Se prepara mai intai fructele de mare.
In 4 litri de apa cu jumatate din cantitatea de moare,se pune la fiert kaizerul/coasta afumata cu putina sare si foaie de dafin si cand incepe sa fiarba se adauga si carnatii taiati rondele.
Se spala codul si se usuca cu un prosop de hartie.
Condimentam aripioarele si pieptul de pui cu sare si piper si le preparam la gratar, apoi le tragem la tigaie in grasime de gasca, daca avem, daca nu, in ulei de masline, dupa care le scoatem in alt vas.
Pieptul de rata se cresteaza usor peste piele, dar fara a cresta si carnea, se asezoneaza cu sare si piper si se trage la tigaie fara undelemn si fara a fi incinsa in prealabil, mai intai pe partea cu piele, pentru 4 minute, apoi si pe partea fara piele pentru 2-3 minute.
Supă de varză acră este rețeta pe care Tudor mizează. Se pune chimen, morcovi, cârnați afumați, costiță și smântână. Am furat această tehnică de la mama și bunica.
Gabriela Cojocaru primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurenta este din Cernavodă, de meserie bucătar și are 25 de ani.
Gabriela Cojocaru a făcut facultatea de Drept, dar și-a dat seama că nu o atrage acest domeniu. La finalul facultății s-a îndreptat către arta culinară și acum este un bucătar cu normă întreagă.
Are doi părinți tineri, care s-au căsătorit din dragoste. La 8 ani a afla că tatăl lui lucrează la contraspionaj și a fost șocat de această veste. De profesie actor și regizor, iar în prezent lucrează pentru o companie aeriană de linie.
Ion Dan Alexandru a venit la „Chefi la cuțite” plin de atitudine și de încredere.
Marti, 08.03.2016, 21:32
Pentru început, filetăm pieptul de curcan, dar nu foarte subțire, îl asezonăm cu sare și piper, după care îl rulăm și îl înfășurăm în folia de plastic transparentă.
Intr-un castron potrivit ca marime se pun: carnea, usturoiul zdrobit, ardeiul iute fin tocat, 1/2 din coriandru fin tocat, ienibaharul, pesmetul, jumatate de ghimbir, jumatate din ceapa tocata, oul intreg, sare si piper dupa gust.
Constantin Orășanu a venit la „Chefi la cuțite” susținut de o gașcă întreagă de prieteni!
Ion Dan Alexandru a venit la „Chefi la cuțite” plin de atitudine și de încredere.
Ioana Pop a venit să facă ordine la „Chefi la cuțite”!
Răzvan Bercea a venit tocmai de la Oradea pentru a pregăti ceva special la „Chefi la cuțite”.
Tita Eduard a venit alături de familia sa pentru a demonstra chefilor că este maestru în bucătărie.
Cel mai nou show de cooking și-a deschis luni seara porțile la Antena 1. ”Chefi la cuțite” a fost lider de audiență în intervalul său de difuzare (20.28 – 22.58), cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 8,3 puncte de rating.
Marti, 08.03.2016, 12:31
Un preot din Dâmbovița, EDUARD TIȚĂ, își încearcă norocul marți seară la „Chefi la cuțite” și speră să reușească să îi impresioneze pe chefi să-l treacă mai departe.
Marti, 08.03.2016, 11:25
Alexandru Vasile Poapa primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul este din Sibiu, de meserie lucrător în bucătărie și are 25 de ani.
Alexandru Vasile Popa are 25 de ani și a venit la „Chefi la cuțite” ca să-și demonstreze talentul de bucătar!
Cuplul Cristina Adochiței și Luigi Brambilla nu-i impresionează pe jurații ”Chefi la cuțite”. Concurenții din Suceava sunt eliminați.
Cristina Adochiței are 42 de ani și a venit la „Chefi la cuțite”, încurajată fiind de soțul italian.
Daniel Zinke primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul este din Germania, de meserie bucătar și are 45 de ani.
Și iată că a venit timpul și pentru ca în emisiune să avem parte de un iz ceva mai...oriental! O gospodină tătăroaică a venit să cucerească chefii!
Wang Bin primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul locuiește în Târgoviște, de meserie este bucătar și are 34 de ani.
Ca să nu-și piardă pofta de stat la masa de degustare, așteptatea este întreținută cu alte talente de chefi
Sebastian Fitarau este plin de emoție și așteaptă verdictul celor trei maeștri culinari.
Primul concurent a reușit să-i convingă pe cei trei jurați cu o mâncare pe cât de gustoasă pe atât de surprinzătoare.
