În fiecare an de 1 Mai, Mihai Trăistariu își scoate elevii de la Școala de Muzică la un grătar. Artistul adoră să fie printre copii de fiecare dată când are ocazia.
În fiecare an de 1 Mai, Mihai Trăistariu își scoate elevii de la Școala de Muzică la un grătar. Artistul adoră să fie printre copii de fiecare dată când are ocazia.
Vreme frumoasă, zile libere, așa că romănii fac un grătar de Ziua Muncii, lucru devenit deja tradiție. Românii preferă mici și carne cu multă grăsime, dar pentru 1 Mai, ar fi bine să se gândească și la sănătate. Să cumpere o carne proaspătă, să aibă grijă la condimentele adăugate, să adauge și legume pe grătar și nu numai!
Vreme frumoasă, zile libere, așa că romănii fac un grătar de Ziua Muncii, lucru devenit deja tradiție.
Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip inedit de pe internet. Cei care stau acasă, și nu pleacă la mare sau la munte, și nici măcar la iarbă verde, pot găsi o soluție de...
Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip inedit de pe internet.
Zile libere 2018. Sfaturi pentru o iesire la picnic de 1 mai, in Romania, in orase, pe litoralul romanesc, la munte si alaturi de cei dragi
Luni, 30.04.2018, 08:03
Zile libere 2018. Retete de mici pentru gratar de 1 mai pentru o iesire la picnic, la gratar, la curte, in aer liber
Luni, 30.04.2018, 08:02
Pentru că este atât de popular, pentru mulţi grătarul înseamnă plăcere, distracţie şi o modalitate rapidă de a găti carnea! Iată câteva trucuri pe care ai putea să le încerci atunci când o să te relaxezi, alături de prieteni, la iarbă verde, de 1 Mai!
Pentru că este atât de popular, pentru mulţi grătarul înseamnă plăcere, distracţie şi o modalitate rapidă de a găti carnea!
Peste jumătate dintre români vor sta acasă în mini-vacanţa de 1 mai, 20% se pregătesc de o ieşire la pădure, iar 15% merg la munte, în timp ce litoralul românesc şi city break-urile completează clasamentul, fiecare însumând 6% dintre opţiuni, conform datelor unui sondaj, scrie Agerpres.
Vineri, 27.04.2018, 12:04
Pentru că este atât de popular, pentru mulţi grătarul înseamnă plăcere, distracţie şi o modalitate rapidă de a găti carnea! Iată trucurile pe care trebuie să le știi înainte să pleci la picnic, în minivacanța de 1 Mai.
Pentru că este atât de popular, pentru mulţi grătarul înseamnă plăcere, distracţie şi o modalitate rapidă de a găti carnea!
Zile libere 2018. 1 mai si cum arata plajele din Romania de la Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Vama Veche, Costinesti, Neptun, Venus, Saturn si 2 mai
Luni, 23.04.2018, 11:51
Zile libere 2018. 1 mai la Mamaia, turistii petrec pe muzica buna. Mamaia devine capitala distractiei in Romania.
Luni, 23.04.2018, 10:06
Românii vor mai avea o zi naţională, potrivit unui proiect de lege depus de senatorul PSD Nicolae Bădălău. Senatorul PSD a depus la Senat, o propunere legislativă prin care cere instituirea Zilei Dăruirii pe 25 septembrie, parlamentarul aducând ca argument principal un citat din Blaise Pascal: “Plăcerea oamenilor cu adevărat mari e să facă oamenii fericiţi”.
Sambata, 21.04.2018, 15:26
Grătarul, marea pasiune a lui Cătălin Oprișan, îi oferă mereu surprize redactorului șef al a1.ro. Astăzi, vedeta Antenei 1 a prezentat cea mai mare realizare din istoria omenirii la capitolul carne friptă.
Un bărbat a vrut să demonstreze că este un adevărat maestru al grătarului, doar că lucrurile au luat-o complet razna! Imaginile nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare.
Miercuri, 18.04.2018, 09:28
Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cel mai tare grătar din istoria omenirii.
Un bărbat din Australia a fost la un pas de moarte, după ce a făcut un grătar în curte și a aruncat benzină pe foc.
Joi, 12.04.2018, 12:53
În Câmpina, lângă grătarele încinse s-a dansat salsa! Zeci de iubitori ai acestui dans s-au întâlnit la iarbă verde, unde, printre gustările cu mititei şi legume, au făcut mişcare ore în şir.
Luni, 09.04.2018, 19:29
Veste neaşteptată pentru amatorii de grătare. Carnea friptă creşte riscul de tensiune arterială. Un studiu realizat de cercetatorii de la Harvard arată că toate tipurile de carne pregătită la grătar, fie ca e vorba despre peşte, vită sau...
Joi, 22.03.2018, 16:24
Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un clip de pe net cu cel mai mare grătar din lume care pregătește pește
Prajitura-grătar cu brânză se face rapid și usor. Este deliciosă și foarte sănătoasă.
Sambata, 16.12.2017, 10:36
Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News un urs care gustă din bunătățile puse pe grătar.
Astăzi, pe o ploaie rece, au încins ceaunele, au pornit cuptoarele şi s-au pus pe gătit. Sărmăluţele aromate, mielul la proţap şi fasolea cu ciolan au atras şi alţi gurmanzi în jurul lor. În faţa bunătăţilor tradiţionale, nimeni nu...
