa sezon 6. Raluca, foarte încântată după date-ul cu Giorgio: ”Să fie semn de îndrăgostire?!”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa Sezonul 6, 7 septembrie 2022. Ce a dezvăluit Andrei la cina cu fetele. Cum a decurs întâlnirea și de ce a fost i... Mireasa Sezonul 6, 7 septembrie 2022. Damaris și Sebaidin au spus că sunt „într-o cunoaștere”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x