Luni, 07.03.2016, 21:02
Cea mai nouă și mai spectaculoasă emisiune culinară și-a deschis porțile. Concurenții își arată potențialul încă din prima zi de concurs
Luni, 07.03.2016, 20:59
Banu Cătălin Nicolae primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul este din Târgoviște, de meserie este bucătar și are 24 de ani.
Gina Pistol explică care sunt regulile show-ului ”Chefi la cuțite”. Jurații vor degusta preparatul concentrându-se pe calitățile de bază: aspect, creativitate, imaginație și gust.
Chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu şi chef Sorin Bontea vor da verdicte preparatelor pe nevăzute.
Se iau trei chefi celebri, trei concurenţi şi o prezentatoare sexy, Gina Pistol. Se amestecă bine şi se pun în focul unui concurs culinar. Rezultatul? Un show cu mult gust pe care îl vom degusta pe văzute.
Luni, 07.03.2016, 19:41
Adochitei Cristina a preparat o reteta de ZUPPETTA DE VONGOLE VERACI (APA DE ROSII INIMA DE BOU SI SER DE MOZZARELLA DE BIVOLITA CAMPANA DOP) in show-ul Chefi la cutite
Banu Catalin a preparat in show-ul Chefi la cutite o reteta de Nikujaga.
Pentru toți pasionații de cooking AloShop pune la bătaie un set de tigăi "REGIS STONE PAN 28CM":
Mâncarea înseamnă amintire și pe asta a mizat o concurentă la „Chefi la cuțite”. O simpatică doamnă sosită de la malul mării, de origine tătărească, vine în show-ul de la Antena 1 pentru a le arăta tuturor că mâncarea tradițională poate cuceri chefi, iar generația tânără nu trebuie să se rupă de origini.
Luni, 07.03.2016, 10:19
Mâncarea înseamnă amintire și pe asta a mizat o concurentă la „Chefi la cuțite”. O simpatică doamnă sosită de la malul mării, de origine tătărească, vine în show-ul de la Antena 1 pentru a le arăta tuturor că mâncarea tradițională poate cuceri chefi, iar generația tânără nu trebuie să se rupă de origini.
Deși nu se află la primul proiect comun, Gina Pistol mărturisește că e extrem de încântată să lucreze din nou cu cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.
Luni, 07.03.2016, 10:01
Deși nu se află la primul proiect comun, Gina Pistol mărturisește că e extrem de încântată să lucreze din nou cu cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.
Luni, 7 martie, de la 20.30, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu dau startul competiției „Chefi la cuțite”. Prima etapă a show-ului va aduce în fața celor trei concurenții care speră să treacă de preselecții doar pe baza farfuriei pe care o au de gătit într-o oră.
Duminica, 06.03.2016, 09:58
Luni, 7 martie, de la 20.30, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu dau startul competiției „Chefi la cuțite”. Prima etapă a show-ului va aduce în fața celor trei concurenții care speră să treacă de preselecții doar pe baza farfuriei pe care o au de gătit într-o oră.
Duminica, 06.03.2016, 09:57
Pe 7 martie, de la 20.30, debutează la Antena 1 emisiunea „Chefi la cuțite”, cel mai nou show culinar care îi aruncă în arena bucătăriei pe cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.
Vineri, 04.03.2016, 11:15
Pe 7 martie, de la 20.30, debutează la Antena 1 emisiunea „Chefi la cuțite”, cel mai nou show culinar care îi aruncă în arena bucătăriei pe cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.
Vineri, 04.03.2016, 10:50
Gina Pistol a venit la „Chefi la cuțite”, în calitate de prezentatoare a emisiunii. Seducătoarea blondă va aduce savoare bucătăriei ce devine câmpul de luptă dintre cei trei chefi.
Vineri, 04.03.2016, 10:43
Gina Pistol a venit la „Chefi la cuțite”, în calitate de prezentatoare a emisiunii. Seducătoarea blondă va aduce savoare bucătăriei ce devine câmpul de luptă dintre cei trei chefi.
Vineri, 04.03.2016, 10:32
Cum altfel să îşi petreacă Sorin Bontea ziua de naştere dacă nu alături de colegi? Aceştia i-au făcut o surpriză de zile mar
Miercuri, 02.03.2016, 19:02
Cum altfel să îşi petreacă Sorin Bontea ziua de naştere dacă nu alături de colegi? Aceştia i-au făcut o surpriză de zile mari
Nici nu a început marea confruntare că cei trei chefi se atacă în stilul caracteristic.
Miercuri, 02.03.2016, 15:48