În ediția din 3 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o tocană de peste cu fructe de mare. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: caracatița, unt, oase de...
În ediția din 21 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, a preparat o rețetă de supă cremă de morcovi cu lapte de cocos, dar și o rețetă de chiftele de șalău în sos de roșii cu iaurt grecesc și tahini.
În ediția din 21 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o supă cremă de morcovi cu lapte de cocos, plină de culoare și savoare.
În ediția din 21 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o supă de morcov cu lapte de cocoș, chec de portocale și crochete de șalău în sos de roșii cu iaurt...
În ediția din 17 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară mai multe feluri de pizza. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: brânză, mozzarella gourmet,...
În ediția din 10 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară mai multe tipuri de pizza napoletană. ”Pentru blatul de pizza avem nevoie de făină de tip 00, de o făină...
În ediția din 7 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, una dintre cele trei rețete gătite de chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, a fost o delicioasă rețetă de chiftele în sos de roșii cu harissa și multe condimente.
În ediția din 7 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul îndrăgit al emisiunii, a preparat mai multe rețete, una dintre acestea fiind o rețetă de ciuperci în sos de bere cu muștar.
În ediția din 7 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o delicioasă rețetă de supă de pui grecească. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: carne de pui, năut, lămâie, fenicul, brânză feta.
În ediția din 7 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară supă de pui grecească. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: carne de pui, năut, lămâie,...
În ediția din 3 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară trei feluri de pizza și focaccia. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: brânză, mozzarella gourmet, făină de semola, apă, sare, drojdie, sos de roșii, ulei de măsline,
În ediția din 3 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară trei feluri de pizza. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: brânză, mozzarella gourmet, făină de...
În ediția din 21 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară "Polenta cu tocană de ciuperci". ”Este o rețeță italienească de mămăligă la la care se folosesc mai multe...
Cartofi dulci la cuptor cu sos tahini. Rețeta lui Chef Radu Darie la Super Neatza, 24 ianuarie 2022
În ediția din 24 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, a preparat mai multe rețete culinare printre care și rețeta de cârnăciori armenești cu brânză feta și sos de roșii la cuptor.
În ediția din 24 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară "Obrăjori de vită pe un pat de iaurt grecesc și turte de casă".
În ediția din 24 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară "Obrăjori de vită pe un pat de iaurt grecesc și turtă de casă". Iar ingredientele folosite au fost următoarele:...
În ediția din 20 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară toast-uri delicioase de iarna. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: halloumi, jambon, prosciutto, sare,...
În ediția din 19 ianuarie 2022 de la Neatza cu Răzvan și Dani, Dani Oțil, alături de Ramona Olaru, Florin Ristei, Răzvan Simion și chef Radu Darie, a lansat provocarea "Jumatatea Mea" .
În ediția din 20 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară toast-uri delicioase de iarna. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: halloumi, jambon, prosciutto, sare,...
În ediția din 17 ianuarie 2022 a emisiunii Super Neatza, chef Radu Darie, a preparat mai multe rețete delicioase, printre care o rețetă de supă cremă de dovleac copt cu creveți, o rețetă de ruladă de pui cu salsa grecească și pancetta și un chec cu afine și glazură de ciocolată albă cu limoncello.
În ediția din 17 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, a preparat o rețetă de supă cremă de dovleac copt cu creveți, o rețetă de ruladă de pui cu salsa grecească și pancetta, dar și o rețetă de chec cu afine și glazură de ciocolată albă cu limoncello.
În ediția din 17 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, a preparat o rețetă de supă cremă de dovleac copt cu creveți, o rețetă de ruladă de pui cu salsa grecească și pancetta, dar și o rețetă de chec cu afine și ciocolată albă cu limoncello.
În ediția din 17 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară "Supă de dovleac copt cu creveți, ruladă de pui cu salsa grecească și chec cu afine. Iar ingredientele folosite...
În ediția din 13 decembrie 2022, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătar, patiser și antreprenor de succes, a preparat sandwich Montecristo Croque. ”Am două tipuri de toast, unul normal și unul puțin mai negru care este...
În ediția din 17 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Chef Radu Darie, bucătar, patiser și antreprenor de succes, a dus tartele la nivel de artă. Este la bază economist, dar s-a îndrăgostit de tarte și quiche în Belgia, în anul...
Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a poposit într-un restaurant unde chef Radu Darie prepară cele mai delicioase gustări cu dovleac.
Marti, 20.10.2020, 18:39Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, învață de la chef Radu Darie cum se prepară cele mai delicioase gustări cu dovleac.