Atunci cand esti in pana de idei si nu stii ce sa gatesti, daca ai vreo doua oua si cateva resturi de mancare prin frigider, atunci esti salvat. Poti face o omleta in care sa incorporezi branza, carne sau legume.
Miercuri, 17.08.2011, 00:00
Daca vrei sa mananci ceva usor la pranz, dar care sa iti tina si de foame, cea mai buna optiune este o salata de pui. Vezi mai jos cum o prepari!
Joi, 11.08.2011, 00:00
Atunci cand o delicatesa culinara este preparata intai cu sufletul si apoi cu pricepere, rezultatul este unul unic. Cam asa a iesit si aceasta plachie de crap. Va sfatuim sa incercati si voi!
Sambata, 06.08.2011, 00:00
Astazi va aratam o reteta simpla, atat de simpla incat va puteti apuca de ea oricand.
Vineri, 05.08.2011, 00:00
Atentie mare cand cumparati sucuri. In Cluj, inspectorii OPC au dat peste sucuri cu substante care pot afecta vazul si auzul copiilor. Cand au vazut grozavia, n-au stat pe ganduri si au impartit amenzi cu nemiluita.
Marti, 02.08.2011, 13:18
Pentru un delicios desert de vara, simplu de facut, aveti acum reteta perfecta: spuma de branza cu visine.
Luni, 01.08.2011, 00:00
Iti doresti produse cosmetice naturale si lipsite de riscuri pentru sanatatea ta? Iti propunem 10 retete de preparate rapide, pentru o trusa de frumusete fara egal si pe deasupra si la un sfert de pret fata de ceea ce vei gasi pe piata.
Sambata, 30.07.2011, 00:00
In zilele caniculare de vara, bauturile reci sunt cele mai dorite. Si daca mai e si un milkshake de fructe racoritor, atunci ne putem considera fericite.
Miercuri, 20.07.2011, 00:00
Te-ai saturat de produsele cosmetice cu chimicale? Este timpul sa-ti faci singura macar luciul de buze. Invata cum sa il prepari acasa, cu mainile tale!
Miercuri, 20.07.2011, 00:00
Uniunea Europeana (UE) s-a dotat, miercuri, cu noi reguli menite sa-i ajute pe consumatori sa "cumpere sanatos", cu etichete mai detaliate in legatura cu continutul de grasimi de origine animala din alimente, originea ingredientelor, valoarea lor energetica, cantitatea de lipide, acizi grasi saturati, glucide, zahar, proteine si sare, relateaza AFP.
Miercuri, 06.07.2011, 00:00
De Ziua Independentei, tot americanul face gratar (barbeque) si tarte (pie). Sigur, pe langa astea sunt o multime de alte produse traditionale, in care se simte puternic influenta tuturor popoarelor ce "s-au varsat”, de-a lungul secolelor, in marea tara numita America. Dar gratarele si tartele, daca nu s-ar fi inventat pana la ei, cu siguranta locul lor de nastere ar fi putut fi Lumea Noua.
Luni, 04.07.2011, 00:00
Invitatii la nunta lui Albert de Monaco si a lui Charlene vor gusta un meniu cu ingrediente BIO si ECO, vor lua parte la o ceremonie religioasa in aer liber si la un concert al trupei Eagles. Iar pregatirile pentru toate aceste evenimente sunt aproape...
Duminica, 26.06.2011, 16:47
Crezi ca ai vazut si auzit totul despre nutritie? Gandesti ca la un moment dat pana si maestrii bucatari vor fi in pana de idei? Nici vorba! Gastronomia moleculara este o dovada clara ca imaginatie exista.
Sambata, 25.06.2011, 00:00
Reteta de post a acestei zile de vineri combina in principal mazarea si prazul pentru a obtinerea unei supe usoare, delicioase, de vara. Pofta buna!
Vineri, 10.06.2011, 00:00
Vladutz de la Neatza le-a dat aripioarelor denumirea de catifelate, deoarece le condimenteaza intr-un mod mai special, si anume: foarte putina boia pentru culoare, dar multa scortisoara, miere, zeama de lamaie si foarte putin chili.
Marti, 07.06.2011, 00:00
Reteta acestei zile este compusa din spanac si cod ca ingrediente de baza, alaturi de bulion, smantana si lamaie. Pofta buna!
Marti, 07.06.2011, 00:00
Pentru multi parinti este o adevarata lupta sa isi ajute copiii sa dezvolte obiceiuri alimentare sanatoase. Parintii traiesc un ritm agitat de viata, mamele lucreaza cu norma intreaga, nu au timp suficient de multe lucruri pe care si le propun; oricat de constienti suntem de importanta obiceiurilor alimentare ale copiilor nostri, deseori nu reusim sa ii facem sa inteleaga si sa aleaga ce e cu adevarat bun si sanatos pentru ei.
