Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 9 septembrie 2022. Cine este Deni, noua concurentă. Tatăl handbalistei a încurajat-o să vină în emisiune

Deni este noua concurnetă din casa Mireasa. Tânăra handbalistă a venit în ediția de pe 9 septembrie 2022 de Mireasa, dornică să se îndrăgostească.

Deni de la Mireasa Galerie
Deni a intrat în casa Mireasa | Antena 1

Deni are 22 de ani, vine din județul Sibiu, are 1,73 înălțime și e zodia Săgetător. A practicat handbal de performanță, dar a renunțat acum doi ani, din cauza a două accidentări. În prezent antrenează o grupă de copii și nu își imaginează viața fără sport. Îi place să călătorească și să gătească, se consideră ambițioasă și puternică și este sensibilă doar când vine vorba de familie.

„La Mireasa am ajuns cumva împinsă de la spate de tatăl meu”, a spus tânăra care a avut o singură relație serioasă care a durat 6 ani. Tânăra se consideră vindecată supă fosta relație.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 9 septembrie 2022. Raluca și Gabriela au avut noi discuții aprinse. Ce au spus tinerele: „Nu vreau să mă cert”

Deni a intrat în competiția Mireasa

De la viitorul partener Deni își dorește să fie matur, sociabil, deschis, independent. „Nu aș suporta la un bărbat să fie mincinos. Cel mai important e să fie fidel. În trecut am fost trădată. A fost o perioadă foarte grea pentru mine. În momentul acela am iertat, dar nu ai cum să uiți”

Despre băieții din casa Mireasa Deni are o părere bună. Tânăra a spus că nu a intrat pentru cineva anume în competiție, dar cineva cu care are puncte în comun (îi place sportul și este este înalt) i-a atras atenția.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 8 septembrie 2022. Valentin și Gabriela au avut un date la jacuzzi. Ce au constatat la întâlnire

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa Sezonul 6, 9 septembrie 2022. Clasamentul publicului: Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa Sezonul 6, 9 septembrie 2022. Fetele s-au așezat în spatele unui băiat. Pe cine au ales pentru o întâlnire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x