Antena

Insula iubirii 2022. Radu Vâlcan, primele detalii despre ceremonia focului. Ce s-a întâmplat la bonfire și ce sacrificii a făcut

Radu Vâlcan a dezvăluit cum arată o zi de filmare pentru el la Insula iubirii 2022, ce sacrificii a făcut pentru sezonul 6, dar și detalii despre ceremonia focului, cunoscută de fani și sub denumirea de bonfire.

Autor: Ana Ivan Publicat: Miercuri, 27 Aprilie 2022, 12:38 | Actualizat: Vineri, 29 Aprilie 2022, 17:10
Galerie de imagini
Radu Vâlcan a dezvăluit cum arată o zi de filmare la Insula iubirii 2022, sezonul 6
Antena 1

Puține au fost momentele în care Radu Vâlcan a avut timp liber. Filmările pentru sezonul 6 al emisiunii Insula iubirii au fost deosebit de intense și au ținut întreaga echipă în priză, atât ziua, cât și noaptea.

Ceea ce este cu adevărat interesant este faptul că lucrurile au devenit intense încă de la prima ceremonie a focului (bonfire), potrivit dezvăluirilor făcute de Radu Vâlcan. Îndrăgitul prezentator de la Insula iubirii 2022 a fost nevoit să se adapteze la tot felul de situații și chiar să facă și sacrificii, pentru ca totul să meargă ca al carte.

Ce a dezvăluit Radu Vâlcan despre prima ceremonie a focului (bonfire) și ce sacrificii a făcut la Insula iubirii 2022

Sezonul 6 al emisiunii Insula iubirii are premiera pe 2 și 3 mai, de la ora 20:30, la Antena 1. Radu Vâlcan i-a bucurat pe fanii show-ului cu dezvăluiri inedite despre prima ceremonie a focului (bonfire), ce se anunță a fi extrem de interesantă.

Pe aceeași temă

„Mi-a plăcut Thailanda, da. Am ajuns de câteva zile, ne-am adaptat condițiilor de aici, fusului orar, suntem în forță și aici va avea loc în curând primul bonfire al sezonului 6 Insula iubirii. Practic, ce înseamnă ceremonia focului? Este, după părerea mea, un rezumat a ceea ce s-a întâmplat pe parcursul zilei sau pe parcursul ultimelor ore. Eu le aduc vești concurenților, le spun despre partenerii lor. Acest loc, acest cadru se află cumva la jumătatea distanței dintre dintre cele două locații, dintre concurenții băieți și concurente. Pregătirile pentru acest moment au loc din timpul zilei, adică este o echipă special pregătită pentru așa ceva și durează foarte mult. Asta înseamnă că se acordă foarte mare importanță acestui moment. Este vorba despre anduranță, de răbdare, este un moment foarte intens, extrem de intens, și pentru concurenți, dar și pentru mine”, a dezvăluit Radu Vâlcan în interviu.

Totuși, toată această superbă aventură din Thailanda a venit la pachet nu doar cu eforturi fizice uriașe, ci și cu sacrificii în plan personal pentru Radu Vâlcan. Aflat departe în Thailanda, acesta nu a putut fi prezent la aniversarea unuia dintre copiii săi.

Pe aceeași temă

„Este ziua băiețelului meu mijlociu, Andrei. Îmi pare rău că nu sunt acolo, dar este o chestier asumată. Este ceva asumat, este serviciul meu, este jobul meu și atunci știam unde vin. Asta e, tati trebuie să muncească”, a mărturisit el, ca un adevărat profesionist.

Insula iubirii 2022 promite să aducă publicului momente de maxim suspans, răsturnări de situație, dezvăluiri, confesiuni și iubirea în toate formele sale, de la simplă atracție la pasiune. Totul se va întâmpla într-un cadru de poveste, unde camerele vor încerca să surprindă totul. Nu vor lipsi nici momentele neprevăzute în sezonul 6!

„Eram în toiul discuției, atmosfera era destul de încordată în rândul concurenților, pentru că veștile pentru ei nu erau printre cele mai grozave, având în vedere că este vorba despre prima ceremonie a focului. Acum așteptăm să se oprească ploaia, pentru că ne așteaptă o seară lungă. Abia am început și ne așteaptă multe nopți de genul acesta. Sper să nu fie și nopți și zile de genul acesta, una după alta”, a povestit Radu Vâlcan despre Insula iubirii 2022.

