Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Raman cu tine

Vremea 27 iunie 2019. Caniculă în toată țara până la ora 20

ANM avertizeaza romaii cu privire la temperaturile caniculare ce se vor inregistra joi, 27 iunie, pana la ora 20:00. Afla care sunt cele mai afectate zone si cum va fi vremea in Bucuresti.

ANM avertizează românii cu privire la temperaturile caniculare ce se vor înregistra joi, 27 iunie, până la ora 20:00. Află care sunt cele mai afectate zone și cum va fi vremea în București.

Vremea 27 iunie 2019. Temperaturi caniculare se vor înregistra pe tot teritoriul României. Va fi o zi extrem de caldă în Muntenia, Oltenia, Banat și Crișana în special. Cerul va fi mai mult senin şi doar izolat, în extremitatea de sud a ţării şi în Carpaţii Meridionali vor mai fi unele înnorări, averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sud-est şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 35 de grade Celsius.

Pentru această zi, ANM a emis o avertizare meteo de disconfort termin accentuat, valabilă până la ora 20:00. În acest interval vremea va fi călduroasă, iar disconfortul termic accentuat după-amiaza, când pe arii relativ extinse în zonele de câmpie și podiș indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Vremea va deveni caniculară joi (27 iunie) în zonele joase de relief.

Citește și: ANM, vremea pe următoarele patru săptămâni. Prognoza meteo: val de caniculă

Vremea în București (27 iunie) va fi călduroasă, chiar caniculară în după-amiaza zilei de joi. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime vor fi de 33 - 35 de grade. Cerul va deveni mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Minima termică va fi de 18 - 20 de grade.

Citește și: Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Temperaturile scad cu 10 grade Celsius

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro