Eusebiu Tuchilus are 21 de ani, dar performanțe greu de egalat! Tânărul a gătit pentru vedete celebre de la Hollywood.
Au fost la un pas de o bătaie în toată regula. Cei trei chefi de la Antena 1 au scos "cuţitele" şi s-au duelat pe bune.
Curatam si spalam toate legumele.
Se preincalzeste cuptorul la 170 grade si se ung formele cu unt .
Ficatul de curata si se pune la marinat in amestecul de ingrediente pentru 10 minute.
Merele se bagă în cuptor cu ingredientele, apoi se face crema din smantana, ou si zahar. Frisca se bate cu miere.
Pentru inceput punem painea in apa calduta la inmuiat apoi tocam marunt patrunjelul vasele de gatit le ungem cu unt si pesmet.
Se taia ceapa si usturoi se taie in cuburi mici, se curata si se spala creveti. Branza tofu se taia cubulete, ceapa verde si morcov se taie julienne.
Ftomovici Vitalie a ales un preparat autetic thailandez: Pad Thai cu creveţi.
Hidratez Cramberry intr-un bol cu apa calduta.
Sarmalute cu hribe si pasat, servite cu costita de porc afumata pe un pat de mamaliga cu rosii uscate (balmos) si smantana cu marar.
Fasonam muschiul de vita pe care o sa-l prajim intr-o tigaie cu putin ulei de masline, sare si piper, pentru ai inchide porii(acest procedeu impiedica pierderea sucului din carne).
Daniel și Andrei sunt frați și, pe lângă faptul că sunt artiști, amândoi iubesc bucătăria. Sunt pasionați de rețete vechi, dar și noi, au experiență în bucătăria de restaurant și, deși au doar 19, respective 17 ani, vor să arate că merită un loc în competiția de la Antena 1.
Luni, 21.03.2016, 11:29
Daniel și Andrei sunt frați și, pe lângă faptul că sunt artiști, amândoi iubesc bucătăria. Sunt pasionați de rețete vechi, dar și noi, au experiență în bucătăria de restaurant și, deși au doar 19, respective 17 ani, vor să arate că merită un loc în competiția de la Antena 1.
Are 21 de ani, a lucrat în Italia și a gătit pentru celebrități precum Brad Pitt sau Sophia Loren, iar luni își încearcă norocul la „Chefi la cuțite”.
Are 21 de ani, a lucrat în Italia și a gătit pentru celebrități precum Brad Pitt sau Sophia Loren, iar luni își încearcă norocul la „Chefi la cuțite”.
Duminica, 20.03.2016, 16:38
Chef Florin Dumitrescu a prezentat fanilor rețeta sa „semnătură”, cu care se mândrește. Acest preparat îl definește extrem de bine și poate fi făcut de orice pasionat de bucătărie.
Vineri, 18.03.2016, 10:51Cristina Pană este una dintre cele mai sexy concurente de la „Chefi la cuțite”!
Vineri, 18.03.2016, 10:46
Cristina Pană este una dintre cele mai sexy concurente de la „Chefi la cuțite”!
Meseria de bucătar nu e una ușoară, căci și cei mai buni dintre aceștia au mai făcut uneori greșeli sau boacăne în bucătărie. Chef Sorin Bontea face dezvăluiri inedite!
Joi, 17.03.2016, 16:38
Meseria de bucătar nu e una ușoară, căci și cei mai buni dintre aceștia au mai făcut uneori greșeli sau boacăne în bucătărie. Chef Sorin Bontea face dezvăluiri inedite!
Chef Scărlătescu a pus o poză pe contul lui de Facebook, în care apare alături de chef Sorin Bontea şi "chef Florin Dumitrescu".
Joi, 17.03.2016, 16:29
Salata de vinete este preferata multora pentru sezonul de vară. Chef Florin Dumitrescu îşi aminteşte cu drag cum făcea 30-40 kg de vinete zilnic şi a împărtăşit secretul unei salate de vinete perfecte cu fanii emisiunii "Chefi la cuţite".
Joi, 17.03.2016, 15:43
Salata de vinete este preferata multora pentru sezonul de vară. Chef Florin Dumitrescu îşi aminteşte cu drag cum făcea 30-40 kg de vinete zilnic şi a împărtăşit secretul unei salate de vinete perfecte cu fanii emisiunii "Chefi la cuţite".
Recent, chef Sorin Bontea a vorbit despre dieta pe care o recomandă, dar și despre diferite aspecte ce țin de Posul Paștelui!
Recent, chef Sorin Bontea a vorbit despre dieta pe care o recomandă, dar și despre diferite aspecte ce țin de Posul Paștelui!
Joi, 17.03.2016, 09:19
Ion Dan Alexandru a venit la „Chefi la cuțite” plin de atitudine și de încredere.
Miercuri, 16.03.2016, 15:27
Ion Dan Alexandru a venit la „Chefi la cuțite” plin de atitudine și de încredere.
Dacă îți e poftă de ceva dulce sau pur și simplu vrei să îți surprinzi prietenii cu ceva bun, atunci încearcă această rețetă.
Miercuri, 16.03.2016, 12:53
Doamna Maria Tătaru este plină de energie şi are o poveste de viaţă ca în filme. După terminarea şcolii şi-a cunoscut soţul, pe Tătaru Iosif, cu care s-a căsătorit exact în ziua în care a împlinit 17 ani, pe 15 octombrie 1972.
Un moment foarte simpatic din cel mai bun show culinar al momentului!
Felicia Tucă a venit de la Cluj ca să arate că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un chef de renume: frumuseţe şi talent în bucătărie.
Gina Pistol este criminală, iar dansul dedicat lui Cătălin Scărlătescu atrage privirile tuturor juraților!
Mihai Costandache primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul locuiește în Brăila, este solist de muzică populară și are 35 de ani.
Se jurizează pe nevăzute! Concurenții urmăresc din "camera suspinelor" comentariile celor mai carismatici chefi din România: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea!
Marti, 15.03.2016, 22:47
Pentru blat, se amesteca ouale cu zaharul. Intre timp, la bain marie se topeste ciocolata impreuna cu untul.
Daniel Lixandru primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul locuiește în București, de meserie este inginer constructor și are 27 de ani.
Morcovii se spala, se curata, se spala iarasi si se pun la calit in unt si sare. Dupa 5 minute se adauga apa, vin alb si miere si se fierb. Dupa fierberea completa se strecoara si se pastreaza zeama in care au fiert.
Se pregateste marinata: se amesteca in iaurtul grecesc uleiul de arahide, usturoi pisat, garam masala, zeama de lime, sare, turmeric, paprika, coriandru pudra.
Maria Tătaru, coana Mița, primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurenta are o pensiune în Bran și are 68 de ani.
Ioana Limoncu este Account Manager și îi place bucătăria indiană. A ales o rețetă de pui gătit în stil indian.
Se spala baby morcovii, se curata sfecla si se fierb in apa cu sare pana devin cruncy. Se dau apoi la cuptor pana se patrund.
Se pune apa la fiert intr-un tuciulet, iar cand este aproape sa fiarba, se adauga sarea si se amesteca pana aceasta se dilueaza.
Se toaca carnea in cuburi si se prajeste usor in uleiul incins, invartindu-se pe toate partile.
Pieptul de rata se cresteaza pe partea cu piele, dar fara a cresta si carnea, se asezoneaza cu sare si se trage la tigaie, pentru 4 minute pe partea cu piele si 2-3 minute pe cealalta parte.
Cotletele de miel se prepara pe gratar pana se rumenesc usor, apoi de dau la cuptor, stropite cu ulei si se lasa pana se patrund bine.
Pulpele de iepure se taie, se spala si se pun într-o oala la fiert cu putina sare, colectand mereu spuma de deasupra supei. Se curata morcovul, se spala, se taie rondele si se pune la fiert separat cu sare si piper.
Mihalașcu Ionuț a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar adevărat.
Marti, 15.03.2016, 21:45
Lixandru Daniel are 27 de ani, este inginer constructor și pasionat de bucătărie.
Mihalașcu Ionuț a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar adevărat.