Ouale la cuptor reprezinta un mic dejun pe care il poti realiza in maximum jumatate de ora si cu care iti poti delecta familia dimineata.
Marti, 17.01.2012, 00:00Un desert putin acrut va face minuni la masa de seara. Pofta buna!
Luni, 16.01.2012, 00:00Celor pasionati de sosurile picante le recomandam sos sweet chilli tailandez. Nu stiti cum se prepara? Aflati mai jos!
Luni, 16.01.2012, 00:00Placinta cu carne de porc este nu numai o delicatesa, dar si un tip de mancare satios. Pofta buna!
Luni, 16.01.2012, 00:00Ai ramas in pana de idei, dar stii ca vrei sa prepari un desert? Incearca-l pe cel cu afine si crema de lamaie. Nu numai ca este extrem de simplu de facut, dar e si foarte delicios.
Vineri, 13.01.2012, 00:00Daca esti un impatimit al smochinelor, cu siguranta iti va fi pe plac si aceasta reteta. Atat de delicioasa, incat te lingi pe degete!
Joi, 12.01.2012, 00:00Este un fel de mancare ideal pentru cei care vor sa slabeasca si sunt la dieta. Are proteine, fibre si un continut scazut de grasimi. Pofta buna!
Joi, 12.01.2012, 00:00Taiteii Singapore reprezinta alegerea ideala, atunci cand vreti sa-i impresionati pe cei dragi cu o retete delicioasa si usor de preparat. Este altfel decat o reteta de paste obisnuita.
Miercuri, 11.01.2012, 00:00Limonada este o bautura extrem de simplu de realizat. In plus, este si foarte sanatoasa, continand multa vitamina C.
Miercuri, 11.01.2012, 00:00Hranitoare si sanatoasa, salata de jambon si varza reprezinta alegerea perfecta pentru un pranz delicios. Pofta buna!
Miercuri, 11.01.2012, 00:00Nu este bogat in grasimi si reprezinta desertul perfect, dupa o zi obositoare de munca, Pofta buna!
Marti, 10.01.2012, 00:00Aceasta supa este extrem de bogata in ingrediente si foarte hranitoare. Pofta buna!
Luni, 09.01.2012, 00:00Perfecte pentru a le savura alaturi de un ceai parfumat.
Vineri, 06.01.2012, 00:00O reteta de paste cu un continut scazut de grasimi. Pofta buna!
Vineri, 06.01.2012, 00:00Ai mancat-o de nenumarate ori, a venit timpul sa stii si cum se face. Asigura 1/5 din necesarul zilnic; este o sursa buna de calciu si vitamina C.
Joi, 05.01.2012, 00:00Nu este nevoie de mai multe tigai pentru acest mic dejun englezesc bogat – totul se gateste la un loc. Daca vrei, in locul carnaciorilor poti folosi bacon taiat in felii groase, care merge de asemenea foarte bine cu glazura de mustar cu miere.
Joi, 05.01.2012, 00:00Spre deosebire de „fratele" ei usturoiul, leurda are efecte benefice mult mai mari.
Miercuri, 04.01.2012, 00:00Un desert excelent, pentru a treia zi din an.
Marti, 03.01.2012, 00:00Aceasta tarta iti va aduce in farfurie rafinamentul bucatariei frantuzesti.
Marti, 03.01.2012, 00:00Nimic nu se compara cu o friptura crocanta de pui cu piure, iar savoarea sosului de masline si portocale duce acest fel clasic pe noi culmi.
Joi, 29.12.2011, 00:00Incearca, daca iti place carnea de vita. Acest fel de mancare este foarte sanatos si, in plus, e o sursa buna de fier si vitamina C.
Duminica, 25.12.2011, 00:00Ciupercile umplute reprezinta o reteta numai buna pentru ultima zi din postul Craciunului.
Sambata, 24.12.2011, 00:00A-nceput de ieri sa cada cate-un fulg. Apoi a stat. Cam asta s-a intamplat in Capitala, acolo unde bucurestenii par sa fi asteptat degeaba ninsoarea de sarbatori. Aseara fulgii s-au transformat in picaturi de ploaie. Iar apa - in cosmarul soferilor.
Vineri, 23.12.2011, 00:00Martipanul cumparat si incalzit este o alternativa rapida pentru crema Frangipane. Daca nu iti place martipanul, foloseste doar ciocolata.
Vineri, 23.12.2011, 00:00Acest tip de fursecuri sunt numai bune pentru a indulci masa festiva.
