Bucatar Nicolai pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta de scoici St. Jaques cu sos de praz si smantana.
Joi, 09.06.2011, 00:00Briosele - preferatele tuturor, in special ale copiilor – sunt foarte atractive mai ales datorita formei lor si, in functie de ingredientele continute, se folosesc ca aperitiv, gustare intre mese sau desert.
Luni, 06.06.2011, 00:00Exista doua tipuri de custard: custardul galben - cremos, destul de gros pentru a-si pastra forma atunci cand se foloseste in deserturi gen trifle, si custardul cunoscut ca French crème anglaise, la fel de cremos ca primul, dar mai subtire, astfel incat sa poata curge usor. Ambele tipuri se obtin din amestec de oua, zahar, lapte si/sau smantana dulce.
Sambata, 04.06.2011, 00:00Medicii sunt singurii vinovati pentru lipsa banilor, iar pacientii nu ar trebui sa ii sustina. Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate a spus astazi ca NU va schimba contractul cadru. A sugerat si ca o parte dintre medici l-ar semna daca...
Vineri, 03.06.2011, 13:10tocanita de vara pulpe de pui dezosate scaricica carnati usor afumati ardei gras rosu si verde ceapa cartofi noi marar si patrunjel pasta de tomate rosii proaspete malai branza telemea usturoi carnea si carnatii se frig la gratar...
Vineri, 03.06.2011, 08:26Invitatul lui Vladut a gatit peste in stil italian astazi
Joi, 02.06.2011, 09:16Ciuperci fripte cu sos verde ciuperci champignon mari usturoi rucola busuioc alune caju lamaie sos chilli patrunjel ulei masline parmezan
Miercuri, 01.06.2011, 08:28Clasica salata Caesar, o reprezentanta a restaurantelor italiene, a devenit cunoscuta in anul 1924 cand seful bucatar Caesar Cardini a preparat aceasta salata la popularul sau restaurant din Tijuana - Mexic.
Miercuri, 01.06.2011, 00:00Reteta lui Vladutz
Marti, 31.05.2011, 09:55Vladut prepara astazi "Vacuta cu sos remulade"
Marti, 31.05.2011, 08:12Vladut gateste azi o specialitate din bucataria asiatica
Luni, 30.05.2011, 08:16Savoare de primavara in fiecare felie. Daca nu ai descoperit pana acum sparanghelul, acum este momentul oportun.
Sambata, 28.05.2011, 00:00Vladutz gateste: "Desert inimos"
Vineri, 27.05.2011, 08:08Aceasta este o reteta semnata Martha Stewart ce necesita destul de mult timp pentru preparare, in special daca alegeti sa faceti si sosul barbecue de acasa. Rezultatul va fi insa pe masura muncii si va veti bucura de un pui aromat si suculent.
Vineri, 27.05.2011, 00:00Vladutz gateste: "Vacuta cu sos de rodii"
Joi, 26.05.2011, 08:02Vladutz gateste: "Salata de branzeturi"
Miercuri, 25.05.2011, 08:04Vezi aici care este reteta unei dimineti perfecte
Miercuri, 25.05.2011, 08:02Vladutz gateste: "Aripioare arabesti"
Luni, 23.05.2011, 08:13Petreceti putin mai mult timp in bucatarie si cheltuiti mai putin! Meniul thai al Sarei Cook este simplu si totusi special pentru o masa in doi.
Luni, 23.05.2011, 00:00Prajitul in tigaie este cel mai popular mod de a pregati fileul de peste in restaurante pentru ca dureaza foarte putin pana ce clientul isi primeste comanda. In plus, aceasta modalitate de preparare aduce si un contrast de texturi, deoarece pielea devine crocanta, in timp ce carnea ramane frageda.
Duminica, 22.05.2011, 00:00O reteta foarte sanatosa ce ne asigura 1/5 din necesarul zilnic de vitamina C.
Sambata, 21.05.2011, 00:00Vladut gateste: "Tarte cu mascarpone si capsuni". Ingrediente: Coji tarta: - faina, zahar tos, unt, galbenus de ou. Crema: - crema de vanilie, lamaie- coaja si suc,mascarpone, zahar,vanilie - capsuni, dulceata de capsuni, ciocolata amaruie
Vineri, 20.05.2011, 08:14Vladutz gateste: "Ciorba de curcan". Ingrediente: piept de curcan ceapa morcovi leustean rosii sare mere verzi caise verzi leustean ulei de masline
Joi, 19.05.2011, 08:38Vladutz gateste: "Cartofi noi rasfatati". Ingredinte: cartofi noi unt marar bacon ceapa verde usturoi verde piept de pui carnaciori rosii cherry ulei de masline
Miercuri, 18.05.2011, 08:29Datorita gustului sau savuros, frumoasei culori roz-portocalii si nivelului ridicat de omega 3, popularitatea somonului este in crestere. Somonul salbatic este cel mai gustos si cel mai sanatos, insa si cel mai scump. De aceea, somonul de ferma din Atlantic este o alternativa buna.
Miercuri, 18.05.2011, 00:00O salata poate insemna doar cateva frunze verzi scaldate intr-un sos delicios si servite ca garnitura, sau poate deveni un fel principal de mancare daca i se adauga branza, nuci sau carne.
