Foarte asemanator ca preparare si ingrediente cu aluatul fraged, aluatul sablat este folosit de obicei ca baza pentru tartele sau minitartele dulci. Aluatul, numit uneori si „aluat sfaramicios“ are o textura usor nisipoasa si se topeste in gura.
Joi, 15.12.2011, 00:00
Inghetata intr-o combinatie sofisticata de arome.
Joi, 15.12.2011, 00:00
Pateuri delicioase, potrivite sa insoteasca o masa in doi.
Joi, 15.12.2011, 00:00
Rubarba se foloseste cel mai frecvent in deserturi. Pofta buna!
Joi, 15.12.2011, 00:00
Cui ii e frica sa faca sufleuri? Urmeaza acesti patru pasi simpli si vei obtine rezultatul perfect de fiecare data!
Miercuri, 14.12.2011, 00:00
O supa excelenta de post, cu continut scazut de grasimi.
Miercuri, 14.12.2011, 00:00
Slow Food este o miscare internationala, care promoveaza mancarea gustoasa, naturala, precum si traditiile culinare. Ajunsa si in Romania in 2005, aceasta organizatie pune la cale anual, pe data de 10 decembrie, fel de fel de evenimente pentru a sarbatori mancarea buna. A1.ro va prezinta cum s-a desfasurat concursul "Slow Food Tara Barsei", care a avut loc in acest weekend, la Brasov.
Marti, 13.12.2011, 00:00
Prepara cartofi gratinati altfel, adaugand branza si vin alb. Vor face deliciul invitatilor.
Luni, 12.12.2011, 00:00
Clatitele sunt varianta ideala pentru copiii care nu vor sa manance oua – iar daca le serviti cu banane, e un mod usor de a consuma cele 5 portii obligatorii de fructe pe zi.
Luni, 12.12.2011, 00:00
Un aperitiv de toamna, dar nu numai, ideal pentru inceputul petrecerilor.
Joi, 08.12.2011, 00:00
Ciupercile sunt foarte gustoase daca stii sa le prepari. Si pe gratar sunt foarte apreciate. Inveleste-le in felii de kaizer, pancetta sau prosciuto si rumeneste-le usor pe gratar.
Joi, 08.12.2011, 00:00
Baza de ceapa, usturoi si rozmarin da o savoare minunata fasolei.
Marti, 06.12.2011, 00:00
Cocktail-ul, prin definitie, reprezinta o combinatie de alcool, apa, zahar si un ingredient amarui. Daca nu stii exact cu ce iti poti indulci aceasta savuroasa bautura, ai mai jos cateva sfaturi!
Luni, 05.12.2011, 00:00
O reteta usoara pentru un mic dejun savuros.
Luni, 05.12.2011, 00:00
O reteta foarte simpla pentru zilele de post si nu numai.
Miercuri, 30.11.2011, 00:00
Aceasta reteta este numai buna pentru pofticiosii de peste. Pofta buna!
Marti, 29.11.2011, 00:00
Focaccia este o paine plata originara din Italia aromata cu diferite ierburi si ulei de masline. Se prepara destul de usor, aproximativ la fel ca si un aluat de pizza, doar ca toppingul difera.
Marti, 29.11.2011, 00:00
Aceasta este o gustare usoara si rapida pentru a-ti servi prietenii la o intalnire mai relaxata. Pofta buna!
Luni, 28.11.2011, 00:00
Un desert excelent de savurat intr-o duminica! Pofta buna!
Duminica, 27.11.2011, 00:00
Cea mai aromata rulada de carne, alaturi de salsa ,i o paine gustoasa iti alcatuiesc un pranz delicios si satios.
Duminica, 27.11.2011, 00:00
Prepararea unei pizze nu dureaza mai mult decat comandarea uneia acasa – iar o pizza gatita in casa este mult mai gustoasa.
Sambata, 26.11.2011, 00:00
Quesadilla cu pui, o reteta numai buna de savurat impreuna cu cei dragi.
Vineri, 25.11.2011, 00:00
O reteta usor de preparat. Pofta buna!
Joi, 24.11.2011, 00:00
O reteta la indemana copiilor. Haideti sa o luam pe urmele lui Jamie Oliver!
Miercuri, 23.11.2011, 00:00
O reteta cu iz de Italia, foarte usor de preparat. Pofta buna!
Miercuri, 23.11.2011, 00:00
De ce sa nu incercati o pizza cu un blat diferit?
Marti, 22.11.2011, 00:00
O reteta usoara, simplu de pregatit. Pont: chiftelele cu ton se pot congela negatite.