Miercuri, 21.12.2011, 00:00Aceasta este o reteta cu creveti foarte simpla de preparat. Pofta buna!
Miercuri, 21.12.2011, 00:00Este un fel de mancare satios, care se serveste cu o simpla salata verde.
Luni, 19.12.2011, 00:00Reteta de mai jos este ideala pentru a redescoperi utilitatile conopidei. Pofta buna!
Luni, 19.12.2011, 00:00Daca ai de-a face cu un mofturos la legumele, acest delicios sos pentru paste este solutia ideala pentru ca le contine din belsug – dar copiii nu vor sti asta niciodata.
Duminica, 18.12.2011, 00:00O idee excelenta pentru o masa de sambata.
Sambata, 17.12.2011, 00:00Foarte asemanator ca preparare si ingrediente cu aluatul fraged, aluatul sablat este folosit de obicei ca baza pentru tartele sau minitartele dulci. Aluatul, numit uneori si „aluat sfaramicios“ are o textura usor nisipoasa si se topeste in gura.
Joi, 15.12.2011, 00:00Inghetata intr-o combinatie sofisticata de arome.
Joi, 15.12.2011, 00:00Pateuri delicioase, potrivite sa insoteasca o masa in doi.
Joi, 15.12.2011, 00:00Rubarba se foloseste cel mai frecvent in deserturi. Pofta buna!
Joi, 15.12.2011, 00:00Cui ii e frica sa faca sufleuri? Urmeaza acesti patru pasi simpli si vei obtine rezultatul perfect de fiecare data!
Miercuri, 14.12.2011, 00:00O supa excelenta de post, cu continut scazut de grasimi.
Miercuri, 14.12.2011, 00:00Slow Food este o miscare internationala, care promoveaza mancarea gustoasa, naturala, precum si traditiile culinare. Ajunsa si in Romania in 2005, aceasta organizatie pune la cale anual, pe data de 10 decembrie, fel de fel de evenimente pentru a sarbatori mancarea buna. A1.ro va prezinta cum s-a desfasurat concursul "Slow Food Tara Barsei", care a avut loc in acest weekend, la Brasov.
Marti, 13.12.2011, 00:00Prepara cartofi gratinati altfel, adaugand branza si vin alb. Vor face deliciul invitatilor.
Luni, 12.12.2011, 00:00Clatitele sunt varianta ideala pentru copiii care nu vor sa manance oua – iar daca le serviti cu banane, e un mod usor de a consuma cele 5 portii obligatorii de fructe pe zi.
Luni, 12.12.2011, 00:00Un aperitiv de toamna, dar nu numai, ideal pentru inceputul petrecerilor.
Joi, 08.12.2011, 00:00Ciupercile sunt foarte gustoase daca stii sa le prepari. Si pe gratar sunt foarte apreciate. Inveleste-le in felii de kaizer, pancetta sau prosciuto si rumeneste-le usor pe gratar.
Joi, 08.12.2011, 00:00Baza de ceapa, usturoi si rozmarin da o savoare minunata fasolei.
Marti, 06.12.2011, 00:00Cocktail-ul, prin definitie, reprezinta o combinatie de alcool, apa, zahar si un ingredient amarui. Daca nu stii exact cu ce iti poti indulci aceasta savuroasa bautura, ai mai jos cateva sfaturi!
Luni, 05.12.2011, 00:00O reteta usoara pentru un mic dejun savuros.
Luni, 05.12.2011, 00:00O reteta foarte simpla pentru zilele de post si nu numai.
Miercuri, 30.11.2011, 00:00Aceasta reteta este numai buna pentru pofticiosii de peste. Pofta buna!
Marti, 29.11.2011, 00:00Focaccia este o paine plata originara din Italia aromata cu diferite ierburi si ulei de masline. Se prepara destul de usor, aproximativ la fel ca si un aluat de pizza, doar ca toppingul difera.
Marti, 29.11.2011, 00:00Aceasta este o gustare usoara si rapida pentru a-ti servi prietenii la o intalnire mai relaxata. Pofta buna!
Luni, 28.11.2011, 00:00Un desert excelent de savurat intr-o duminica! Pofta buna!
Duminica, 27.11.2011, 00:00Cea mai aromata rulada de carne, alaturi de salsa ,i o paine gustoasa iti alcatuiesc un pranz delicios si satios.
Duminica, 27.11.2011, 00:00