Miercuri, 18.05.2011, 00:00Vladutz gateste "Gulii cu parfum de primavara". Ingrediente: gulii smantana nucsoara parmezan unt ceapa verde marar pulpe de pui sare piper
Marti, 17.05.2011, 08:14Dovleceii si broccoli nu sunt cele mai iubite legume in randul copiilor. Nici iaurtul simplu nu face parte din categoria alimentelor favorite. Insa modul de preparare de mai jos este o solutie pentru copiii mai mofturosi, care nu accepta usor sa manance aceste alimente.
Duminica, 15.05.2011, 00:00Aceasta specialitate combina toate ingredientele clasice ale unui mic dejun englezesc intr-o singura tigaie. Pentru varianta fara carne inlocuiti carnaciorii Chipolata cu unii vegetarieni (de soia) si nu mai puneti sunca, in schimb adaugati o cantitate considerabila de ciuperci.
Sambata, 14.05.2011, 00:00Ingrediente pentru papanasi cu dulceata de capsuni: faina branza de vaci iaurt oua esenta de rom lapte zahar sare ulei de palmier pt dulceata capsuni zahar apa lamaie Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Vineri, 13.05.2011, 10:02Ingrediente pentru snitel cu buline: piept de pui faina oua cartofi noi ciuperci champignon ceapa, si usturi verde rosii cherry rozmarin ulei de palmier sare si piper Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Joi, 12.05.2011, 10:06Legumele sunt un subiect sensibil pentru parinti, mai ales atunci cand copiii nu par sa inteleaga importanta lor vitala pentru sanatate.
Joi, 12.05.2011, 00:00Indiferent daca sunt moi si usor elastici, sau subtiri si croncanti, cei mai multi dintre noi iubim fursecurile de ciocolata americane, mai ales alaturi de o cafea, o cana cu lapte sau un ceai. Invata si tu reteta propusa de Martha Stewart!
Joi, 12.05.2011, 00:00Chef Cezar si invitatul sau din cadrul emisiunii Euforia Cuisine, bucatarul Iulian al restaurantului Palladium, pregatesc o reteta foarte utila pentru toti iubitorii de pizza si focaccia: aluatul de baza al acestor retete.
Miercuri, 11.05.2011, 00:00Sosul carbonara este facut de obicei cu bacon, oua si branza. Insa daca vrei sa ii dai o textura mai cremoasa, incearca aceasta reteta care contine si putina smantana dulce lichida.
Miercuri, 11.05.2011, 00:00Ati auzit de mancare ca la mama acasa. Ati auzit de mancare facuta dupa retetele bunicii. Dar de un loc in care se serveste mancare din Antichitate, ati auzit? Nimeni nu ar fi auzit de asta, daca niste bucatari greci nu ar fi avut ideea sa le arate...
Luni, 09.05.2011, 23:28Ingrediente pentru Chiftelute de primavara: piept de pui tocat ceapa si usturoi verde pesmet marar, leustean, patrunjel ulei de palmier salata verde rucola scweitzer cascaval rosii oua Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Luni, 09.05.2011, 10:06Vladutz gateste: "Minitortulete cu mere caramelizate"
Vineri, 06.05.2011, 08:14Vladutz gateste: "Platou de Ziua Barbatului"
Joi, 05.05.2011, 08:03Bucatarul Marius de la Conacul Domnesc pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia TV o salata de cruditati.
Joi, 05.05.2011, 00:00La numai 29 de ani, un politician din Bacau si-a dat ultima suflare la scurt timp dupa ce a parasit camera de garda. A ajuns acolo simtindu-se foarte rau, insa dupa ce i-au administrat un tratament, medicii l-au lasat sa plece acasa. Asta spun...
Miercuri, 04.05.2011, 16:27Vladutz gateste: "Ciorba de casa cu perisoare din vitel" Ingrediente: carne tocata de vitel morcovi telina patrunjel radacina smantana oua leustean marar ceapa lamai orez Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Miercuri, 04.05.2011, 08:08Seful organizatiei de tineret PDL din Buhusi, a murit ieri la cateva minute dupa ce a plecat de la camera de garda. Radu Coriolan Marginean a fost dus la spital de doua prietene, e se facuse rau. Medicii l-au consultat si i-au facut doua injectii....
Miercuri, 04.05.2011, 06:06Bucatarul Florian de la complexul Diana, Belciugatele gateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta italiana de spaghetti cu fructe de mare.
Miercuri, 04.05.2011, 00:00Vladutz gateste: "Gratarul Neatza" Gratar: 3-4 kg de carne ceafa de porc cotlet scaricica piept de pui aripioare de pui muschiulet Bait: pasta de ardei dulce si iute 150 gr usturoi 4-5 catei mustar 3 linguri ghimbir 50 gr sos soia 100...
Marti, 03.05.2011, 08:03Bucatar Marius de la Conacul Domnesc pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta de salata de fructe cu inghetata.
Marti, 03.05.2011, 00:00Vlad Florea, bucatar la restaurantul Softa din Bacau, prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe canalul Euforia TV o reteta ce imbina carnea de pui cu cea de vita si aroma dulce a dulcetii de ceapa.
Marti, 03.05.2011, 00:00Vladutz gateste: "Salata de taietei"
Luni, 02.05.2011, 08:04Don Mariano pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta de macrou afumat cu andive.
Luni, 02.05.2011, 00:00Bucatar Marian de la restaurantul Signature pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta gustoasa de scoici si creveti cu tagliatelle.
Luni, 02.05.2011, 00:00