Marti, 22.11.2011, 00:00
Punch-ul tropical reprezinta un final de masa extrem de reconfortant. Incearca-l si tu!
Luni, 21.11.2011, 00:00
Un desert pe cat de elegant, pe atat de usor de facut. Pofta buna!
Vineri, 18.11.2011, 00:00
O friptura este intotdeauna un rasfat, insa daca este servita cu unt cu aroma de hrean si arpagic devine ceva cu adevarat special. Se serveste cu garnitura de cartofi picanti si o salata. Pofta buna!
Joi, 17.11.2011, 00:00
Ti-e pofta de un desert yummy? Ce zici daca il incerci pe cel de mai jos?
Miercuri, 16.11.2011, 00:00
Numite traditional negrese, aceste prajituri vor merge extraordinar alaturi de o cafea. Pofta buna!
Luni, 14.11.2011, 00:00
Un desert delicios, pentru o dupa-amiaza ploioasa! Pofta buna!
Joi, 10.11.2011, 00:00
O reteta delicioasa, numai buna pentru a tine post post intr-o zi de miercuri. Pofta buna!
Miercuri, 09.11.2011, 00:00
O prajiturica destul de simplu de realizat, cu o consistenta usor diferita. Un blat dens, aromat, cu bucati mari de nuca, o crema fina, cu iz de scortisoara, completate perfect de un strat fin de ciocolata.
Marti, 08.11.2011, 00:00
Un mic dejun delicios! Pofta buna!
Marti, 08.11.2011, 00:00
Un cocktail delicios, numai bun pentru a te relaxa atunci cand vii de la serviciu.
Luni, 07.11.2011, 00:00
O noua reteta delicioasa pentru acest inceput de saptamana. Pofta buna!
Luni, 07.11.2011, 00:00
Intr-o singura placinta se reunesc atat aromele britanice, cat si deliciul unui desert bine preparat. Pofta buna!
Duminica, 06.11.2011, 00:00
Varianta pe care o propunem se asorteaza de minune cu un ou ochi in apa asezat deasupra. Pofta buna!
Sambata, 05.11.2011, 00:00
Iata o reteta speciala pentru degustarile tale culinare. Vei descoperi o fragezime si un parfum dulceag, pe care le vei pastra in gandurile tale.
Sambata, 05.11.2011, 00:00
Vrei sa faci o singura prajitura mare? Se intind ingredientele pentru topping impreuna cu ananasul intr-o forma dreptunghiulara de aproximativ 18x25cm. Se pune compozitia de blat deasupra si se coace la aceeasi temperatura.
Vineri, 04.11.2011, 00:00
Cu un continut scazut de grasimi, acest desert este potrivit atat pentru copii, cat si pentru adulti. Pofta buna!
Vineri, 04.11.2011, 00:00
Pentru a va surprinde familia cu un desert pe cat de simplu, pe atat de delicios, jeleul de capsuni este alegerea perfecta.
Miercuri, 02.11.2011, 00:00
Daca aveti pofta de un desert mai rafinat, acest chec este alegerea potrivita.
Miercuri, 02.11.2011, 00:00
Cauta in comert smochine pline, usor moi, care nu sunt lovite sau cu pete. Smochinele foarte coapte se strica repede, asa ca mananca-le imediat, daca este posibil.
Marti, 01.11.2011, 00:00
aceasta este o prajitura uscata cu smochine, pe care spaniolii o mananca in mod traditional cu branza.
Luni, 31.10.2011, 00:00
Aceasta tip de lasagna nu este nici scumpa si nici greu de preparat. Pofta buna!
Luni, 31.10.2011, 00:00
Fiecare dintre noi are, desigur, un parfum preferat. Ne face sa ne simtim curati si placuti atunci cand iesim din casa. Dar vi s-a intamplat vreodata sa mergeti pe strada si sa simtiti acelasi parfum la o persoana care pare complet diferita de dumneavoastra? Nu-i asa ca va face sa va simtiti inconfortabil? Credeati ca fragranta aceea va defineste pe dumneavoastra, dar iata pe cineva care arata cu totul altfel, dar care foloseste exact acelasi parfum. Aceasta e cea mai mare problema a produselor de serie: nu sunt niciodata create pentru o singura persoana. Dar stiu o metoda de a schimba asta. Creati-va propriul parfum!
Sambata, 29.10.2011, 00:00
In cazul in care va doriti sa pregatiti un desert mai exotic in acest weekend, triflele cu fructul pasiunii reprezinta alegerea perfecta.
Sambata, 29.10.2011, 00:00