Antena Căutare

Cu cât închiriază o femeie un spațiu gol din Cluj pentru festivalul UNTOLD. Internauții au răbufnit

Festivalul UNTOLD 2024 se apropie cu pași repezi. Mai sunt doar trei săptămâni, iar petrecăreții au intrat în febra căutării unei cazări perfecte.

Galerie
Postarea unei femei a stârnit revolta internauților | Shutterstock

Clujul își așteaptă petrecăreții. UNTOLD este unul dintre cele mai populare festivaluri din Europa. În acest an sunt așteptați zeci de mii de turiști din întreaga lume.

Citește și: Cât te costă să închiriezi pe noapte un apartament în Cluj pe perioada festivalului Untold. Cifre halucinante

Festivalul are loc între 8 și 11 august 2024. Pe cele opt scene sunt așteptați peste 250 de artiști și DJ-i recunoscuți în toată lumea.

Oamenii au început deja să-și caute cazări, iar grupurile de profil de pe rețelele de socializare au fost înțesate de anunțuri. Unul dintre ele a atras atenția mai mult decât celelalte.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Gheboasă era dus de mână la închisoare de familia adoptivă: "Nu înțelegeam ce e pușcăria". Detaliile neștiute despre copilăria sa

Cu cât închiriază o femeie un spațiu gol din Cluj pentru festivalul UNTOLD. Internauții au răbufnit

Popularitatea festivalului UNTOLD a dus la atragerea a zeci de mii de oameni în România. Acest lucru însă a influențat teribil prețurile cazărilor din Cluj sau de pe lângă oraș.

Pe lângă prețurile exorbitante, au apărut și oferte total inadecvate. Pe grupurile de profil din Cluj s-a creat o adevărată controversă, după ce o femeie a postat un anunț cu totul inedit.

Citește și: Oficial: Summer Well , Festivalurile Electric Castle, Untold și Neversea nu vor avea loc în acest an! Ce se întâmplă cu biletele deja cumpărate

Potrivit unei surse locale, aceasta dorește să închirieze un spațiu în Cluj pe întreaga durată a festivalului pentru suma de 4.000 de lei.

Citește și: Delia, despre motivul pentru care a ales să poarte ținuta din latex pe scena Untold 2023: „Am avut trei variante”

Internauții au izbucnit după ce au citit detaliile anunțului. Spațiul respectiv este complet gol. Există acolo doar o toaletă și o chiuvetă.

„Închiriez spațiu pe perioada Untold, zona Mănăștur, str. Ciobanului. Spațiu are 80 mp, baie doar cu wc și chiuvetă.

Citește și: Ce i s-a întâmplat Deliei în timp ce făcea show pe scena de la Untold 2023: „Îmi plesneau venele pe cap”. Ce nu a văzut publicul

Aproape de stațiile de autobuz și de piața Flora, magazine în apropiere. Putem pune la dispoziție câteva saltele pentru dormit”, a scris femeia respectivă pe grup.

Anunțul femeii a devenit viral, iar internauții au ”taxat-o” imediat. Aceștia au fost indignați de postarea ei și au considerat că dorește doar să facă un profit cât mai mare într-o situație cu totul specială.

Citește și: UNTOLD 2023. Organizatorii așteaptă cel mai mare număr de participanți din toate edițiile. Ce le-au pregătit festivalierilor

Comentariile lor au fost atât răutăcioase, cât și sarcastice.

„Este inclus și ligheanul în care ne spălăm?”, „Mi-e jenă că sunt clujean și văd așa ceva…”, „Nu ți-e rușine? Iartă-mă dar nu-ți pot spune decât că ești nesimțită”, „Păi suntem ravers (mai mulți oameni ce participă la o petrecere) sau refugiați?” au scris ei la postarea femeii.

Chiriile au devenit cu adevărat o problemă în preajma festivalurilor, iar mulți localnici se confruntă cu tot felul de situații neplăcute, proprietarii dorind să câștige cât mai mulți bani într-un timp scurt.

Meniu cu adevărat inedit pregătit de miri la nunta lor. Invitații au rămas mască: „Cea mai neplăcută la care am fost vre... Stațiunea în care a nins ca în povești, în toiul verii. Stratul de zăpadă a ajuns la 22 de cm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x