Sambata, 28.10.2017, 19:23
Luni seară s-au împărțit ultimele cuțite, iar concurenții care au primit un permis de trecere în următoarea etapă au intrat în prima probă a Bootcamp-ului, ce le-a testat abilitatea, tehnica și modul în care fiecare dintre ei lucrează sub presiune.
În prima probă din bootcamp, concurenții trebuie să facă grătar. Chefii așteaptă să fie impresionați de măieștria celor 120 de bucătari.
O distracție în gașcă s-a transformat imediat într-o adevărată tragedie atunci când niște prieteni s-au hotărât să facă un grătar pe cinste!
Sambata, 14.10.2017, 14:07
Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News cum arată maşina cu jacuzzi și grătar.
Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News cum arată maşina cu jacuzzi și grătar.
Gianni, câştigătorul de la "Chefi la cuţite", a fost invitat în emisiunea Gashka mare şi a oferit câteva ponturi pentru cum să faci carnea pe grătar!
Gianni, câştigătorul de la "Chefi la cuţite", a fost invitat în emisiunea Gashka mare şi a oferit câteva ponturi pentru cum să faci carnea pe grătar!
Au dat marea şi muntele pe grătarul de la marginea Capitalei. De teama aglomeraţiei, mulţi bucureşteni au ales distracţia în familie, în mijlocul pădurii. Şi nu au regretat. S-au bucurat de aer proaspăt, linişte şi voie bună. Au...
Marti, 15.08.2017, 19:39
Prima primărie cu grătar din România a apărut într-o comună argeşeană. Acolo, edilul a ridicat cu propriile mâini, spune el, un grătar pentru angajaţi. Astăzi, o echipă Observator a mers să vadă minunea şi să stea stea de vorbă cu...
Joi, 13.07.2017, 19:25
De fapt, chiar mai mult decât atât. Le-a construit oamenilor grătar şi foişor chiar în curtea instituţiei. L-ar fi făcut, spune el, din salariul său, ca cei cu care lucrează să mănânce în linişte şi să aibă un loc unde să dea petreceri de ziua lor. Reacţiile localnicilor sunt însă împărţite
Joi, 13.07.2017, 13:55
De fapt, chiar mai mult decât atât. Le-a construit oamenilor grătar şi foişor chiar în curtea instituţiei. L-ar fi făcut, spune el, din salariul său, ca cei cu care lucrează să mănânce în linişte şi să aibă un loc unde să dea...
Joi, 13.07.2017, 13:30
Cătălin Oprişan, redactorul de la A1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la Neatza cu Răzvan şi Dani care este cea mai nouă tehnică de făcut pui la grătar.
De 1 Mai, Mihai Morar face grătar. Prezentatorul a invitat foarte multe vedete care vor întreține atmosfera cu muzică și glume bune.
Luni, 01.05.2017, 21:08
Mini vacanţa de 1 Mai a venit la pachet nu doar cu distracţie şi relaxare, ci şi cu multe calorii. Aşa că, specialiştii în sport ne vând ponturi despre cum să facem mişcare.cu zero costuri. Da, aţi auzit bine! Nu e nevoie de zeci sau sute...
Luni, 01.05.2017, 20:06
Dacă la mare, petrecerile sunt pe sfârşite, în poienile de la munte nu vedeai la un metru distanţă! Fumul dens de la grătare a învăluit în ceaţă toată Valea Prahovei, încă de la primele ore ale dimineţii. Chiar dacă au venit cu tot...
Luni, 01.05.2017, 16:26
Nelipsitul mic este vedeta oricărui grătar, mai toți românii îl savurează, însă sunt puțini cei care îi știu povestea.
Nelipsitul mic este vedeta oricărui grătar, mai toți românii îl savurează, însă sunt puțini cei care îi știu povestea.
Mulţi îl mănâncă, prea puţini îi ştiu povestea. O legendă spune că mititeii ar fi fost inventați în secolul al XIX-lea într-o seară la hanul La Iordachi din București, binecunoscut pentru cârnații săi, când bucătăria a rămas fără învelișuri.
O legendă spune că mititeii ar fi fost inventați în secolul al XIX-lea într-o seară la hanul La Iordachi din București, binecunoscut pentru cârnații săi, când bucătăria a rămas fără învelișuri.Dovedit, ei au fost mai întâi oferiți,...
Doar câteva zile ne mai despart de minivacanţa de 1 Mai. Ori Sărbătoarea Muncii, fără mici la grătar, nu există. Din păcate, în ultimii ani au rămas foarte puţine locuri amenajate pentru picnic. La Buzău, de exemplu, există un singur...
Joi, 27.04.2017, 16:29
După iarna grea, de aprilie, românii au încins grătarele astăzi în ziua de Sfântul Gheorghe. Prin pădurile de la marginea Capitalei, mirosul de iarbă proaspătă a pălit în faţa celui de mici. Vremea a fost perfectă pentru distracţia în...
Duminica, 23.04.2017, 19:28
Romică Țociu și Cornel Palade își propun să facă cel mai bun grătar, dar au uitat ingredientele, așa că trebuie să dea cu banul cine se duce să le ia.
Romică Țociu și Cornel Palade își propun să facă cel mai bun grătar, dar au uitat ingredientele, așa că trebuie să dea cu banul cine se duce să le ia.
Acolo unde vremea i-a ajutat, românii au încins micii şi carnea la un picnic binemeritat. Ritualul pare la fel de împământenit pe meleagurile mioritice ca împărţirea luminii sfinte în noaptea de Înviere.
Duminica, 16.04.2017, 19:19