Luni, 06.06.2011, 00:00
Prajitul in tigaie este cel mai popular mod de a pregati fileul de peste in restaurante pentru ca dureaza foarte putin pana ce clientul isi primeste comanda. In plus, aceasta modalitate de preparare aduce si un contrast de texturi, deoarece pielea devine crocanta, in timp ce carnea ramane frageda.
Duminica, 22.05.2011, 00:00
Ingrediente pentru snitel cu buline: piept de pui faina oua cartofi noi ciuperci champignon ceapa, si usturi verde rosii cherry rozmarin ulei de palmier sare si piper Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Ingrediente pentru cartofi noi cu sos de branzeturi: cartofi noi ulei de palmier pt sos iaurt 400 gr branza telemea 200 gr cascaval 200 gr branza tartinabila 200 gr castraveti 300 gr ceapa verde 1 leg marar 1 leg usturoi verde 1 leg...
Este medical demonstat ca somnul ne poate feri de aparitia unor afectiuni. De multe ori insa, problemele cotidiene sau alimentatia necorespunzatoare ne impiedica sa dormim asa cum trebuie. Ce trebuie sa facem aflam imediat din Rubrica de sanatate.
Miercuri, 27.04.2011, 08:24
Ingrediente pentruSalata de primavara: cartofi cascaval ceapa verde castraveciori murati salata verde ruccola ardei gras bacon Mustar Maioneza Ketchup Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Maslinele pot fi consumate simplu, neprelucrate termic, ca aperitiv, adaos in salate, sau ca ingredient principal, la micul dejun, pranz sau la cina.
Miercuri, 20.04.2011, 00:00
Vladutz a pregatit Stroganoff de pui
Ingrediente pentru Peste la cuptor cu sos cocktail: file de peste spanac cartofi maioneza mustar sare piper usturoi ceapa verde ulei de masline Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Paella este mai mult decat un preparat simbol al bucatariei Valenciei, este o invitatie la petrecere. O alchimie de diverse ingrediente, lasate sa se joace deasupra unui foc din lemn de portocal.
Duminica, 10.04.2011, 00:00
Ingrediente pentru prajitura cu mac: pt aluat 750 g faina 250 g unt 200 g smantana 1 cana zahar 2 plicuri praf de copt 1 vf de sare coaja de lamaie rzauita 2 oua pt umplutura 1 kg mac macinat 2l lapte 800 g zahar esenta de rom Se...
Cititi etichetelele de pe alimente, recomanda medicii. Asa, riscul unei reactii alergice scade considerabil. E un sfat extrem de util pentru multe persoane. Peste doua procente din populatia adulta a globului sufera de cel putin o forma de alergie, in special la alimente.
Luni, 21.03.2011, 00:00
Alergia e boala cea mai raspandita in ultimii ani. Peste doua procente din populatia adulta a globului sufera de cel putin o forma de alergie, in special la alimente. Iar copiii sunt si mai afectati, mai ales in primii ani de viata. Medicii recomanda un gest simplu: citirea etichetelelor de pe alimente!
Luni, 21.03.2011, 00:00
Romanului ii place painea. Mai mult chiar decat arata statisticile. Mancam aproape de doua ori mai multa paine decat orice alt popor din Europa. Iar painea alba, preferata romanilor, este printre cele mai nesanatoase alimente. Autoritatile ne promit o lege a painii, care sa verifice cum sunt preparate diversele sortimente, insa, pana atunci, se lupta cu evaziunea fiscala din domeniul panificatiei.
Miercuri, 09.03.2011, 00:00
Nicolai si Victoria Oneci au pregatit la Euforia TV o reteta de placinta de branza servita alaturi de o salata de cruditati.
Duminica, 06.03.2011, 00:00
Afla cum se pregatesc coltunasii indragostiti!
Viceguvernatorul BNR Cristian Popa ar putea fi nominalizarea pentru postul de premier pe care seful statului o va invoca la intalnirea cu parlamentarii PDL de marti dupa-amiaza, carora le va cere sprijinul pentru un prim-ministru independent, dar cu un Cabinet politic, sustin surse din partid.
Marti, 15.02.2011, 00:00
Un site de internet sustine ca a descoperit reteta secreta a bauturii Coca-Cola. Ingredientele bauturii, creata de John Pemberton, un farmacist, in 1886, au fost intotdeauna un mister.