Recomandari A1

Așadar, filmările au fost intense, dificile și pline de tot felul de sacrificii și eforturi. Totuși, prezentatorul show-ului se declară mulțumit și spune că este extrem de mândru de colegii săi pentru tot ceea ce au făcut.

„Am dormit foarte puțin, ceremonia focului de aseară s-a terminat la cinci dimineața, m-am trezit destul de devreme, cred că am dormit în jur de trei ore și jumătate. Dar este un lucru firesc, așa se întâmplă de fiecare dată când au loc astfel de filmări în cadrul unor proiecte de o asemenea anvergură. Este foarte multă adrenalină la mijloc, este un consum foarte mare și eu personal nu mă pot odihni dacă depun un efort la cote foarte mari. O zi la filmări este o provocare pentru că filmezi cu foarte mulți oameni. Nu este ușor, pentru cine crede că aici este o distracție continuă, nu, nu este deloc așa. Îi admir foarte mult pe acești oameni, pe toți colegii mei, care muncesc foarte mult. De fapt, fiecare pe bucata lui, este foarte bun, este profesionist. Unul fără celălalt nu poate complete acest tot, acest proiect”, a completat Radu Vâlcan despre Insula iubirii 2022, sezonul 6.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Pe aceeași temă

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Whatsapp LinkedIn
radu valcan insula iubirii 2022 insula iubirii obline
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă, cum s-a făcut!"
Citește și
Care sunt secretele căsniciei perfecte dintre Radu Vâlcan și Adela. Ce spune prezentatorul tv de la...
Încep filmările pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii. Radu Vâlcan a ajuns deja în Thailanda
Declarația de dragoste „atipică” pe care Radu Vâlcan i-a făcut-o soției sale. Ce cuvinte a...
Ce afacere și-a deschis Răzvan Fodor alături de soția lui, Radu Vâlcan și Gina Pistol. Anunțul care...
Video recomandate
Video
Citește și
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
O româncă vrea să afle unde lucrează cei care stau la cafenea luni la ora 11 și conduc mașini scumpe:... Ziare.com
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Drob de miel pufos pentru Paște. Cea mai bună rețetă HelloTaste.ro
Ouă de Paște vopsite natural. Trucuri simple pentru a obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși Antena3.ro
Telefonul ar asculta tot ce vorbești. Soluția simplă la care poți apela pentru a împiedica acest lucru useit
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Zile libere plătite sau concediu sabatic? Cum să te descurci cu banii în concediul sabatic, dacă vrei să... Wall-Street
Cum se pregătesc românii în așteptarea sărbătorilor de Paște Kudika
Pască fără aluat, rețeta lui Teo Trandafir de care te vei îndrăgosti. E foarte simplu de preparat Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac... Observator
Alimente împotriva inflamației cronice. De ce pot ameliora simptomele MediCOOL
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
Digi RCS-RDS oferă tuturor abonaților din România acest serviciu de excepție. Se întâmplă în luna mai 2024! Gandul
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt CanCan
Simptomele sarcinii: 10 semne timpurii că ești însărcinată DeParinti
BIGHIT Music a anunțat noi măsuri legale pentru a proteja drepturile membrilor din BTS. Compania de management a... ZUTV
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto UseIT
Cât timp se fierb ouăle de Paște. Sfaturi utile pentru ouă roșii perfecte Hello Taste
Ultimele știri
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Bogdan Năstase a fost eliminat. Ce reacție neașteptată a avut Orlando Zaharia, la final
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Un concurent a reușit să îi impresioneze pe jurați la degustare, în al cincilea battle
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Cine a câștigat al cincilea battle. Banda a adus un verdict neașteptat. Ce a urmat
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Lăcrămioara Pintilie s-a enervat după o ceartă cu Andrea Recaldin și i-au dat lacrimile
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Richard Abou Zaki s-a înfuriat atunci când a văzut ce face Andrea. Ce a făcut Varză
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Irina Fodor a anunțat tema de gătit, dar și ce avantaj pune la bătaie în al cincilea battle
Mireasa, sezon 9. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Ionela și Albert, după ce fata a decis să plece: „În ochii mei s-a reabilitat”
Noutățile lunii Mai în AntenaPLAY!
Prognoza meteo 1 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Când se trece pe sub masă în 2024. Semnificația acestui obicei de Paște
Mai multe