Marti, 15.02.2011, 00:00
Mariana Matei, bucatar in cadrul Complexului Riviera, a pregatit pentru emisiunea Euforia Cuisine un desert clasic si gustos, cherry cake, pe baza de ciocolata si dulceata de visine.
Vineri, 11.02.2011, 00:00
Poate mai mult ca niciodata se pune accentul pe perfectiune. Zilnic la televizor ne sunt prezentate franturi de vieti frumoase, in care zambetele sunt albe, albe, cearsafurile nu se rup la scuturat, ci emana senzatia tolanirii inntr-un camp cu flori, iar parchetul este atat de curat, incat putem manca de pe jos un biscuite cazut din greseala.
Luni, 31.01.2011, 00:00
Ingrediente: 150 ml apa plata, 400 gr zahar alb, 1 plic de zahar vanilat RUF, 100 gr unt topit si racit, 250 gr lapte praf (neindulcit),50 gr cacao SCHMIDT, 1 esenta vanilei RUF(sau 1 esenta rom RUF), nuci maruntite (sau arahide nesarate, migdale,...
Lumene este considerata ca fiind cea mai de incredere marca producatoare de produse de machiaj din Finlanda.
Marti, 07.12.2010, 00:00
Curatarea strazilor din Spania a devenit un calvar extrem de costisitor pentru autoritati, care au decis sa schimbe ingredientele din care este produsa guma de mestecat, astfel incat aceasta sa nu mai fie asa de lipicioasa, relateaza Guardian.co.uk.
Marti, 30.11.2010, 00:00
O masina de facut paine, care macina orezul si coace paine cu o singura apasare de buton, s-a dovedit a fi un succes in Japonia. Conform Reuters, producatorul a anuntat ca nu mai primeste comenzi decat cu cel putin trei saptamani inainte, intrucat cererea este foarte mare.
Vineri, 26.11.2010, 00:00
Valuri de zapada si un soare spectaculos reflectat pe fiecare kilometru de partie te fac sa nu te desprinzi de snowboard o zi intreaga. Austria este tara snitelelor si a fripturilor de vita impecabil facute, dar dupa o saptamana cu acelasi meniu s-ar putea sa te saturi.
Marti, 23.11.2010, 00:00
Cartofii a la Pobre este o reteta de post, culeasa din bucataria spaniola. Rapida si savuroasa, reteta va fi, cu siguranta, preferata intregii familii.
Joi, 18.11.2010, 00:00
Cat mai multe fructe si legume proaspete. Este recomandarea pe care o fac nutritionistii de fiecare data, atunci cand vorbesc despre un stil de viata sanatos. Dar ce spuneti de o supa delicioasa sau de o prajitura apetisanta preparata numai din...
Luni, 11.10.2010, 13:45
Chimenul are o aroma puternica, dulce, cu o usoara tenta amaruie si picanta. Acest condiment este utilizat la supe, salate de varza, sfecla, in unele produse de panificatie - chifle, paine, in mancarurile pe baza de carne de mielarom
Sambata, 25.09.2010, 00:00
Exotismul si combinatiile "ciudate" au fost elementele care i-au cucerit pentru prima data pe occidentali. Gustul dulceag al laptelui de cocos, alaturi de ceapa si ardei iute... la prima vedere nu pare o combinatie intocmai reusita, insa un gurmand sofisticat va stii intotdeauna ce inseamna gustul bun.
Marti, 31.08.2010, 00:00
Nu-ti trebuie o vointa iesita din comun. Doar un pic de optimism, incredere in tine si un cantar de finete in bucatarie.
Joi, 19.08.2010, 00:00
Hidratante, exfoliante, astringente...zeci de nume date mastilor pentru fata, fiecare potrivindu-se unui anumit tip de ten. Dar pe care ar trebui s-o folosesti tu si din ce ingrediente poate fi obtinuta? Afla mai jos.
Joi, 15.07.2010, 00:00
Vladutz gateste astazi placinta dobrogeana Ingrediente: branza 1 kg oua 8 buc ulei masline iaurt menta se piseaza branza in care se amesteca 4 oua intregi si 4 galbenusuri. Branza se aseaza in straturi intre foi de placinta, se da o...
Vladutz nu gateste azi, ci face numai un montaj. Ne prezinta azi "Pandispan cu visine" Ingrediente: 5 oua 5 linguri de faina 5 linguri de zahar 5 linguri de unt sare esenta de vanilie frisca visine de decor 1 kg Se separa si se spumeaza...
Vladutz gateste azi "Salata Bavareza". ingrediente: cartofi fierti bacon maioneza mere castraveti murati ardei gras mustar ceapa verde salata verde cremwursti